💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 861
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 825
  • При семейството си
Гледах малко от епизода…
Момчил с “аз имам 17 хиляди…или там не знам колко хиляди победи”.
Малко ми е типаж, като да е бил лузър, пък в един момент се е помислил много кул.
Добър е на Арената, много, но или е много наивен, или самонадеян, или комплексиран, или много прикрит, или от всичко това.
Има нещо в него, което не може да ме накара 100% да го харесам, още повече да съм му върл фен.

# 826
  • София
Интересно на Момчил каква поредна тъпотия ще му предложат ако победи Теди. 50 гроша, 2 гласа или вип вечеря за Мартин? Joy
Или два хвалебствени синхрона от корделата JoyJoyJoy
С глас се смях тогава.Но...има познал верния отговор!
Определено по-оптимистичен поглед имаш,обаче Simple Smile
Един синхрон беше от корделата,разбира се!

# 827
Да не забравяме Благо и неговата игра с очилата, от където и ескалираха отношенията му с Мартин. Виолета и тя пее в хора, забрави как саботира и извъртя нещата правейки се на света вода ненапита. 

# 828
  • Stockholm
Интровертността на Момчил му играе лоша шега. Правят ли се на глас подобни изявления за хитрости и дребни измами? Човекът се готви да купува БДЖ- там ще му трябва хитрост и вероятно дребни измами. Но да градиш образ на победител и да правиш подобни заявления е по-изобличаващо от действието и неговото регистриране. И какво беше това "обещавам да победя честно?" Има да расте това момче. Но без да съм черногледа няма да му се получи много. Във водите, в които се опитва да се научи да плува трябва друг тип поведение. Малко ми е първичен, малко недомаслен. Липсва лустро. Липсва му и невиност. На Радо прощавах разни работи заради тази искрена невиност. При Момчил има убеждението, че еднолично е открил топлата вода, че притежава превъзходство над другите- той ги спасява, той ги води... Месиите завършват недобре. Особено самопровъзгласилите се. Гого имаше уникални качества. Заради това му прощавахме някои реплики и глупости. Да, Китай е голяма школа, но много други хора са се справили при много по-тежки или да кажа "интересни" условия и са изработили качества, които по-биха допаднали на публиката. Независимо от това- на добър час, защото са млади хора и дано имат късмет в живота! А на пишещите- лека нощ!
Това беше сарказъм "обещавам да победя честно". И напротив, Момчи е самата невинност- вярва, че с качества и силно желание може да спечели всичко- БДЖ, ИВ и подобни. Има натрапчиви идеи, което сам определя като обсесивно- компулсивно разстройство, което ми е много смешно, понеже това си е наистина сериозно психично разстройство. Според мен по-скоро е Аспергер в лека форма. И да, прощавам му репликите и глупостите. Страхотен е и още по-страхотен ще става, независимо от Игри на Волята.

# 829
  • софия
Дам, много говори лъвчето ми, а уж е темерут. И на съвета не трябваше да казва на Ралица как са правили сметките с грошувити. Чиста душа е той, но ще му е от полза да се научи да запазва някои неща за себе си. Все ще се намери кой да ти извърти думите, Момчиле, научи го и този урок.
Ралица щеше да го изтропа, ако си беше замълчал. Гаранция Stuck Out Tongue Winking Eye

А днес "спести" на сините какво всъщност  отговори на Димо на арената. Stuck Out Tongue Winking Eye

Има още какво да учи, че кой ли няма, но добре му се получават нещата. Hands V
Аз съм си подготвИла CV-то за БДЖ-то и само чакам знак Stuck Out Tongue Winking Eye

# 830
А, 50-те гроша на Момчил са пълен смях, после Ралица на съветите ще раправя как не можеш да си купиш нищо със 100-150 гроша освен някой друг глас. Ми, давайте предимства, които струват нещо на всички тогава... Пак си личи, кои са им фаворитите и кои не трябва да печелят.

