Бързи здравословни въпроси и отговори – 43

• 31 812
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Ами то може да не прави хипертонични кризи, а сърцето да е зле.

Ей като се заинатят като магарета! А като падне с инсулт ще е по-добре от натровена с лекарства!

Първо при такава криза измерете кръвното.
При МНОГО високо кръвно пръснете в устата Изокет. Но това не е никакво решение или помощ. Просто си играете кога ще се прецакат здраво нещата.

# 121
Да,знам, аз го разбирам... Ходих аз при ЛЛ, защото тя и това не пожела и му обясних симптомите, той каза, че е високо кръвно... Тя казва, че и нощем й се вие свят и се буди от това. Сега е периода на климакса, казва, че й е по - зле преди да дойде цикъл ( веднъж на 5-6 М). Надявам се да отминат тези неща... Тя сигурно много пъти ги получава,но аз ставам свидетел 4-5 пъти и винаги като сме излезли някъде ... Това за чая от каркаде ще й допадне, защото много пие чай. Нали може профилактично всеки ден да го пие?

# 122
Може да, защо не. Само да не го пие много горещ, че горещото пак вдига кръвното.

# 123
Yan25, майка ви доколкото разбрах е на 60! Какъв климакс и цикъл въобще?
Гинеколог и хормони пускани ли са?

# 124
Не е нормално да припада от високо кръвно. Търсете причината в сърцето, някаква аритмия има явно.

# 125
56 ако трябва да сме точни, но тя си казва, че гони 60- така. Има нещо чат пат през няколко месеца казва...

# 126
Това кървене може и да не е цикъл, а нещо друго.Може да припада от спад или повишаване на кръвна захар...Кръвни изследвания дали ще иска поне?

# 127
Жалко, че Ви причинява това. В един момент трябва да приемете, че на такъв тип хора не може да се помогне. Тези хора нямат страх от смърт и болести. Ще ходите, ще питате, ще кърпите и накрая пак едно и също, без лечение, прогнозите са ясни. Лошото е, че ще излезете от това съсипана.

# 128
За щастие това е било рядко. Но като цяло всеки път е с виене на свят, не чува нищо, защото й бучи главата, понякога повръща, не може да стои права. И по два,три дни не е в кондиция после. Наистина не я е страх , казва, че докторите не помагат ,само довършвали хората... Засега се съгласи за чая и аспирина поне, после се надявам и сериозни лекарства от Лл да почне...

# 129
Може и с вестибуларен апарат да има проблем.

# 130

Чак да припада? И то няколкократно.

# 131
  • гр.Пловдив
За щастие това е било рядко. Но като цяло всеки път е с виене на свят, не чува нищо, защото й бучи главата, понякога повръща, не може да стои права. И по два,три дни не е в кондиция после. Наистина не я е страх , казва, че докторите не помагат ,само довършвали хората... Засега се съгласи за чая и аспирина поне, после се надявам и сериозни лекарства от Лл да почне...

Няма ли мерак поне от любопитсво да си знае стойностите на кръвното ?
Може да й кажете ,че нейната работа е адски безотговорна и нечестна спрямо притесненията на близките?
Колко непукист и тъпунгер трябва да си,че да причиняваш такива притеснения? Аз на ваше място с шамари и ритници ще я принудя да вземе мерки и с шутове ще я карам на лекар ...нямало кой да я разубеди и се инатяла като магаре ...Охххх -болна е Тошка за кокошка ...

# 132
Някой знае ли картотеката на телк Пловдив до колко часа работи?

# 133
На 56 не е невъзможно все още да има цикъл. Рядко се случва, но може.
Обаче така, да гадаем, не става.
С това неясно кървене не е добре да пие аспирин.

# 134

Чак да припада? И то няколкократно.

Казвам И с него да има проблем....не само това да е проблема. И го казвам на база ето тези симптоми

Майка ми има проблем с вестибуларния апарат и точно с такива симптоми прави кризи.

Относно цикъл, майка ми имаше редовен такъв до 57г докато не я изчистиха заради миома.

Общи условия

Активация на акаунт