Пубертетът при момчетата - тема 15

• 43 663
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък харесвам инициативата за размяна на подаръци. Винаги е хубаво да получиш подарък, а и има едно особено вълнение в избирането (поне за мен). А и мисля, че така се сплотява класът - подаръци, почерпка - създава се чувство за общност.

На същото мнение съм, но може би да не е да се зне предварително кой на кого. Но като цяло всякак става.

# 151
  • пустинята Гоби
Разбира се, всеки има свое мнение и виждане по въпроса. Лично аз освен огромна досада, друго не изпитвам в избирането на подобни подаръци. Трябва да осигуря два, лесно ги избрах, защото съм купувала десетки, пък и в нас сме зарити в момчешки неща и не ми е проблем, просто ми е излишно. Според мен само с почерпка и събиране може да се постигне същото. Наистина смятам, че сме затрупани с какво ли не и нямаме нужда от нищо.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 12:31 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 152
Наистина смятам, че сме зарити с какво ли не и нямаме нужда от нищо.
И аз така смятам, но детето е на друго мнение.
Поръчах закачалки за шапките му, оказаха се недостатъчни - 15 шапки има, предполагам в сака му за тенис има още няколко (гледам на тренировки, че е с различни шапки, а къщи не е вземал)

# 153
Синьо,
ако още четеш. Синът миналата година подари на съученик подарък до 5 евро - Taschenwärmer. Намерихме намалени в Мюлер за 2,50 + един дядо Коледа и вързахме бюджета. Момчето е останало доволно.

# 154
Deni-meni, мерси. Ще погледна. Утре точно в Мюлер мислехме да гледаме пак. Не знаех, че съществува такова нещо. Grinning

# 155
  • Deutschland/HE
Синьо, аз вчера поръчах една игра и днес я разгледах и ми хареса: kwatro. Подходяща е за вихтел. Доставят за един ден Амазон.

# 156
  • Варна
Дайте някое предложение за България. Писна ми от тези подаръци между съученици. Нищо свястно не мога да измисля, като избираме без да знаем за кого е - съвсем.

# 157
Ние все коледни неща, по желание на си а ми.Харесва ги и обича да получава:

# 158
  • Deutschland/HE
Дайте някое предложение за България. Писна ми от тези подаръци между съученици. Нищо свястно не мога да измисля, като избираме без да знаем за кого е - съвсем.

Има едни IQ Puzzle, според мен са идеални за такъв подарък.
Ако бюджета е до 25лв и децата са над 12-3г може и Върколаци.
За момиче в Слънчогледите има едни малки Sketchbook (струваха около 3лв) и някакви моливи.

# 159

Има едни дървени и метални пъзели, по- малки от кутия за цигари, май около 20 лв бяха... Моите поне много се радваха на подобни като бяха по- малки. Те и сега биха им се радвали, но им идват прекалено лесни, а от там и скучни.

# 160
  • Варна
Миналата година взехме такъв дървен пъзел от Ориндж, но момчето май не било много впечатлено. За iq пъзелите ми беше другата идея и на мен, но като не знам за кого е подаръкът съответно не знам дали обича такива неща… Ние имаме три такива пъзела. В краен случай ще е това. На 11 години са.

# 161
Ако говорим за тийнове (13+ годишни), тези игри отдавна не са им интересни.

# 162
В Нотино в момента има прилични тийн аромати на добри цени. И пристигат за един ден.
Пример:

# 163
Доста деца харесват и гледат Анимета, дъщеря ми напечата тениски на приятелка и съученичка. Страшно много ги харесаха, защото бяха с любим герой ( тинейджърки са)

# 164
Момчетата и момичетата са две отделни вселени. Плюс, че ако не познаваме детето, не знаем неговите интереси, ако залитнем към филми и герои, има голяма вероятност да сеокажем в необрано лозе.

Между другото контакта за такива неща минава през училището. Не е прието родителите да контактуват директно един с друг по такива въпроси.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 12:36 от Titina

Общи условия

Активация на акаунт