💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 762
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 305
Добро утро! Само на мен ли постепенно ми спихва интересът? Снощи забелязах, че както и миналия път на гъбките, Марто минаваше произволно, а не до своята площадка. Но като започнат разправата с Момчил, няма да си го спомнят. На фона на всички импровизации от водещи и участници и промяна на правила в движение, в т.ч. на елиминационни битки- като минаването върху гредата на Гатьо, се чудя с какви очи ще обвинят Момчил за нарушение на правила, ама ще видим.
Също така ви призовавам да спрем с наричането на Никол "дебелана". Колко трябва да е слабо едно момиче? Така се възбуждат онези болести, за които знаем, че като се видят в огледалото и спират да ядат, повръщат и т.н. Може да не е велик спортист, но си е нормално приятно момиче. На добър час и все така усмихната! Тук никакви лични съпоставки не важат- кой как е преживял загуба на родител и т.н.
От снощи ми направиха много лошо впечатление квалификациите на Вили за Мартин. Винаги съм я защитавала тук. Но този речник у нея е много непристоен.
Крум ми става все по неприятен, като някакъв досаден комар. Темперамент и характер. За разлика от вас харесвам Дени все още. За Рълев. Не е моят тип като мъж, но е много добър спортист и очевидно зряла личност, с мисъл в играта без да парадира. Влезе при трудни условия в готова коалиция и без съюзници. Като се замисля само за Рълев мога да кажа, че е нормален възрастен индивид. Радо си е чешит, но поне временно се подкрепят.

# 1 306
Хаха Слабе и на мен ми беше трогателна сцената. Но си представих как цялата аудитория повръща и не посмях да ревна.
 Таа моите деноминирани 5 лв (стотинки)
Правила си има и те са ясни. Всичко се нарежда за да е възможно най- балансирано , да има интрига и да се случат най- чаканите и оспорвани двубои. При една нерегулирана от продукцията игра , могат да отпаднат комплексни играчи от силни но некомплексни такива.  И горко и на прУдукцията. В момент племената са идеално балансирани.
Момчил - Рълев
Мишо - Радо (драма)
Мастагарков - Крум
Дунев - Калоян
Мартин - Виолета (там ще има и двубой )
При жените има малко дисбаланс
Виктория - Теди
Мудева - Оряшкова (и тук драма)
Дени - Цвети
Съпоставям ги като сила, но някои двойки ще е интересно да се сборят. Подозирам Дени и Виолета също

# 1 307
Аз най-много мразя предателството към своите, към своята си коалиция. Това ме изкарва извън кожата. Особено предателство по никое време.
Тогава трябва да знаеш, че веднъж предали, ще предадат и втори път. Визирам Калоян и Цвети.
Много интересно става сега каква игра ще играе Цвети. Тя очевидно не е обидчива, иначе след всичките джаскания и праскания онзи ден в играта и намеци по неин адрес, щеше да се засегне, ама тя май само на Радо се сърди. Може да го харесва, кой знае? Wink Цвети ще си намери оправдание за всяко решение, така че очаквам да забие нож в гърба на някого от сегашната си, миналата или предстоящата си коалиция.
Калоян също очаквам да предаде Крум, ако Крум остане сам. Той за разлика от Цвети няма да си търси оправдания. Ще го предаде и ще реве.

Интересно става при червените. Ще видим как ще се разджуркат. Ще има разговори за примирие между маке-коалиция и бушмен-коалиция срещу Виолета, ама дали ще се разберат??? Ще вържат ли всички момичета на Виолета?

# 1 308
  • София
Ами в случая е равностойно. Smiley

# 1 309
  • София
Дени няма много фенове тук, но как да не те кефи като каза, че е партия с Мартин. На Маман лошо ѝ стана Grinning Те такъв зет да ти е в къщата Grinning

# 1 310
Моите съмнения са, че Тедитата ще отидат към Рълев и Радо. Крум с тия истерии направи много лошо впеатление, но пък Мудева може и да му прости в името на саламите. Близначката обаче със сигурност я виждам при Рълев и Радо.

# 1 311
  • София
Леко скучноват епизод ми беше вчера в сравнение с понеделнишкия Simple Smile

По анкетата:

1. Тук гласувах с "не" - разбирам каква му беше идеята на Крум, но според мен, ако беше взел Мишо, щеше да постопли отношенията с другата коалиция. Щяха да си имат няколко жълти бушона, щяха да са по-силни в битките и шансът да добутат до сливането щеше да е по-голям. Сега и изненадата, която не беше предвидил - а.к.а. Виолета, и му отиде стратегията на кино.

2. Тук ми беше трудно, но отново "не". Ясно, че искаше да се подмаже на племето и да покаже, че все пак не мисли само за себе си, но такова предложение не се отказва. Това можеше да му е билета за финалната седмица.

