Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 33

• 38 605
  • 805
  •   1
Отговори
# 630
дали бих могла да го отдам за ограничен период. Има ли бизнес, който би наел помещение примерно за 3 години, като знае, че със сигурност след това договорът ще бъде прекратен?
Зависи за какво е подходящо това помещение, но по скоро на подпазарен наем, и бъди готова и наемателите да се изнесат във всеки момент.

Дики пиши ми на лично и на мен моля,
Нашите ми дават едно помещение малко по голямо като квадратура, и се чудя какво да го правя, дали ремонтирам и отдавам под наем, или да го продам ... Наскоро имаше разлепени обяви , че търсят складово помещение под наем в района, ще взема да им звънна - идеално е за без ремонт за това.

# 631
  • София
Да,  разбира се.

# 632
Чистенето на съвременните фурни става с пиролиза.

По спомен от писаното в различни теми, дори хората, които са си купили фурна с пиролиза за собствено ползване, сигурно половината от тях са ползвали тази пиролиза 1-2 пъти за проба или ползват рядко тази функция.

.......в два от апартаментите, които даваме под наем, сме сложили фурни с пиролиза. Обучаваме си наемателите как да я ползват.

Щом имате излишно свободно време и неувяхваща вяра в доброто у хората...

# 633
  • София
Плащат повече от добър наем. А неувяхваща вяра в доброто у хората имам, без нея не може да се живее.

...

Аз лично ползвам пиролиза поне от 12 години, няколко пъти годишно (колкото фурната прецени, че ѝ е нужно). Аз не мога и с най-силния препарат да изчистя една фурна по-добре от пиролизата,

# 634
Аз няма да се обаждам, че попаднах в графата "мърлява квартира" и "мърляв собствен дом"..защото и на двете места съм с малка печка Joy

Да попитам - над хладилник ..МВ.. не е ли на високо, стига ли се?
Вкъщи е закачена на горните шкафове...и пак леко ми е височко.

# 635
  • София
Аз съм foodie, обичам храната вкусна ...и ми личи...

# 636
  • Бургас
Моята микровълнова вкъщи е вградена. В колона - долен шкаф с чекмеджета, фурна, микровълнова, горни шкафове. Микровълновата ми е на нивото на очите, т.е. на около 150 см от пода.
Не е високо. Над хладилника в студиото пак е на приблизително същата височина.

# 637
Ясно, че моят е 180 см хладилника, и се зачудих.
Много нисък тоя хладилник..при майка е с горна малка камера, и не мога да си представя над него да има печка.

# 638
FBID10156259284633594, много са малки за човек, който готви според доста мнения, които прочетох. И аз не съм попадала на такива с пиролиза. Имайки предвид колко се мърля обаче микровълновата и в какъв вид заварихме една, представям си как би загоряла тази мръсотия по реотани и къде ли не. Не бих си го причинила никога.

Аз не посмях да рискувам с пиролиза в крайна сметка за новите уреди сега. Едната фурна има каталитичен панел и някакъв емайл за лесно почистване и хич не е евтина. Другата пак е с някакво изи клийн. Не всички четат упътванията и преценихме, че не си струва риска в случай, че оставят вътре водачи, решетки и т.н. и решат да пуснат пиролизата.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 20:53 от drago_2008

# 639
  • София
Пиролизата не стартира, докато не се извадят водачите. Просто не тръгва.

# 640
Пиролизата не стартира, докато не се извадят водачите. Просто не тръгва.
Зависи сигурно от фурната, но при моята не беше така!

# 641
  • Бургас
Колкото по-просто, толкова по-добре. Като се скапа тъч вградения котлон в единия апартамент след няма и четири години, сложих с копчета. В най-старият е пак механичен Електролукс с копчета и още работи. Повече от 15 г.

# 642
  • Варна
Така е, но като се гони висок наем, гледаш всичко да изглежда възможно най-ново и луксозно.

# 643
Колкото по-просто, толкова по-добре. .

А, точно. Баш ...както се казва. Simple Smile
Отдавна мисля така.

# 644

...
50% са подобия на Раховец все още.
Поредното грешно предположение. Или си влизал само в мизерни квартири.
[/quote]
Разбира се, щом ти казваш съм в грешка.
Да не говорим, че има обяви Лукс, с двойка котлон монтиран хоризонтално и както писах назад с маса ставаща  за пиене на кефе.

Общи условия

Активация на акаунт