Февруарчета 2024 - Тема 6

• 40 877
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
моята коса стана от мазна доста по суха , лицето и то.
Но защо подяволите се разбрляхме са с детето просто направо ми дойде до гуша от тия сополи

# 571
В моята кожа няма промяна за сега. Аз пък много се надявах косата да ми живне малко поне,ама не. Всеки втори ми казва как сега през бременността косата ще ми се сгъсти, ще ми блести, как ще ми расте повече, ама нещо не ми . Е, при мен явно няма влияние

# 572
Дами ,
Тези с проблемната и суха кожа пробвайте този: La Roche-Posay Cicaplast B5

https://galen.bg/la-roche-posay-cicaplast-b5-vazstanovyavasht-us … AYAiAAEgLK7_D_BwE

# 573
Какво означава в урината да има кетони и белтък
За кетоните мога да споделя. В началото имах завишение. АГ ме притисна за антибиотик и престой в болница. Направих консултация с нефролог в Пловдив за мое успокоение. Лекарката беше много отзивчива, прегледа ме обстойно и в заключение каза, че вероятно резултата се дължи на обезводняване, за всеки случай да приемам червена боровинка, също така можело да се дължи на недохранване. Аз хапвах, но нямах голям апетит, вода почти не пиех.
Не се доверявайте на разни диагнози поставени "по подразбиране". Понякога нещата се оправят по много лесен и простичък начин. Успех!

# 574
При мен кожата се омазни в Т зоната...И както никога, започнаха да ми излизат редовно пъпки. Ползвам си старата козметика (тоник ексфолиант, крем и слънцезащита), но без ефект.

# 575
И моята стана много суха, ползвам на Юреаж хидратиращ крем о сутрин слънцезащита на Авен. В началото и аз имах много ситни малки пъпчици, но с времето изчезнаха. Иначе косата хем стана по-гъста, но и много суха, и интересно, че напоследък пък започна яко да капе....

# 576
За кетоните това което мога да кажа е, че когато детето беше с един вирус с повръщане имаше кетони в урината и тогава лекарите казаха, че това се получава при обезводняване, но дали и в случая е поради недостатъчно вода не знам, питай АГ най - добре.

# 577
Здравейте дами бременна съм в 26 г.с но тука от един месец имам постоянно болки в кръста да не би да е че бебето вече тежи и затова да ме боли или от студеното време и че не се пазя живея в Германия и имам час за гинеколог чак  на 08.11 трябва ли да се притеснявам

# 578
Някоя имала ли е сраствания от предходна операция и възможно ли е да има силни болки от това

# 579
ММТР, забелязвам, че имаш доста въпроси и не даваш някакъв контекст в пжвечето случаи. Съветвам те, за да не ти забравиш, записвай си ги и при първа възможност ги обсъди с АГ.

Не знам за кръста, сама казвате, че не се пазите, каква е причината за това? Аз имам проблеми с кръст така или.иначе и спя с възглавница между коленете, ако съм по гръб - под коленете.

# 580
Аз имам един леко странен въпрос 😃 На някоя случвало ли й се е бебето сякаш да рита отзад към дупето или вече полудявам, но усещах точно като ритничета едно периодично пулсиране преди малко както си седях  😄

# 581
Някой се оплакваше от такива случаи наскоро, дано да се включи. Виж няколко страници назад, точно така го описваше

# 582
Кръста може да те боли нищо странно нищо чудно аз си защимпвам и ишиас и става мазаляк с бременностите.
Иначе болки от сраствания може да имаш но не знам как да ти помогна с подобни въпроси , според мен такива са само за АГ

# 583
Обадих се на лекарката казах да ми смени термина с няколко дена напред каза ми пий магнезий

# 584
Обадих се на лекарката казах да ми смени термина с няколко дена напред каза ми пий магнезий

Не разбрах защо да ти сменя термина и какво общо има магнезият?

Общи условия

Активация на акаунт