Фигурно пързаляне - 11

• 18 645
  • 478
  •   1
Отговори
# 465
Мисля, че ми стана ясно защо. Отказах се да те питам/ с най-добри чувства и уважение към труда, който полагаш да поддържаш почти сама темата/ дали си с руски произход. Въпреки, че съм от поколението, учило руски, няколко пъти поглеждах в речник за някои думи, употребени от теб.

# 466
Съвсем актуално, докато се наслаждаваме на фигуристите на Олимпиадата, по Netflix излъчват документалният сериал, Блясък и злато( Glitter & Gold: Ice Dancing), който проследява американците Мадисън Чок и Евън Бейтс, канадците Пайпър Гилс и Пол Поарие, както и французите Лоранс Фурние Бодри и Гийом Сизерон.
https://youtu.be/WVEeiFjdB28?si=L4IJa8syUubN4ZLo

# 467
  • MJF
W, руски произход нямам. Владея немски , английски и руски от езиците освен родния ми български. Гледала съм назад в годините фигурно доста на английски и руски. Това важи и сега ако не си намеря записи без коментатор.  Последните близо 2 декади фигурно съм гледала най-малко на български. Освен това съм мързел и ползвам най-кратката / най-благозвучната ми  дума , било то и чуждица  за нещо ако не трябва да говоря на книжовен български език. Да речем дарожка вместо степ сикуънс или последователост от стъпки или както там се води на български. Бабачка вместо сдвоен/неизпълнен двоен / строен четворен или каквито други варианти има на бабачка Smiley . И т.н.
А стартове на МОК към днешна дата не гледам поради 1001 причини с натрупване. Но чашата ми преля/търпението ми сварши на ковидната зимна О. А преди това поне на 4-5 О все се заричах че няма да ги гледам повече но поддавах. Сега също не е твърдо не защото аз оли-изпълненията на едната ми камара любимци ще ги видя и още как.

Digte, мерси за линка. Разбрах за този филм/продукция. Аз ще го гледам като мине О по някое време. Какви са вашите впечатления?

# 468

Digte, мерси за линка. Разбрах за този филм/продукция. Аз ще го гледам като мине О по някое време. Какви са вашите впечатления?
Интересен е, акцентът е върху подготовката на “вечните” конкуренти за олимпиадата в Милано.

# 469
  • MJF
О
Книга , сериал, .....време е за допинг-скандалче. Wink
А аз как стискам палци за съдийски скандал вече ен на брой години за да се спаси малко фигурното към днешна дата.
В резюме разбрах как е протекъл ОТ.
Форца Италия. Двойно се радвам в техния медал за Матео и Шарлен-Марко. Хайде сега като претръпнаха и предвид натюрела си,  на истинската О да ги отпусне и да се изкатаят в удоволствие за себе си и за нас зрителите.
Ориентирах се че медалите са се решавали от волните мъже. Япоската федерация за добро утро отнесе от мен нецензурни слова като видях кой е сложила на пангара. Шун какъвто е отговорен е дал всичко от себе си и ...да видя какво е останало от него където искам. Явно трябва да се радвам че все пак е омедален ама аз като не ...въобще не съм във възторг. Японската федерация го използва на макс /всячески като чадър на кой ли не и поне един път не се погрижи за компонентите му.
Стьопа Гоголев ме Satisfied как се е стегнал, ето кой ме изненада когато трябва , браво.

Тъкмо видях една партида кратки мъже. После ще дописвам.

Пия чаша  Coffee за едната ми камара омедалени  ми любимци и радващите ме с победите над себе си и са се изкатали на sb/pb.

