Семейни проблеми

• 7 514
  • 86
  •   1
Отговори
# 60
Темата е за семейните проблеми на двамата, предизвикани от ината им и желанието да се наложат в двойката, използвайки детински методи, които са се усложнили след намесата на роднините.
Дали е управител на бар, или има магазин за продове и зеленчуци, или пък е счетоводител, който обслужва няколко фирми и гони срокове няма особено значение.

Разбира се, че има значение. Първо, защото е преселиен аргумент, който оправдава глупавото поведение на авторката да спи другаде без да предупреди. Лично аз смятам, че този мега график е лъжа, за пред нас.

Интересно ми е, ако ТОЙ бе изчезнал по работа, и спал нейде без да се обади какви точно щяха да са реакциите на дамите, които демонстрират мнение, че мъжете трябва да са някаква форма на лакеи в живота на жената + финансова издръжка.

# 61
“Аргумент” е за нея, но за целта на темата няма значение какъв е бизнесът. Как съветите биха се променили, ако знаете, че е сервитьорка в семейна кръчма или баща й има плод-зеленчук? Явно до скоро мъжът й не е имал проблем с преспиването й там.

# 62
“Аргумент” е за нея, но за целта на темата няма значение какъв е бизнесът. Явно до сково мъжът й не е имал проблем с преспиването й там,

Явно не четеш темата внимателно! Тя спяла там, когато той е в командировка. После промени становището и стана понякога ... и ако това е било рутина да спи там, за какво е проблма, че не се е притеснил и не се е юрнал да я търси.
Явно някой от нас не искат да ни правят на маймуни, като ни мотат с измислени детайли.

И какъв е пробема да спомене сферата - ей така да знаем да не се хващаме с такъв?

# 63
Права си, пропуснала съм тези детайли. И все още смятам, че бизнесът няма значение. Какъвто и да е, тя винаги ще го ползва за оправдание, когато й изнася.

# 64
Приспивах,когато той беше в командировка и го няма,просто онзи ден се случи да спя там когато той е тук,като това съм го правила и преди, не ви мотая с измислени детайли.Имам закусвалня,също така правя питки, различни дребни сладки,рула, и баници за поводи,и понеже съм от малък град  само 2 жени правим такива неща имам доста работа, майка ми има и магазин за дрехи, доста неща продаваме онлайн и понякога до късно опаковаме пратки,общо взето с няколко неща се занимавам,щом това има за вас значение

# 65
  • София
Ама вие и бебе ли имате, че си го приспивала?

# 66
Преспивах,когато той беше в командировка и го няма,просто онзи ден се случи да спя там когато той е тук,като това съм го правила и преди, не ви мотая с измислени детайли.Имам закусвалня,също така правя питки, различни дребни сладки,рула, и баници за поводи,и понеже съм от малък град  само 2 жени правим такива неща имам доста работа, майка ми има и магазин за дрехи, доста неща продаваме онлайн и понякога до късно опаковаме пратки,общо взето с няколко неща се занимавам,щом това има за вас значение

# 67
Приспивах,когато той беше в командировка и го няма,просто онзи ден се случи да спя там когато той е тук,като това съм го правила и преди, не ви мотая с измислени детайли.Имам закусвалня,също така правя питки, различни дребни сладки,рула, и баници за поводи,и понеже съм от малък град  само 2 жени правим такива неща имам доста работа, майка ми има и магазин за дрехи, доста неща продаваме онлайн и понякога до късно опаковаме пратки,общо взето с няколко неща се занимавам,щом това има за вас значение

Благодаря!
Моите съвети са - не си правете на пук. Колкото и да сте скарани - винаги заспивайте заедно в едно легло. Работи усилено да не си в тегавата обстановка с мълчанката - това е детинско и болезнено. Лели, каки и стринки - бъди любезна и ги дистанцирай меко - казаха ти по-напред как, а не със сърдене, неговорене и поредните демонстрации.

Семейство се гради. То не е даденост. И много лесно се разпада.

# 68
Последното е повече от вярно. Подписването и халките не ви правят семейство, само началото е. Дори не са задължителни, за да живеете в хармония.

# 69
Отишъл да се оплаче на мама, леля и сега идват са ви "разделят" играчките, защото сте малки и накой трябва да го направи и понеже сте малки си мълчим. Извинявай за иронията, но ако това е начото какво ли ще и после. Един мъж не се оплаква на мама, а дори и да се оплаче, мама не отива да го защитава и нактавлява жена му. Общото и кучетата не го искат.

# 70
Защо си усложнявате живота като живеете с свекърви,зълви,тъщи и т.н? Нищо хубаво не излиза като се живее с тях(изключвам момента в които се налага да се живее с тях ,но това са единични случай)

# 71
Когато се налага да живеете заедно е много важно, още от началото да започнеш да градиш  Своето семейство. Изискват се компромиси, понякога битки и скандали . Да успееш да изолираш вмешателството на родата ( трудно е но, не е непостижимо) и да им покажеш докъде могат да стигнат. А ти, като жена да създадеш сигурност и уют на мъжа си. Със тропане с крак, и мерене, кой е по, по най, не става.

# 72
Не знам, много незряло и детинско ми се вижда цялата ситуация. Все едно не са мъж и жена, а гаджета 5ти клас.
Съветват всички дами преди да се ожените, заживейте с мъжа 1-2 години (без свекърви, стринки и т..н) преценете го този мъж става ли, характера му можете ли да търпите, пък чак тогава се женете и създавайте семейство. Но това да се живее заедно с родителите ми е малко като на индийски сериал, много ясно че ще ви се месят и това няма да се промени, докато не се изнесете. Просто млади и възрастни брашно не мелят, различни поколения под един покрив е трудно.

# 73
Отидох при мъжа ми и така живеем от ден първи, в къща, на всеки по етаж. Но, никога не съм искала или имала потребност да се местим. Добре съм се чувствала и нищо не ми е липсвало.
То е малко, както си го направиш.

# 74
Ех, да тук всички пишещи имат възможност от ден първи на брака да си купят дворец в центъра на голям град, в който няма ни един роднина.
Ние простосмъртните дори пари за квартира сме нямали, камо ли апартамент да купим със създаването на семейството ни. Някак оцеляхме и съвет да получим и да ни кажат нещо да направим и като деца да ни смъмрят. Няма да повярвате даже щастливи сме били. Но все пак не сме родени всезнаещи, всеможещи кралици ...

Общи условия

Активация на акаунт