Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните проблеми, които обсъждат бъдещите майки във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума за здравето на бебето и майката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като здравословно развитие на бебето, проблеми и притеснения, свързани с бременността, както и лични преживявания и радости на бъдещите майки. Темите включват споделяне на снимки, съвети за грип и ваксини, както и обмен на лични преживявания и чувства.
-
Какви са основните проблеми, които обсъждат бъдещите майки във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума за здравето на бебето и майката?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума за бъдещи майки?
-
Как мога да спра да пуша, особено когато работя в нощен бар и съм под стрес?

.А на теб Идиотова пожелавам следващата бременност да мине много леко
.Карен браво на вас как така стават тези неща.
Но да ви се похваля свалих температурата,не знам дали е от парацетамола или от нещо друго,защото през ноща спах с чорапи потопени в оцет и вода(малко гадно мирише,ноооо) или от компота от малини(да знаете и той сваля Т.)но факт е ,че вече нямам Т.Е ще видим дивечера,че тя нали се вдига нощно време(дано да не се качи).Изпращам ви на всички Филтрирани целувки и
.А за протокола съм зодия скорпион-14.11.80
И нека се бременеем тук заедно и безпроблемно!! 

И ако преиграваме какво..... сега ни е паднало 
Добре дошла при нас
направо лошо ми става, е става ми и лошо, но не знам от кое е повече, дали от това като се кача на кантара или от бремеността:)
А относно термина, много ще е забавно ако всичките за 11 родите точно тогава, ще си направите цяла яслена група 

, имам и отвратителни киселини
.