Картина от Marie Lundmark Trophy 2026 има качена тук и тук. Не съм я тествала но от стопкадрите виждам че операторите  са точно където трябва застанали Satisfied , ще се гледа.
Нали почти не гледам към момента церемонните по награждаване и сега се усетих , че Marie Lundmark този сезон още не съм я маркала. На 4К видях María Teresa Samaranch  като ISU делегат.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 08:33 от Шошулчо

# 470
О
Книга , сериал, .....време е за допинг-скандалче. Wink
Тутберидзе като нищо може да се “изяви” пак.

# 471
  • MJF
Е не , ТЩТ не са вчерашни да се ловят втори и пореден път в този капан. Wink

Шегата на страна но 2002г  е вече прекалеееено много назад в архива. И освен това тогава нямаше цялото "това настояще с нет и сие". Та меко казано лелея за нов съдийски скандал вече към днешна дата. Мед ще ми капе на сърцето и автоматично ще се включа като "лайв-зрител". 2002 беше много далече това нещо, зад океана , в друга часова зона , без домашен нет, без социални мрежи......Ей сега му е времето. "У дома", колко му е от Милано до Лозана. Абе оглеждам стриктно съдийските състави, във франсетата ми е надеждата, те са все не разбрали/ "ущипани госпожици"/ натурално ще го изиграят откъм артистизъм. Mr. Green Popcorn

Абе къде е моя ""голям любимец Шон?! ""Не е да не стигат до мен всичките музикални "гърчове" от началото на олисезона. Аз да го предупредя него и другарите в ISU , че  програми с вторично сменени във втората половина на сезона музика  няма да гледам грам, било то и сред големите ми любимци. На 4К радара ми не засече такава програма. Сега на ЕП бди.  Да си имаме уважението. Stop . А като се сетя как щяхме "да слушаме" музика от 200O-те....Еййй , кога ще изкочат от гробовете си класиците ....да им разкажат играта на всичките тез днешните с права и сие. Popcorn

Аз за съдийски сканадал лелея и със следната задна мисъл Mr. Green . Сегашния ни шеф г-н Ким като "ентия зет на Самсунг" ако стане някаква такава "голяма буря" може да реши да спаси ISU - фигурното а с това и своя дял от ISU - нефигурното като ни уреди с някакви по-съвременни технически нововъведения в съдийството. Иначе за какво ни е ?! Докато е на този пост конкретно той , трябва да се драпа в тази посока от нас заклетите зрители.

ЕП

Кратките мъже и цветно.
"Само" 29 на броя. Няма да броя колко не стигнаха заради проблеми с визи. И сега" и Сульо и Пульо" ще стигне до волната. Фигуративно казано и хич да не ми се обиждат Peace
Първите 6 стъпили на краткия лед изгледани. Нещо много новости видях за толкоз малък брой. И то още съвсем за начало, аз неподготвена се оказах , ама защото не видях загрявката.
Скрит текст:
Първи на екрана от финската федерация ни нашия д-р Виртанен , ни Сунцев а левента Матиас Линдфорс. Сега проверих къде са другите двама - тук са . Хайде след кака му Вивека и юньора Матиас дебют на ЕП. Виждам че за хорео пише другата му кака. Предвид какви са ги "творили" батковците му на този старт, Матиас със своя момичешки контент е стигнал и до волната. Да го видя там. Концептуален тоалет на кратката Smile
Давид Sedej първо 2-3 а после и съвсем се объркапа нещата като пусна бабачка.
Яри Кеслер-тук-броим ветераните. Това защото се Open Mouth  на самия старт на кратките мъже. Wink Яри редовно готви по две нови програми за сезон но аз имам чувството че цялата му кариера до тук го гледам в една програма и в един цвят. Бабачката беше излишна.
Нашия Александър Златков с позната кратка програма. За жалост и той започна с бабачка. За голяма жалост. Два пъти на живо съм го гледала Александър като юньор. Гледката тогава и гледката сега по отношение осанка, хореозала и сие са съвсем различни. Много жалко за аксела. Словашкия съдия Фиалкова има поздрав от мен за своята що годе адекватност по това за което написах по-горе.
Георги Рещенко реши да ме радва съвсем неочаквано . След миналия сезон аз направо го "отписах" , по- точно го вписах в редиците на Микутина и сие - нашите учащи се в Америка. Еми добре Satisfied , Бржина има забележка от мен че не го е юрнал да потренира повече пируетите си и похвала за това как се  e издокарал на диванчето , съответства на Соля. Трябва да се гради имидж от младите треньори, не неглиже в K&C Crossing Arms . Цяло PB са му дали, туй добре , а колко повече може това дива.е. ooooh! ама само той да беше такъв. Двамата балтийски съдии да внимават в картинката.
Видях кардите зад кулисите на замбони паузата но превъртях почти загрявката на следващата група. Но почти , защото в трибуните видях Робин Казънс и Кристофър Дийн. Ей на , сетих се какъв добър коментатор на фигурно е Робин Казънс. Гледала съм назад във времето не един път  фигурно с него по BBC.
 Davide LEWTON BRAIN - сезонна премиера на моя екран- сега виждам че на оликвалификацията е надскочил себе си и е останал 6-и в класирането при 2 пети места , някакви големи елеватори е имало явно , представям си колко му е загорчало. Оставил си е програмата от миналия сезон- чух българските гласове Satisfied  , благодаря за което.  Тази музика заслужава по два сезона да се катае. Първо Торгашев а сега и Давид. Мда.Satisfied