3. Виолета ще направи женска коалиция. Дали Цвети ще участва в нея явно или ще го играе "троянски конник" Grinning тепърва ще стане ясно.

По въпроси 4 и 5 - Старейшините. Очевидно е, че са по-силни, а и повече играчи, които харесвам са там, така че... (даже по-скоро обратното - повече играчи, които НЕ харесвам са при Гладиаторите)

6. Сега...по този въпрос ми е ясно, че съм една от малкото, които са отговорили с "да". Да обясня. Първо, според мен мотивацията за битката за територия рязко спадаше, когато махаха реката в предни сезони. Второ, те сами са си виновни, че реката все още е все едно са там за първи път. В предни сезони много я облагородяваха, правиха въдици, навеси, да не говорим какво беше сътворил Любо там във втори сезон. Този сезон НИКОЙ не се постара да си пооправят условията на реката.

7. Еми тук нямаше какво друго да отговоря, освен Старейшините. По-силни са физически, не мога да кажа друго. Много ще се изненадам, ако Гладиаторите успеят да победят.

# 1 312
Моите съмнения са, че Тедитата ще отидат към Рълев и Радо. Крум с тия истерии направи много лошо впеатление, но пък Мудева може и да му прости в името на саламите. Близначката обаче със сигурност я виждам при Рълев и Радо.
Тедитата няма да се делят според мен. Където едната, там и другата.

# 1 313
# 1 314
Значи, Крум се е опитал да присъедини Рълев, но не е успял. Е, тогава наистина верният му ход е да раздели братята и да прати по-социалния от тях на амазонките. Няма отмъстителност, логично е. Ами браво и на двамата - на Крум за опита, на Рълев за проявената лоялност. Щом не можа да вземе Момчил кои жени да вземе? Мудева и Теди не са по-лош избор от Оряшкова и някоя от тях. Оряшкова е силна, но не се справя с някои елементи, а сила мъжете си имат. Дали и доколко ще му се получи новата коалиция, при всички случаи е неизвестно. Но пък ще имаме възможността да видим кой е по-убедителен - Крум, Рълев или Виолета, всеки със славата си.
На битката вилня, бесня, тръшка се, но като му мина, се вкара в релси, нямаше "ми няма да си комуникирам с еди-кои си, щот ме издразниха".

# 1 315
Хора, само на мен ли Цвети ми прави отвратително впечатление? Умрях ог криндж при вчерашния разговор с двете Тедита. Grinning
Не, от първата минута (след визитката) не ми харесва.
Точно обратното за Мишо - въобще не го забелязвах първите седмици и нормално, откакто стана по-ключов играч, с всяко следващо показване ме кефи все повече. Той и брат му са ми фаворити, минах през всички плувци и накрая на тях се спрях 🤣

Поне в този сезон и антагонистите са ми симпатични за разлика от Алекса и Виктория… Close

# 1 316
Поне в този сезон и антагонистите са ми симпатични за разлика от Алекса и Виктория… Close
О, оо, не думай! Само като им чуя имената и се смръзвам! Flowers Jack O Lantern

Ето една симпатична снимка:

# 1 317
Оф да, този сезон каквито и дразнители да има, не могат да стигнат нивото на Алекса и Виктория за щастие.
А Никол отнесе малко хейт, че е Дунди, не защото реално е,а защото един грам не свали на острова и явно са ѝ давали да яде, което издразни хората. Иначе обективно погледнато си е съвсем нормална. А също поведението, енергичността и засмяната ѝ физиономия не са на гладен човек. И изобщо не разбрах защо влиза в играта, като е толкова зле подготвена. Тя и Джаф не беше много слабичка, ама се справяше добре на игрите.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 09:43 от moonriver

# 1 318
Туджаров и Неделчо казаха, че има здравословни проблеми и за това не отслабва, това не знам вярно ли е, не е ли.

# 1 319
И друг важен момент , който би нарушил сценария е , ако Мишо отиде в племето на гладиаторите , силата на гладиаторите може да се окаже неконтролируема и така , да бъде застрашен " Тоз за който или само добро или нищо".Simple Smile
Топ 5 ги виждам така финалисти
1Момчил финалист
2 Ако нещо се издъни съвсем -резерва Рълев.
3 Един от двамата Братя
4 Антагониста Мартин (за да викаме зс другите )
5 квотата за един брой жена. Не съм се замисляла коя , понеже и без това е бушон и само за полит коректност
Не твърдя , че продукцията е виновна , че няма жени победители, просто няма публика за такъв финал, и битките ще се омаловажат ,а продукцията ни угодничи.

Общи условия

Активация на акаунт