Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 463
  • 505
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Кожата ми е суха и много чувствителна, зачервява се и понякога се напуква. Харесва ми това, че бръчките не са силно изразени.

# 31
През зимата кожата ми става много суха и чувствителна и не ми харесва това, че в този период ми се налага да отделям повече време, за да се грижа за нея. От друга страна, при правилната грижа, кожата ми е хубава, светла и гладка.

# 32
  • на последния етаж
Да, усещам кожата си суха, опъната и чувствителна. Харесва ми, че е чиста, гладка и без пъпки.

# 33
Имам суха кожа на краката и често сърби много неприятно.Обикновени лосиони за тяло
не помагат.

# 34
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна?
Да, усещам я, особено през зимата. Работя с агресивни препарати, които допълнително изсушават кожата на ръцете ми.
 Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
В момента ми харесва, че кожата ми е здрава и нямам обриви, които ме мъчиха месеци наред. Не ми харесва, че е отпусната и някак груба.

# 35
  • София
Да усещам кожата си суха в някои учатъци. Имам нужда от постояна хисратация.Харесвам,че за ходините си кожата ми изглежда добре и до сега не съм имала кожни проблеми.

# 36
  • София
Да, особено през зимата се случва често да усещам кожата си суха и опъната. Не ми създава проблеми, но не ми харесва, склонността ѝ да образува пигментни петна, а вече и бръчките. Wink

# 37
Най-вече в студените месеци си давам сметка колко е суха кожата ми, на краката особено. През това време от годината имам нужда от допълнителна хидратация.
Харесва ми, че е еластична и нямам някакви сериозни кожни проблеми.

# 38
Кожата ми винаги е била суха, но с годините стана още по-суха. През студените месеци кожата на краката и ръцете ми се бели и напуква. Харесва ми това, че не е особено чувствителна и при една подходяща грижа, изглежда добре.

# 39
Да, усещам я суха, раздразнена, сърбяща. Точно сега си мисля, че трябва да се намажа с нещо Simple Smile

# 40
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

С преминаването към сезоните есен/зима, се появява чувствителност и лющене на кожата, ако пропусна хидратация и слънцезащита преди излизане. Голямо предизвикателство за кожата е студеният вятър в комбинация със слънце, има нужда от още повече грижи.
Харесва ми, че кожата ми изглежда отлично за своите 32 години, с подходяща грижа, разбира се. Не ми харесва, че понякога прави алергична реакция или свръхчувствителност към "проверени" продукти и трябва да ги подарявам 😁

# 41
Усещам кожата си суха и опъната, особено през есенно-зимния сезон. Какво харесвам в нея- отново това, че е суха. Благодарение на това, кожата ми е гладка и нежна  Simple Smile .

# 42
  • София
Усещам кожата си суха и опъната след ползване на измивни продукти, мицеларни води, които на други хора не действат така. Трудно намирам подходящи продукти, които да я хидратират основно без странични ефекти. Някои са прекалено мазни, от други кожата ми лъщи, трети ми дразнят очите дори при микро изпотяване на лицето, четвърти избиват бяло при силно лятно изпотяване.
Съвсем малко ми трябва, а трудно го постигам.
Вероятно заради все неподходяща грижа, не харесвам че червенее понякога на места. Харесвам, че има видимо много по-малко и съвсем фини бръчици спрямо хора на аналогична възраст.

# 43
Кожата ми, особено в "Т" зоната, винаги е била суха, но дори и в тийнейджърските ми години не съм имала проблеми с несъвършенства!

# 44
Кожата ми е суха и чувствителна, и през зимния период ми е много трудно да открия подходящия крем.
Хареса ми, че във вашият продукт няма аромати.

Общи условия

Активация на акаунт