Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 25

• 39 653
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Някой знае ли защо след поставяне на Фраксипарина не се разтърква мястото?

# 151
Доколкото четох в интернет, трябва само да се придържа памука отгоре без да се търка за да не се образува синина или топче отвътре.
Здравейте! Някой знае ли защо след поставяне на Фраксипарина не се разтърква мястото?

# 152
Подкрепям мнението на heyheyy Simple Smile

# 153
Здравейте. На терапия съм с НМХ. След положителен тест започнах да слагам фраксипарин, но по препоръка на АГ минах на клексан. С фраксипарина не усещах нищо при поставяне на лекарството, а сега с клексана доста щипе докато се постави и малко след това. Някой с подобен проблем? Нормално ли е?

# 154
Нормално е. Клексана си боли за разлика от фраксипарина.

# 155
Нормално е. Клексана си боли за разлика от фраксипарина.
Благодаря 😊

# 156

Здравейте! Според вас как са ми изследванията? Д димер не е ли ниско?

# 157
Препоръчайте ми лекар за високи нк клетки и тромбофилия в град Пловдив.

# 158
  • София
Момичета, да споделя развитие по моята сага с това да пия ли Аспирин и изобщо каква да е терапията ми ...
 Супер доволна и впечатлена останах от консултацията си с д-р Минкова (ангиолог в
болница Токуда), обясни ми всичко подробно ,кои гени не работят при мен,защо не мога да остана само на Аспирин и да махна хепарина и защо е нужно да приемам Аспирин.
Назначи ми изследвания, които да пусна след седмица и да се проследи как вървят нещата и изобщо много,много подробно и търпеливо получих отговор на всичките си въпроси.
 Каза ми да й пиша кога ще ми правят серклажа като уточним, щяла да ми напише схема за спиране и почване на хепарина и Аспирина.
 Днес пък бях и на кардиолог и на 100 % подкрепи терапията от ангиолога.Всичко към момента е наред и в 20 седмица ще сложим холтер, за да сме сигурни, че не изпускаме нещо.

# 159
Много интересно, Бъбъл. Признавам си че не бях чувала даже за ангиолог. Радвам се че сте на правия път

# 160
  • София
Много интересно, Бъбъл. Признавам си че не бях чувала даже за ангиолог. Радвам се че сте на правия път
Надявам се да сме, просто жената се обоснова така,че да се успокоя и да повярвам  че правим това,което зависи от нас.
На всички е ясно,ще медицината не е метематика, молим се всичко да е успешно.

# 161
Здравейте. Бременна съм в 5г.с.+6дни. От петък слагам клексан 0.6 по препоръка на АГ заради наднорменото ми тегло, преди това бях на фраксипарин 0.4.
Мутациите са ми следните : хетерозигот на Factor V Leiden, Factor XIII, ANXA5 . Хомозигот на PAI, TAFI.
Вчера при издухване на носа цял ден имах и по малко кръв и се притесних затова пуснах изследвания за коагулация. Някой може ли да коментира изследванията ако разбира, докато се свържа с хематолог? Благодаря предварително.

# 162
Изследванията Ви изглеждат съвсем добре според мен

# 163
Бебето, това с издухването от носа мисля, че е често срещано при бременност. Не мисля че трябва да се притесняваш, кажи на аг на следващия преглед за всеки случай.

# 164
Здравейте! Случвало ли ви се е след поставяне на Фраксипатина в корема после на мястото на убождане да ви боли. На мен до сега не ми се е случвало, но днес ме заболя доста.

Общи условия

Активация на акаунт