Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните проблеми, които обсъждат бъдещите майки във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума за здравето на бебето и майката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като здравословно развитие на бебето, проблеми и притеснения, свързани с бременността, както и лични преживявания и радости на бъдещите майки. Темите включват споделяне на снимки, съвети за грип и ваксини, както и обмен на лични преживявания и чувства.
-
Какви са основните проблеми, които обсъждат бъдещите майки във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума за здравето на бебето и майката?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума за бъдещи майки?
-
Как мога да спра да пуша, особено когато работя в нощен бар и съм под стрес?

.Усещам го като тежес.АА и да ви се оплача-много ме сърбят гърдите и като се поглеждам вчера-белят ми се зърната и ореолите.Трябва да се мажа вече ми се струва с бебешко олио 
,яд ме е защото вчера при нас се празнува Трифон за резан с музика,скари,винце,сергиики и т.н.т.Аз доста поиграх и хорца де,защото играя народни танци близо 10г. ,а зная че не трябва да скачам като"луда" за да не стане беля.Когато прочетох за загубата на момичетата ме хвана яд на мен самата ,ами ако беше станало нещо
-нямаше да си го простя.От моя гледна точка това беше много безотговорно от моя страна,но за радост всичко е наред-малко снощи ме сви коремчето но всичко е ок.
Дано заедно преживеем тук най-прекрасните емоции!!!
Това хич не е хубаво, ама без да искам става... Сега вече, каквото си чела, чела, повече не влизай в "Родители, преживели загуба", няма нужда да се разстройваш повече
, но... Каквото има да става, ще става - казвам ви го от собствен опит отпреди 6 години, точно на Игнажден първа влязох вкъщи аз - празна
!
Ама ми мина, слава Богу... Обаче гаденето, ох... няма ли край..., не можах да се насладя на почивката... 
! Изобщо и тя, и свекъра (живеем заедно) много ме глезят
!!! Ама защо да не носиш прашки
!? А това за детския клуб е страхотно! И аз си мечтая да направя нещо подобно в нашия град, но засега инвестицията не ми е по силите, иначе идеи - дал Господ...

да не се чудите ако в
после излизат вишневи-вишневи