Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да заменя пресни яйца в рецепта?
Къде мога да намеря формички за елхички?
Как да направя домашен коняк?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да заменя пресни яйца в рецепта?
-
Къде мога да намеря формички за елхички?
-
Как да направя домашен коняк?
За да направите домашен коняк, можете да използвате рецепта, която включва водка, подправки като дъфин, бахар, черен пипер, кафява захар, ванилия, карамфилово дърво и други. Съставките се смесват и оставят да престоят в тензух за определен период от време, след което се прецеждат и се наливат в бутилки. Важно е да се отбележи, че това е ароматизирана водка с подправки, а не истински коняк, който се прави от грозде.
-
Къде мога да намеря релефна подложка за бисквити?
-
Кои са най-добрите места за закупуване на сушени плодове, ядки и семена?


Престоява така 8-12 часа, може и малко повече. По това време си пуска сок, затова не се долива вода. Преди да го сложите във фурната се добавя малка кафена чашка хубав ябълков оцет. По време на печенето се разбърква няколко пъти, за да не загорят най-горните парченца. Преди да го извадя много често добавям орехови ядки - много ги обичам в сладко 