Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 45 131
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Аз също вече го усетих, дори единия път без да си слагам ръката на корема. Не знам преди това тези "пукания" и " бълбукания" вътре дали са били от него или просто от многото количество вода, което пия, но сега вече си е ясно движение на бебо 💙

Момичета, усещате ли вече бебетата? Simple Smile
Аз мислех, че са ми червата, пулсът, какво ли не, накрая малкото ритна видеозона и лекарката вика “Ей го, рита!”, та чак сега навързах, че е било бебето 🤦🏻♀ Та вече си общуваме Simple Smile
Иначе за спането, като наглася доста на брой възглавници под 45 градуса и стават чудеса.
Нещо такова, но с по вечно възглавници.

# 661
И аз имам проблем със спането - не стига,че ставам по веднъж до тоалетна, което е нетипично за мен, ами от няколко дни и тазът ме боли от външната страна, отдясно - по принцип си го обяснявам с това, че почти не мърдам и спя доста време на дясната страна, но знам ли вече... И целият този физически дискомфорт явно се отразява и на психиката, защото и аз започнах със сънуването на глупости.
А си мислех, че недоспиването започва след раждането на бебето Disappointed ...

Относно Утрогестана - аз го спрях отведнъж, но моята доза беше по 1 капсула на ден за сравнително кратко време (почнах го по-късно).

И моят юнак май се е размърдал - усещат се странни работи в корема, които понякога не мога да обясня с мърдане на червата Thinking

П.П: Тези възглавници за бременни помагат ли при болка от външната страна на таза? Аз понякога си напъхвам мъничко завивка между колената, но не ми е удобно за дълго време.

# 662
Момичета, дайте съвет каква пижама да си взема. Тези, които имам са много стегнати в ластиците в корема(аз съм слабичка по принцип). Сега се чудя за долнище с ластик и връзка за да си го регулирам още като наедрее коремчето. Как мислите вие?

# 663
Момичета, дайте съвет каква пижама да си взема. Тези, които имам са много стегнати в ластиците в корема(аз съм слабичка по принцип). Сега се чудя за долнище с ластик и връзка за да си го регулирам още като наедрее коремчето. Как мислите вие?
Аз имам една пижама за бременни от уайкики не е най красивата но е много удобна може да разгледаш.

# 664
Аз си купих две пижами за бременни от SinSay - доволна съм - симпатични и удобни.

# 665
[/quote
Аз си нося нощници за бременни у нас ,които нито долу ,нито в корема ме стягат и ми е най-удобно .

# 666
Незнам,обмислям да си взема мъжко ватирано долнище за вкъщи.В момента в пепко са по 6 лева.Ще ми свърши работа,хем евтино хем удобно.Оставам с впечатлението,че уж големите размери мен ме стягат,като чорапогащника от лидл.Най-големия размер взех и ме стяга Confused

# 667
Момичета има много намалени в HM дрехи за бременни така че отивайте да разглеждате 😄

# 668
Незнам,обмислям да си взема мъжко ватирано долнище за вкъщи.В момента в пепко са по 6 лева.Ще ми свърши работа,хем евтино хем удобно.Оставам с впечатлението,че уж големите размери мен ме стягат,като чорапогащника от лидл.Най-големия размер взех и ме стяга Confused
От Лидл са мн зле🫣 съжалявам, че купих нося м като си мисля че има повече плат за корема,но ме стяга,ако успея да вляза поне веднъж ще е добре ... обмислям януари за рд на детето, но ще видим ....
Ето имам си клин от Уайкики за б. м ми е супер(първата б)

Аз спя добре като пън снощи валяло и не съм чула🤣

# 669
Аз си бях взела панталон за бременни от H&M точно, който си го ползвам за пижама. Той си и изглежда като пижама Joy Също си купих по-голям размер клин за бременни от Лидл, който си го ползвам за спане. Иначе от H&M си бях взела сутиени за бременни и кърмещи и бяха най-удобното нещо на света.

# 670
Усещам го моя дребосък от края на 17г.с. Relaxed Днес съм 19+1 и от близо седмица движенията вече са доста по-отчетливи, днес даже за пръв път видях и корема да ми се движи като ме побутваше отвътре. Heart Комуникирахме си малко с морзов код, аз го побутвам с пръст отгоре и малко след това той отвръщаше. Joy

Иначе днес си записах час и аз за ФМ в края на 23г.с. (на 11ти януари). Hands Pray

# 671
Айййй, zoya, много сладко 🥺💙

Официално и аз паднах в жертва на вируса, който върлува в момента. Някаква ужасно досадна дразнеща кашлица ме мъчи днес и започвам сироп.
Дано да ми се размине леко, че помня като бях около 10г.с. как се разболях и няколко дни бях като от "Живите-мъртви". Не знам как ще понеса още едно такова преживяване 😭

# 672
pauly,скорошно оздравяване Heart Момичета пазете се от тия вируси и грипове.Мен също ме е страх да не се разболея ама каквото дойде.Аз четох някъде,че някаква шарка е плъзнала а аз не съм карала нито една шарка.От това ме е най-страх Confused

# 673
pauly,скорошно оздравяване Heart Момичета пазете се от тия вируси и грипове.Мен също ме е страх да не се разболея ама каквото дойде.Аз четох някъде,че някаква шарка е плъзнала а аз не съм карала нито една шарка.От това ме е най-страх Confused

Е с шарка по-трудно да се заразиш, отколкото с вирус. Надали някой с шарка ще тръгне да се разхожда, а и е много по-малка вероятността. Виж с вируси ходят наляво-надясно, сякаш на живот и смърт е да са в офис или на коледния базар. (В нашия офис поне хората са съвестни и не стъпват болни.)

# 674
Аз да ви кажа толкова се ядосах в моята работа. При нас има възможност да се работи от вкъщи и когато времето стана лошо попитах да си остана вкъщи и вече близо месец си работя тяка. Вчера ми вика шефката другата седмица да съм ходила в офиса, викам не мога ли да се остана вкъщи , в офиса сме над 30 човека open space пространство, всичко живо киха, кашля ами не, да съм отишла да се видим преди празниците....
Бях бясна... Пътувам близо час сутрин в трафика за да стигна и толкова на прибиране.
Та само се моля да не ме разболеят нещо.

Общи условия

Активация на акаунт