Эдгар Акопян
Абе с класиците , такива композитори като Акопян и наш Ерик Радфорд и изпълнители като нашата Стар Ендрюс без музика във фигурното няма да останем Smile . Пък Шон и сие да се ......Rage

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 18:30 от Шошулчо

# 472
Шошулчо,
Признавам си, че написаното от вас е неразбираемо за мене, почти като закодиран език. Явно сте част от фигурното пързаляне по някакъв начин  и затова сте запозната с много задкулисни драми.
Аз съм най-обикновен зрител, който обича фигурно пързаляне. С удоволствие гледам по-големите състезания и сега с нетърпение чакам олимпийските програми на моите любимци, Каори Сакамото, Рику- Кихара и Чок-Бейтс.

# 473
  • MJF
Ами аз на последните няколко страници в темата доста писах за себе си като зрител, дори прекалено. Просто аз съм един дългогодишен  и редовен зрител на този спорт. Проследявам в някакви разумни все пак граници целия фигурнопързален сезон. Фигурист не познавам лично. Кънка не съм обувала лично. Има бол информация ако на човек му е интересно , има време за губене и желание. Има цялата техническа информация , комуникета и сие. Има няколко големи м/ународни форуми за фигурното. Има най-различни ресурси с интервюта и пр. с фигуристи , треньори, хореографи и сие ......Вкл. напоследък и конгресите на ISU има онлайн Mr. Green
И разбира се  както всеки спорт и фигурното пързаляне има своя собствен език и жаргон.
За неяснотии при интерес винаги съм готова да отговоря , да дам линкове за четене и т.н. Не е досадно или проблем за мен.

Digte с Diavolo имате големи общи любимци значи - Чок-Бейтс. Днес ако не заспите, по-точно утре,  може да ги гледате вече в личния олитурнир.

ЕП
Кратките мъже
Скрит текст:
Якуб Лофек не съм го виждала от юньор- още един дебют при сеньорите този сезон. Програмата подходяща но видно вълнението му беше в повече и валидол на всеки скок се получи.
Комшията Алп бе трудно да го догледам. За такива точно скокове , ако въобще може така да се нарекат, аз бих "рязала , рязала и пак рязала" като съдия - негледаемо. Хайде Бурак Демирбога ветеран - сега видях че е обявил пенсионирането си след като не е успял за О. Но колко жалко за Башар Октар макар че с над 1,80м височина....а го гледах и на живо 2018 в София. Пфу.
Еаn Weiler - третия дебютант при сеньорите до тук. Време е да ми попадне интервю с този младеж. По месторождение е немска Швейцария но знае ли се дали е Вайлер или не. Туй не е Бричги където като види човек изписана фамилията да няма грам съмнение Wink . С тези габарити  и сие ясно какво може към момента. В протокола всичко отбелязано по техническата част , туй добре. Иън да продължава да се развива във втората оценка в поетото направление , предвид треньорския щаб не се съмнявам че ще е така. Но поне 3а да пребори. Да го видя какви ще ги върже на волната. Гледам сега протокола му във втората част и ме напушва Grin , поне там е могло да го оценят по-адекватно тез.
Кирило Маршак - все пак много се извиси и той. Не знам как е подредил/организирал тренировъчния си процес на днешния фон. Виждам г-жа Виртанен с него. Осите "бягат" не само на скоковете но и през останалата част от програмата но е факт че не падна нито веднъж , удържа се , герой. Сега видях че е геройствал в Пекин в началото на сезона и има оликвота украйнската федерация при мъжете. Немския съдия виждам , че съвсем на политика го е ударил, пак добре че само те дватама с италианския. Дали са му PB , аз не бих, виждала съм не толкова разбръцан Кирило на кратка.
Андреас Нордебек вече не с Депеш Мод , нов сезона - нова програма , туй добре. Хореограф пак Уилсън. Блус. Ръцете видимо поставение, особено им обърнах внимание непосредствено след аксела и на флипа. Удържа се на ахилесовата си пета-аксела но много жалко, че потвори на каскадата. Във временното класиране видях че го поставиха непосредствено след "четворните" Маршак и Рещенко.
До кога ще се катае Маурицио Зандрон и ще го "бутат" по разни бе и це турнири?! Tired и Unamused Eй на , тук и на волната минал пак.
И тази вечна му кратка програма. Да не започвам....На волната ще го прескоча , това неговото вече съвсем не мога да го гледам.
Burak Demirboğa сега разбрах че се е пенсионирал. Симпатичен фигурист. Не помня да съм го гледала като юньор макар че сега като се вгледах в биото му 2014/15 е имал един югп. Ако беше стигнал до ЮСП 2014 София съм щяла да го видя на живо но му се е разминало Wink . В своята дълга кариера имаше своите възходи , падения , таймаути. Когато беше в добра кондиция в сеньорския си период който изкара на моя екран Бурак направи няколко помнещи се изпълнения по А-турнирите.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 14:47 от Шошулчо

# 474
  • MJF
Оххх, hahaha
Знам че днес вечерта трябва да стискам палци на една камара левенти и реших преди малко да надникна в руския форум да видя как се справям един вид.
А насреща ми този гиф https://gifrun.blob.core.windows.net/temp/5a83606205bf4e058e6dc995ae7ca5ad.gif
Да оставим тримата седящи и постера за фон но като видях на какво са седнали вече нямах грам съмнение за локацията. Mr. Green eй тез софийски табуретки бе в нашата федерация. Вечни.
Сега проверих и година - 2009 World Junior Figure Skating Championships
Жалко че не съм гледала тогава ЮСП. Какви имена в състава! Мда.

