КАУФЛАНД - тема 68

• 65 802
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
  • In transit
Кауфланд, една кора яйца, за мен, моля. 😂

# 601
Кауфланд, една кора яйца, за мен, моля. 😂
Ааааа, като гледам на какви бутикови продукти дават купон за 1 ст. , то ако ти се паднат яйца, ще е само за 1 брой. 😆

# 602
  • shumen
2 дни подред ходя и плешка няма.

# 603
На мен ми се паднаха последователно разтворима напитка бял шоколад, банан и ягода. Последната я намаше в два филиала и така и не я взехме.
По повод РД да попитам - колко дни по-рано получихте купона и за колко дни важи?

# 604
И при нас няма.
Според няма и да пуснат повече, чак в понеделник на нормална цена.
Корегирам се, в четвъртък вече ще има...

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 10:52 от monii

# 605
До днеска е на тази цена, имайте го напредвид. Аз затова ви предупредих вчера, че който иска днес е последен шанс рано сутрин.

# 606
Подарявам купона си за рожден ден.

Подарен

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 10:58 от simzdrav

# 607
В Кауфланд на Околовръстното са сложили машина за рециклиране на кафе капсули Долче Густо.
Имаше опашка, не съм чела какви са условията.

# 608
  • Пловдив
И при нас няма.
Според няма и да пуснат повече, чак в понеделник на нормална цена.
Плешката е от понеделник до сряда в нашия филиал си е налична.

# 609
Ако някой я иска, да пише на ЛС - до ДНЕС

# 610
В Кауфланд на Околовръстното са сложили машина за рециклиране на кафе капсули Долче Густо.
Ей ама вие не се научихта да си купувате многократни капсули и да ги зареждате с кафе по избор.

Аз не ползвам капсули, така че коментарът ти не към мен.

# 611
Аз ползвам и искам и при нас да сложат.

# 612
Аз ползвам и искам и при нас да сложат.
Може и да сложат. Докато чакате пуснете в гугъл "долче густо многократни капсули" и си купете да може да зареждате.

# 613
Вчера си взех една тенджера от серията Брио Металика, че ми трябват за индукцията и да не е с незалепващо покритие, пробвах я в къщи, хареса ми, и днес отидох за още една по-малка. Взех още и мелничка за сол/пипер и 2 спрей бутилки. Плешка имаше, хора не, това към 10-11 ч. в София.

Пробвахте ли спрей- бутилките вече? Не мога да уцеля качествени, все се запушват.
Харесах си покривка също, но не знам на живо каква е, и един бретер, дето никога го няма наличен, когато е на промоция. Виждал ли го е някой???

# 614
До днеска е на тази цена, имайте го напредвид. Аз затова ви предупредих вчера, че който иска днес е последен шанс рано сутрин.
Вече и Кауфланд ли имат промоции с валидност понеделник-сряда???Rolling Eyes Преди нали имаше разни за края на седмицата и "супер събота", това ново ли е? 

Иначе вярно, че ясно са го написали в брошурата, ама не съм видяла от радост, че този път Старичков не е на първа страница. JoyJoyJoy

И в Ст.град са сложили такава машина, за който се интересува.

Общи условия

Активация на акаунт