Бързи здравословни въпроси и отговори – 43

• 30 926
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
# 76
А какви добавки и лекарства приемате в момента?
Колко е нормалното за вас кръвно в момента?
Променя ли се зрението, слуха, усещанията? Става ви горещо или студено? Появява ли се слабост?

Опитайте не толкова да се вторачвате в "прилива и отлива", колкото да се анализирате кои сетива се променят от него.
Не е паника атака. Случва ми се при гледане на филм или просто при работа. Т.е. при нищо особено.

Приемам глюкофаж 1000XR,репидо 4мг сутрин и вечер, конкор кор 2,5 сутрин и вечер.

Нормалното ми кръвно е около 130/85.

Не ми се променя зрението, слуха, усещанията. Не ми става горещо или студено. Няма слабост.

# 77
Ами то като прочетеш на Конкорда страничните ефекти и може да си обсниш всяко едно състояние с него.
Направи ми впечатление това:
"Конкорда не се приема с Инсулин и перорални противодиабетни средства;"
Дали правилно са ви изписали двата препарата?

# 78
Не мисля, че е от Конкор-а. Майка е с диабет, пие метформин и Бизор, което е същото като Конкор.

# 79
Тези лекарства ги пия от година. А странните му усещания са от около 2 седмици.
Според личната лекарка на тази възраст (51) било нормално да имам замайвания...?

# 80
Да попитам, след инжекция с хиалурон в рамото, болката увеличава ли се и след колко време изчезва.Днес към 16 часа ми я сложиха и сега като, че ли болката малко се увеличи.

# 81
  • зад кестените

Благодаря, мислех си че е нещо по различно.

# 82
Според личната лекарка на тази възраст (51) било нормално да имам замайвания...?
Според мен тези горещи вълни са свързани с менопаузата. На мен най - добре ми действа Ремифемин.

# 83
  • Sofia
При болки в кръст или бъбреци може ли да се слага топъл компрес или грейка?

# 84
За бъбреци, особено при цистит топло много ми помага, даже топла вана,или под душа да се,, напаря,,.
За болка в кръста, зависи от какво е. При възпален нерв, например не е добре да се слага топло.

# 85
Здравейте . Препоръчайте ми гинеколог в София. Имам нужда от бърз преглед . Благодаря предварително .

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 21:39 от Hoppee

# 86
Д-р Делчева, МЦ Свети Панталеймон, бул.Стамболийски, до Хепи на Света Неделя.
Часове се записват през Супердок.

# 87
Здравейте, прилича ми на рязка промяна в нивата на инсулина. Изследвали ли сте скоро инсулин, кръвна захар и гликиран хемоглобин? Ако спазвате режим на хранене и пиете глюкофаж инсулина пада рязко. Или ако хапвате много въглехидрати  се качва рязко.

# 88
Здравейте, пробиотик Био Гая с изтекъл срок 1 година ще върши ли работа. На пакетчета е, неотваряни.

# 89
Здравейте.Препоръчайте ми хубава Ашваганда,моля.

Общи условия

Активация на акаунт