Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните проблеми, които обсъждат бъдещите майки във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума за здравето на бебето и майката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като здравословно развитие на бебето, проблеми и притеснения, свързани с бременността, както и лични преживявания и радости на бъдещите майки. Темите включват споделяне на снимки, съвети за грип и ваксини, както и обмен на лични преживявания и чувства.
-
Какви са основните проблеми, които обсъждат бъдещите майки във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума за здравето на бебето и майката?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума за бъдещи майки?
-
Как мога да спра да пуша, особено когато работя в нощен бар и съм под стрес?
Най-сетне и аз да се добера до компа,че с тази грипна ваканция от десет дена ,двете ми хакерчета подлудяват в кьщи ,а компютрите направо ще експлоадират
Сега са с татенцето на тенис и аз веднага се вьзползвам от случая да се отчета.
Предните две бременности качвах по 9-10 кг.,ама сега май ще е по -различно 
Много ме радва това ,че имаме попьлнения и се надявам в края на лятото всички заедно да посрещнем здрави и прекрасни бебоци 
От сьрце им пожелавам да са здрави и в най-скоро време да се осьществят мечтите им 
Надявам се по тази логика сега да е момиченце
аЗа мен вьзрастта не е от значение ,щом духом се чувстваме млади ,но за сьжаление в Бьлгария все още страдаме от много предрасьдьци,които само ни пречат ,но проблема е на тези които им робуват
Да те питам :при предната си бременност ,правила ли се амниоцинтеза,че на мен ми споменаха за такьв вариант заради годините,ама още не сьм решила

. Казвам видя се, защото аз не го видях - лекарката го показа само на мъжа ми, а аз бях толкова глътнала джама, че не можах да отреагирам изобщо овреме!!! Много ме е яд! Обаче важното е, че има
ми спомена нещо, че не може да нося и прашка вече - имам бегъл запис, че някой, някога ми го е споменавал това, обаче дали някоя от вас знае защо все пак освен сутиените 

) Стискам палци всичко с вас да е наред, както се моля и за Elektra и matsa - горе главата
"Ко прайте бе, хора, оставете ма да се почивам. Аман.... бебета не виждали
"
Много ми стана готинко, едно такова жизнено .... разбесняло се в мен.
Ето една мама-герой