ЕП
Кратките мъже
Още 9 кратки видях сега.
Скрит текст:
След Зандрон Сабате и Епълби не ме вдъхновиха. Едуард го хваля за куража който показа пред родната публика, стара се, като за него прилично му се получи.
Франсоа Пито -стабилно но не чисто, интересно защо на неговата възраст не направи втори пик в сезона. Не знам как е състава на френската федерация за СП, ако въобще е определен де. Може да го видим на постоли СП , не се знае. Понсар видян. Музика от моята плейлиста.
Губи ми се кой по ред дебютант при сеньорите се пада Куперман на този старт. Запазил си е кратката от миналия сезон.  Съгласна с PB- то му , той доволен. Браво на Тамир , хем може повече. След повторенията се направих, че не виждам Галит Чайт "на диванчето" Wink
Тамир определено ще запомни София щом първия му златен медал на м/ународен турнир като сеньор  е бил у нас миналия ноември. Хайде да е здрав и да дерзае. Има три четворни като оръжие към момента.
Федир Кулиш го хваля за желанието му да взаимодейства с публиката с тази също оставена от миналия сезон кратка. Първия опит за 4л на този старт.
Михаил Селевко неочаквано на екрана ми без Ирина Кононова. По-малкия от хедкейсите Селевко реши да ме Open Mouth . Еми браво. Начаках се. Герой! Въпреки че знам тази стара програма на изуст Wink не мигнах до края като го видях как се е взел насериозно Михаил. Още не съм стигнала до финското ГП та виждам Михаил този сезон за втори път. Но няма как да не се сетия като гледам това геройство как двамата братя не си събраха нервите и да си спечелият две оликвоти Neutral Face . Тук в борба пред федерацията им за доверието за таз измъчена една оликвота. Както и да е . Но това кратко изпълнение му го пиша в златния фонд. Днешното гледане го спрях точно преди баткото му, че знае ли се.
Самойлов така кофти да падна на салхова в самото начало , че смаза цялата кратка. Владимир както си го знаем Unamused . Соля и Ксоли виждам , че от музиките за танцьорите са предложили и направили на Самойлов. Може го този ритъм по принцип Влад, показвал ни го е , но шанса да видим чисто изпълнение поне 1 в сезона също си знаем че е минимален. Сега от цветния протокол и сие виждам че се е проявил на О, даже два пъти се е показал с тази кратка , туй добре, опрощавам му фиаското в Шефийлд.
Още един дебютант при сеньорите - Гартунг. Бил си е на юньорските гп този сезон. Сезонна премиера е за мен. Струва ми се че в м/усезона още се е извисил за сметка на долните крайници, ще се мъчи. Бори се с 4л в момента явно. Загледах се кои са с него "на диванчето". Единия би трябвало да е Йоти Полицоакис , с таз прическа не съм сигурна обаче. Както и да е . След Старостин нека и Гартунг помъчи немската федерация. След като не могат да си отгледат свои фигуристи , пък налични не пращат на състезание за да не се травмират психологически видиш ли ти ...... Либерс и Фенц знаят добре че нямам предвид тях.
Денис Василевс Popcorn - завръщането на блудния син. И с тези шалчета де. Абе не е лесно когато ментален пубертет те хване на 26г. Отиват му такива евъгрийни на Денис - катае ги и ги презентира по масло . Много добро изпълнение. Без разни геройства по скоковия контент, с девичия си. Но какви ги свърши по дарожката и пируетите и аз не разбрах. Но предвид вся и всьо до тук в сезона,   това което видях на ЕП е над очакванията ми, туй добре. Хайде там Ламбиел , федерация и сие да не афектират повече Денис до края на сезона и да съберат всичко в едно. По -точно в две. Че с тези безбройни волни на Василевс.....

Надникнах в снощния цветен протокол. Едвам се удържам да не погледна геройствалите над себе си. Но от голямото ми уважение към тях няма да го направя преди волната. А и тя баш на петък 13-и. Имат ден пауза. Сили и кураж! Торгашев, Ча , Кевин, Стьопа ....Адам. За Фа все пак дискретно/тайно ще пийна довечера вишновка. Последните  3 сезона на какво ме подложи това дива.е като зрител?! Close

А аз сега видях че имаме и българско участие на мъжкия турнир Joy . Yu-Hsiang LI на този старт с Иван Динев. Хвалих го преди дни на 4К а той оликвота имал . Виж го ти. Ами браво. Че и на волната със заветното последно q на кратката. Satisfied . Значи и на волната сме с участие. Smiley
А  мярнах че и Макс има пръст / вклад в музикалното спешно новокомплектоване на Пьотр Гуменник.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 10:46 от Шошулчо

