Седмокласници 2023/2024 - тема 3

• 37 568
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Аз не знам в колко теми съм писала, но ако някой има нужда от първите пробни по математика на Междучасие за последните три години, мога да му ги пратя.

# 166
  • София
Пазя задачи от каката. Наборът усилено се ослушва и не потегля. А искам само 5-6 примерчета да направи. Оммммм…

# 167
Здравейте,
Ще помоля за пробните изпити на Междучасие. Предварително благодаря Simple Smile

# 168
  • София
Аз не знам в колко теми съм писала, но ако някой има нужда от първите пробни по математика на Междучасие за последните три години, мога да му ги пратя.
Много отдавна не съм писала ,но следя редовно, ако е възможно да ми изпратите пробните. Имах и достъп до пощата , но скоро установих че е сменена паролата!
Успех на децата!

# 169
  • софия
И аз ще помоля за пробните на Междучасие .

# 170
Пробни изпити на междучасие са планирани до 19.11, тоест някаква част деца все още не са ги правили. Мисля че не е много ок да се размятат така преди да са минали всички

# 171
Аз имам пробни за предишните три години
Моля да четете, преди да мятате обвинения

# 172
Аз си мисля, че още е прекалено рано за пробни. Към февруари, март ще пробвам да му пробутам нещо по моя инициатива. Засега ви мисля, че е период, в който трябва да взема и да трупа материал. Дано успея да го вредя и за пробните на Регалия.

# 173
  • София
Днес дадох на нашия пробния от СМБ. И ние сме от групата с особености на функционирането на мозъка Grinning Една грешна задача, защото 1х5 е1. И по разписването има какво да се поработи.

# 174
Аз имам пробни за предишните три години
Моля да четете, преди да мятате обвинения
отговорих на поста пред моя. Както и на няколко други от същото естество по рано в темата, доста преди вашето изявление

# 175
Нали само родители имат достъп до пощата и могат да преценят какво и кога да дадат на детето си? Аз не бих дала предварително пробен изпит, на който детето е записано и не се е явило още.
И въпрос по същество - пазят ли се някъде и отговорите или трябва да запретна ръкави и да решавам след детето?

# 176
Здравейте,
случайно попаднах на тези тестове на сайта на издателство "Просвета" - като чета учебната програма по математика, са върху целия материал, но нека да ги има за желаещите да решават (май сред мамите сме повече Simple Smile )
https://www.prosveta.bg/trenirovchni-testove-nvo-7-klas

Пробен изпит, който е даван от СМБ Плевен на 25.02.2023 г.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 13:32 от merilen

# 177
  • София
То до втория срок има време да се вземат още нови теми в 7 клас.. Ако теста е от края на март, те са 5 месеца, Thinking

# 178
Тестът е от края на февруари, грешка на клавиатурата Simple Smile (все тая)
Може да решават задачите, които са учили Simple Smile

# 179
От кое помагало по БЕЛ се готвят вашите деца за пробни изпити?
Бихте ли препоръчали?!
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт