Пубертетът при момчетата - тема 15

• 43 118
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
Дайте идея за подарък на 16 годишно момче
Ще си разменят подаръци в училище. Не са близки , а синът ми казва , че това момче нямало никакви интереси. Явно той не знае. Преди 2 години пак на същия момък подаряваше, взе му колонка.
Някаква книга с мистерии , като на клашърса как ви се струва?
Давайте  идеи моля, че не остана време
Е, чак пък никакви Simple Smile
Моя също не е близък с детето на което ще подарява, но разпита най-близкият му приятел.
Взели сме книга игра.

# 136
Някаква книга с мистерии , като на клашърса как ви се струва?

Звучи добре, стига момчето да я няма и да обича да чете.
Колкото и да е банално, в такива случаи бих взела ваучер за книжарница за определената сума, или около нея, закръгляйки малко нагоре; зависи от сумата разбира се.

# 137
  • Русе
Нашите са до 20 лв. Падна се детенце, което харесва Скания, та сме се побъркали да търсим някакъв фирмен сувенир.

# 138
Нашите минаха вчера. Бюджета беше от 30 до 120 лв. Моя синковец трябваше да подарява на момиче - свещ и комплект от комплект за спа. Той получи някаква супер-дуперска шапка.
Разбра се че всички са си харесали подаръците

# 139
Нашите са до 20 лв. Падна се детенце, което харесва Скания, та сме се побъркали да търсим някакъв фирмен сувенир.
За кога ти трябва?

# 140
Е, чак пък никакви Simple Smile
Моя също не е близък с детето на което ще подарява, но разпита най-близкият му приятел.
Взели сме книга игра.
Разпитвал. Не спортува, не чете. Може и да има , но не знае.
Май козметика или парфюм ще е универсално. Плюс задължителните коледни чорапи

# 141
  • Русе
За кога ти трябва?

За 22-ри

# 142
Бях писала - при нас е 40 лв. бюджет за училищните размени на подаръци. Моят си е харесал слушалки, които вероятно ще получи, другото дете някакъв ваучер за игри, който му купих.

# 143
  • пустинята Гоби
Аз купих малка настолна игра с карти "Екипаж”- 20 лева.  При нас е анонимно подаряването, знаеш само пола.

Е как бюджет от 30 до 120? Един ще купи за 30, друг за 100, доста необмислено.

Така или иначе ми е безумна инициативата с подаръците. Само харчене на едни пари, сякаш малко боклуци има всеки вкъщи. Най-логично ми е нещо коледно да се купи, ама за дете, че и момче, откъде да знам дали ще го хареса.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 15:08 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 144
И на мен ми е в повече това.

# 145
Е как бюджет от 30 до 120? Един ще купи за 30, друг за 100, доста необмислено.
И аз се изненадах и питах класната. Децата били решили така. Моят син ми е сърдит, че съм питала и съм го излагала.

В САЩ за Сикрет Санта, всяко дете беше написало 5 неща, които иска, в ценовия диапазон. Така знаеш какво би зарадвало детето, а не стреляш в тъмното

# 146
За мен е най-ок да си занесат коледни сладки и да се почерпят.

# 147
И в класа на моя син имат традиция да си разменят подаръци. 6 клас са децата.Бюджета ,който класната е определила 25- 30лв.
Той ще подарява на свой съученик- пъзел, книга и лакомства. А, госпожата е изтеглила на моя хубостник името😆
И отделно почерпка трябва да носят. Приготвих сокове,бонбони, гризини и той сам пожела през уикенда да направи от прословутите  Напукани сладки😄

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 21:06 от Aurellia

# 148
Ние май тази година ще пропуснем и почерпката, и подаръците. Явно смятат, че са големи вече. А и като гледам електронния дневник, изглежда, че поне в училищно-образователно отношение сме приключили годината. Утре ще ходят в някакъв аквариум на 120 км, на Северно море, а за другата седмица дори домашно нямат - чак не мога да повярвам. За сметка на това са изредили вече тестовете за януари.

# 149

Така или иначе ми е безумна инициативата с подаръците. Само харчене на едни пари, сякаш малко боклуци има всеки вкъщи. Най-логично ми е нещо коледно да се купи, ама за дете, че и момче, откъде да знам дали ще го хареса.

Аз пък харесвам инициативата за размяна на подаръци. Винаги е хубаво да получиш подарък, а и има едно особено вълнение в избирането (поне за мен). А и мисля, че така се сплотява класът - подаръци, почерпка - създава се чувство за общност.

Общи условия

Активация на акаунт