Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 242
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
До магазин безплатно ли е вече? Преди имаше някаква цена доставка.

# 661
Никога не е имало до магазин платена доставка.

Аз съм доволна от талоните. Няма според мен какво до се учудвам за наличностите, според мен това си беше "чистка". Примерно аз ползвам "бебо", но не посягам към ароматните, а от тези с вода. Съответно не се изнервих, че бяха свършили. Сухия шамроан blush, volume, flower, original са Много по-популярни, дори не знаех, че имат wildflower. Misha са хубави, но специалпо в ДМ ми е направило впечатление, че има много и стоят, хората си вземат от на тяхната марка, защото са хубави и евтини. При серумите пък въ вят големите разфасовки, сега отикаха малките и т.н

И аз много се надявам да започнат скоро да си зареждат хубаво от техните си марки.

# 662
  • София, Манастирски ливади

Безплатно е. В началото ще виждате 4.99 лева, но на следващата стъпка като изберете вида на доставка  съответно магазин, ще ви се махне.
На мен ми е много удобно да си поръчам така, а не да се лутам в магазина, кое къде е.

# 663
  • София
Сега разбирам,че е безплатна доставката! До сега само това ме е спирало да поръчам до магазин.Много полезно инфо! Благодаря ви! 🌷

# 664
Боже, момичета, благодаря ви. Винаги съм избягвала такава доставка заради посочената стойност. Ще си пусна поръчка сега.

# 665
  • София
Вчера след работа минах през ДМ и успях да купя маски за лице и кухненска хартия на Zewa.
Сега обаче, разглеждайки останалите купони, си харесах червила. Simple Smile

# 666
Безплатна е доставката до магазин. Избираш експресна доставка и ти маха сумата за доставка.
Взех си поръчката. То не знам кой ходи в този магазин изобщо, в индустриална зона, аз едва го открих. Затова има наличности.

# 667
Вчера си напазарувах с талони маски и пасти от магазина на Плиска. Нещата от купоните бяха изложени на отделен щанд, само Цева не видях - ако на някой му е удобно като локация, да има предвид. Взех си обаче един молив за вежди, който по принцип си ползвам, беше доволно облепен, днес го отворих да се гримирам - оказа се или фабрично празен, или тотално счупен и празен и впоследствие облепен🙄Ще направя рекламация.

# 668
Направих онлайн поръчка с купоните, част от нещата липсват и 1+1 е станало 1 и на редовна цена, което мисля че е не е коректно изобщо, поне да ме бяха уведомили, поръчвала съм си много пъти, но този път нещо не е адекватно

# 669
Направих онлайн поръчка с купоните, част от нещата липсват и 1+1 е станало 1 и на редовна цена, което мисля че е не е коректно изобщо, поне да ме бяха уведомили, поръчвала съм си много пъти, но този път нещо не е адекватно
Активира ли си купоните преди поръчката?

# 670
  • София
Не е адекватно, защото малко бройки им доставят, а търсенето е голямо.
Болна съм и два пъти ходих за кухненската хартия и маските за лице.
Като получат стока първо я заприходяват и когато имат време започват да зареждат.

# 671
Активира ли си купоните преди поръчката?
Да, просто като са ми подготвяли поръчката вече някои от нещата не са били налични и другите са ми ги таксували поединично, всичко съм активирала🙂

# 672
Пишете им. Бях писала по-нагоре в темата, че имах такава поръчка с маските на Миша. Писах им и ми изпратиха нов купон за маските, а за платената маска на пълна цена обещаха да ми върнат парите. Реакцията им беше изключително адекватна.

# 673
Виждам в приложението, че адвент календара с чайовете е намален

# 674
Вчера в магазин беше намален този чай

Общи условия

Активация на акаунт