А, Мартин ако премахнем синхроните за Теодора днес добре се представи. Много добре описа гледката преди капитанската и как я изпратиха на битката. Право в десятката. Прав е, че и племето е на това дередже, защото не говорят и няма лидери. Момчил много очевидно превъзхожда Рълев в този аспект.

Дунев също с добър синхрон днес, перфектно описа какво се опитва да направи Денислава. Веднага и хвана играта. Трябва да му се признае, когато направи нещо правилно.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 00:08 от Иван С. 659770

# 831
Момчил е дошъл за да играе и ако може да спечели, не да се крие и да рИве! Вярва си защото за да постигнеш нещо трябва да си повярваш сам, за да ти повярват и другите. Знае да се контролира, защото силата е нищо без контрол (както се казваше в една реклама 😆). Знае колко струва и, че струва много! Роден е за лидер, идва му отвътре да реди и организира, но не се натрапва и налага. Затова толкова хора го харесват, а тези които не го харесват все пак имат правото да грешат 😜.

# 832
  • При семейството си
Стига сте му слагали (поне за втори път чета) диагнози на Момчил.
Аспергер, аутизъм или каквото и да е.

# 833
  • SF
От 1-2 седмици насам Дунев започна много да ме изненадва в положителен смисъл. Днешните му синхрони бяха абсолютно точни. Но да не забравяме, че на синхроните редакторите много подават реплики.

# 834
  • София
Дам, много говори лъвчето ми, а уж е темерут. И на съвета не трябваше да казва на Ралица как са правили сметките с грошувити. Чиста душа е той, но ще му е от полза да се научи да запазва някои неща за себе си. Все ще се намери кой да ти извърти думите, Момчиле, научи го и този урок.
И аз първосигнално реагирах като теб тогава,но после гледах Надкаст.
Обсъдиха го и го подкрепиха.Обясниха,че Момчил си прави стратегия и на третия фронт(продукцията).
Закон било нещо,което е снимано "на риалити" ,не на синхрон,задължително да се излъчи.
По тази причина,без да е попитан лично,се намеси и си призна "този грях" и така предотвратява опит да го изпее драгата продукция Simple Smile

# 835
Между другото, Ивка Бейбе да не са я уволнили? Вече не знам кой отпаднал няма участие в уж официалния подкаст с нея?

# 836
Сигурна съм, че Теди може да го отвее  Мартин на арената, може да няма неговото дар слово, но физически е в пъти по-добра.
Той да не е чул тя какво каза за него 🙊

Всеки, който е в играта в момента може да бие Мартин, ама той си има вечното асо в ръка в лицето на продукцията, която веднъж вече го спаси, а и не й пречи да награди подходящата игра за него.

# 837
  • Някъде там...
Явно прецаканите от големите предимства ходят в някакъв друг подкаст, Voice нещо си. Мернах реклама с Крум, Цвети...

Ако не беше отвратителния характер на Мартин, съм сигурна, че щеше да е сред любимците ми. Много точни наблюдения и голям схемаджия. От всяка ситуация ще намери начин да се измъкне, 10 варианта ще измисли.
Момчил за Теди:

# 838
Стига сте му слагали (поне за втори път чета) диагнози на Момчил.
Аспергер, аутизъм или каквото и да е.
Вярно специалисти много, ама повечето чистят своите комплекси.Та, хич не си давай зор да им го обясняваш.Скоропостижно ще те докладват, че нямат аргументи да те опровергаят.
Момчил както ида го обръщат при "печенето" все няма да им се получи.
Видяхме днес как почнаха да го пускат по пързалката....
Ама ние това сме го гледали, и него ще обичаме като  Юли.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 00:31 от vvi

# 839
  • Някъде там...
Обикновено след позиция "горе" следва такава "долу". Явно сега ще пада Момчил надолу. И ще качат пак Рълев нагоре, че и той е на същата въртележка.

Общи условия

Активация на акаунт