# 475
  • MJF
Ох, този часови график на О Unamused Отбелязвам светлите моменти не с Wine Glass а с Coffee
Отворих сега да видя какви са ги свършили в танците - 1  и 2.
Озаптили са се другарите все пак и са омедалили всички ветерани, като включа метала от отборния турнир де. Туй добре. Че като се сетя какви неща с периферното зрение видях в този цикъл от тях с всичките тез Фиър, Туркила, Смарт, Дейвис, ....и останалите от тази порода....Neutral Face Tired
В този олицикъл най ме заболя  като заклет зрител от  "другарите" на СП 2024 насред Монреал. Това беше мноооого грозно тогава.
След като се разбра че трите дуета- ветерани остават на целия олицикъл без съмнение , то защо "другарите" не играха по-балансирано след като никой от  ветераните  не е въздесъщ танцов дует според ISU и не само.
Та на целия фон до тук,  в това снощно класиране аз пия по Coffee за:
- Пайпър - Пол , Лейн 1 и 2 и Разгуляевс. Целия този екип.
- Лорънс.
- Шарлен-Марко  не "пратени" след кои ли не в класирането.
- Игор Шпилбанд успя веднага след ветераните- това е голямо постижение, признавам  му го.
- Алисън-Саулиус веднага след тези над тях в класирането.
Няма явно да се спи днес Grin Ама нали и палци ще се стискат та ....

И като съм на полето на танците - едно прясно интервю с Маргарита Дробязко - като се "мине по диагонала" първата / клюкарската част , нататък е по същество.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 09:21 от Шошулчо

# 476
Честно казано нищо не разбрах от това писание.

# 477
  • MJF
Заслужаваме да се разкрасим малко в темата

2 видеоинтервюта:
Scott Moir в разговор с PJ Kwong.
Нарочно на конкретно място да се отвори пуснах линка, защото някъде там в следващите секунди като чух какви ги изръси Скот , аз подскочих направо като за двоен аксел. Mr. Green
Но му прощавам. Първо ми се натрупа тези дни -  онзи ден/вчера Галит Чайт на диванчето на ЕП, вчера като прочетох Маргарита Дробязко за Торино 2006 и сега този  "канадски бисер" за Мари-Фран и Патрис на СП 2006 и  2007. Да си имаме уважението с наш Скот Stop Rage Naughty.
Второ. Добре че нито аз , нито Скот сме съдии Grin . Та след  моя скок ми мина и му  простих казаното Wink.
Софья Акатева

От PJ има качени разговори и с Керъл Лейн и с Трейси Уилсън. Днес ще прослушам Керъл след като приключи вече олипсихозата в танците а и с бронзовия медал на Пайпър - Пол,  който за мен е със златно покритие. Satisfied
Трейси Уилсън ще я прослушам чак когато съм 101% сигурна,  че Джейсън Браун е пенсионер, тя  ни е виден пиарчик и иначе ще ми бъде трудно да я изтърпя. Wink
А иначе да попиша малко впечатления от днешната ми доза фигурно.
Мари Лундмарк трофи.
Любителските записи в ютуб чудесни но понеже на плейлистата там гледам , съответно отпред назад , но за мен не е грам проблем . Та видях общо 13 изпълнения. И с оригиналния им звук, което си е нещо съвсем друго.
Скрит текст:
Волната сеньори.
Сега като гледам таблицата значи съм видяла първите 8 в класирането. Дано има и останалите 3 , утре като продължа гледането ще разбера. Общо всички ми харесаха. Все пак първи турнир за сезон в синхрото с нормална картина и звук на моя екран. А видяните все пак са отборите които са на едно ниво , никой не е "2 гърди напред". Като гледам кои са останалите 3 отбора- Hot Shives, Zoulous и новите за мен Graces - те ще са тези които ще отстъпят по майсторство и ss. В 8 волни само едно падане, което не бе и от най - грубите / набиващо се на очи. На мен ми се откроиха като качество на изпълнение Ракетите , Нексис ,  Les Supremes . Сега всичко ми е слято в едно но май при Нова ми хареса не само интерсекцията но и нейн аналог по двойки в някой от другите елементи. Като гледам протоколите пак са менили абревиатурите. Ако има общодостъпна и качествена картина от СП и ЮСП обещавам да "вляза в час" със синхрото.
Волни юньори. Видях Мускетарите, Dream Edges, Valley Bay Thinking и още 2 явно до 13.
От всичко видяно само в 3 отбора по един младеж. В единия случай волна именно с подръжка в хореоелемент с участие на момчето-забелжимо участие така да се каже.
Направи ми впечатление че не чук класика класика, имаше осъвременени аранжименти на такава. Но с бързите ритми фигуристите общо взето добре се справят та съм в мир. И най - важното е че не чух нито една музика от сферата на "другото фигурно" за сезона. Туй добре Smiley

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 16:36 от Шошулчо

# 478
  • MJF
Изслушах разговора с Керъл Лейн. Като тв коментатор на канадския тв фронт и като треньор все пак е добре че огласява мнението за говоренето по време на спорт който има програма под музика и хореография и оценка за това. Че даже не е и една във фигурното , оценката де.  Но за снимането за нас пред екрана можеше и по-накратко/ в прав текст. С интерес изслушах частта за музиката. Въобще музикалната тема я следя вече втори цикъл и не ми става грам по-ясна Grin , напротив. След Лейн направих опит да прослушам разговора на Кристофър Тин- Лори Никол- Каролина Коснер по темата "Музика" но за разлка от Лейн тяхното "плюнчене и любезничене не ми понесе" , със силно превъртане "минах през разговора им", изредактирах Кагияма в цялата им работа Mr. Green Wink.
Днес освен това е и въпросния 13-и петък та на сутришната ми тренировка вместо да си продължа със синхрото,  реших все пак да загрея с доглеждане на кратките мъже на ЕП. Бяха ми останали 7-на за гледане. Добре че в последната група по жребия Егадзе се е паднал последен та ми спестиха превъртане на записа.

ЕП

Кратките мъже  до края и цветно.
Скрит текст:
От 7-те които видях , само Мемола довечера не е на старт.
Александр Селевко и Принс спасиха тулупа в началото и след това ....песен. Добре все пак че тази програма вече 2-3 пъти съм я видяла чудесно изпълнена когато ставките не са толкова високи. А тук борба да оликвотата и сие м/у двамата Селевко. Нерви.
Адам Хагара също спаси в началото новопридобития си тулуп. Доволна съм че стабилно проведе кратката . За него са важни стабилни изпълнения максимално на брой пред съдиите този сезон.
Италианското национално / трио анблок в последната група. Smile
Грасл в тангото си "се изкриваца". Ще се повторя но. Даниел така в черно и с тази програма силно ми напомня за свой гала номер,  който гледах на италианските награди Голдън спинс или там както се водят преди години.
Рицо герой , не трепна, чисто изпълнение. Зарадва ме нашия ветеран Матео. А и какъв герой е бил на отборното насред Милано. Smile Чудесна тренировка на кратката си е направил в Шефийлд. Като не гледам ISU спортни дуети Хотарек съвсем ми се губи от екрана та ми бе драго да го видя сега с Матео.
Мемола не с 4ф.
Добре че подготвена предварително за Кевин и неговите нерви. На повторенията ако не беше на екрана жив човек и то наш Кевин , щях даже да се засмея на куриозните падания и залитания. Но за жалост жив човек на кадрите Worried . Добре че в Милано има вече 2 кратки в запас та днес дано ....стискам му палци да се справи със себе си.
Грязен пракат от Бричги. Бавно и внимателно "влиза" в този сезон Лукас. Ясно защо. Сега проверих протокола му в Милано. Ами те като сиамски близнаци почти с този в Шефийлд. Хайде и на него палци на волната днес.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 11:09 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт