Нямаме си вече бебе

• 33 995
  • 265
  •   1
Отговори
# 195
Защо ли светът е пълен с такива несправедливости?  Imp
Защо Господ причинява такава мъка на невинни хора? Weary

......стоя загледана в екрана и не знам какво точно да ти напиша......може би......или не..... newsm45 И
скам да ти пожелая да бъдеш силна и по бързо да отмине тази изпепеляваща те болка....знай, чевремето е най-доброто лекарство.

О, Боже, защо има толкова много мъка по този свят Боже?
Прегръщаме те цялото семейство.
Бъдете силни с таткото.....може би не е момента, но Ви пожелаваме да си направите друго бебче....с него, мъката по изгубеното ще е по малка.... Weary
Ще се молим за вас Praynig

# 196
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Незная какво да ти напиша.
Каквото и да е то, едва ли ще ти донесе утеха.
 Много съжелявам, че ти се е случило това. Дръж се!

# 197
Не е утеха, но и с моя позната се случи същото / с бебе на 5-6 дни/. Забременя веднага и след 10 месеца роди едно хубаво, здраво бебе.

# 198
ужасно съжалявам, това е най-несправедливото нещо, болката и тъгата е най-голяма и всички думи са безсилни да помогнат, пожелавам ти кураж и да пробвате пак не се отказвай бъди силна

# 199
Cry  Cry  Cry  Cry  Cry
Много съжалявам за случилото се, мила.

# 200
  • Linz
Ужасно съжалявам за болезнената загуба.
С подкрепата на близките ще се справиш и някой ден ще родиш отново- здраво и хубаво бебе- сигурна съм!

# 201
  • София
Всички думи изглеждат безсмислено пред преживяното от теб. Но не трябва да се отчайваш! Животът понякога ни поставя пред изпитания, които не сме сигурни че ще преодолеем и въпреки това се справяме. Бъди силна, а ти си щом си успяла да излееш мъката си пред толкова хора!  Не спирай да вярваш. Дано намериш утеха.

# 202
  • София, "Младост 3"
мила, недей да мислиш как и ти да си ходиш -Господ е решил, че трябва да останеш тук - и заради тези които те обичат и заради тези които обичаш... сигурна съм, че нищо не е случайно и това нещастие ще ти бъде възмездено!

нещо не може да заличи тази загуба, но ако бъдеш силна един ден ти ще срещнеш тази мъничка душица, която си отиде от теб - както пее Ерик Клептън - в рая  People Angel .... но за да стане това трябва да си силна и да се бориш заради теб и заради нея....

много ми е мъчно, че има толкова много болка на пътя ти, но моля те бъди силна - до колкото можеш, а останалото направи заради бъдещите си неродени бебчовци - които сигурна съм ще дойдат в най-скоро време

# 203
Миличка, искрено съжалявам и ти съчувствам за загубата! Дано скоро щастието да споходи и вашата къща в лицето на едно здраво и хубаво бебе - а може би дори две наведнъж!? Пожелавам ти го от дърце!
И пак се вбесявам - аман от безотговорни доктори!
Кураж!

# 204
Много ми е мъчно за теб .Искрено ти съчувствам за това ,което преживяш.Важното е да не се отчайваш.Вярвам, че скоро ще се радваш на едно малко слънчице.

# 205
  • Варна
Мило момиче,
Съчувствам ти искрено в сполетялото те нещастие.
Това не би трябвало да се случва на нито една майка.
Приеми моята морална подкрепа и утеха в този толкова тежък за теб момент.
Колкото и банално да звучи животът продължава, а ти трябва да намериш сили да се пребориш с  болката и да се надяваш бъдещето да ти донесе утеха и дай боже така жадуваното бебче.
Прегръщам те .

# 206
Много силен човек си, ако имаш кураж и нужда да споделиш преживяното толкова скоро след това. Това значи, че ще го преживееш и ще опиташ отново. Най-важното е, да не се отказваш. Макар да не съм традиционно вярваща, знам и вярвам, че всичко става с някаква цел. Така е било писано, така е станало.
Остави се на мъката, не я потискай, изживей я. Но не забравяй, че времето лекува всичко.
Сълзите ми текат и почти не виждам екрана. Желая ти сили и кураж да опиташ отново. Успех!

# 207
Мило Kotarche,

Съжалявам за твоето бебче, съчувствам ви и на теб и на таткото! Дано това не се случва на никоя майка!
Ти трябва да живееш, за да създадеш друг живот и искренно ти пожелавам Бог да ви дари със здрави и хубави рожби!
Преживей и сподели мъката си и след това започни да мислиш за друго бебе. Ти си на 26 год. и живота е пред теб.

Прегръщам те!

# 208
Искренно ви съчувствам в сполетялото ви нещастие.Понякога думите са безсилни.....
Бъди силна и благословена!

# 209
Сигурно няма достатъ4но думи на света, за да те утешат в този труден момент.Много съжалявам!

Общи условия

Активация на акаунт