Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 37 176
  • 912
  •   1
Отговори
# 735
  • Замък сред облаците
Маце, за мен беше чест и радост ❤

# 736
И тук ти пиша, Маце, честито, честито, честито!
Да расте здрав и много щастлив юнакът, а ти често-често да ни навестяваш, да мяташ памперси и да ни носиш сила и вяра, когато изглежда да ги губим! Nature Star2

# 737
Честито, Маце. Да ти е жив и здрав и много много да Ви радва.

# 738
  • София
Ех, Маце!Честита радост! Грабя от нааканите памперси и бърша сълзи от щастие за добрите новини!
Ние днес ходихме детето да избере дрешка за иконата на св. Мина.
И с ужасТ установих, че Опти ова я няма по аптеките....

# 739
Маце, урааа, честита радост!!
Да сте здрави щастливи цялото семейство Blue Heart
Гордеем се с теб!!!
И благодаря за хубавите пампита и пожеланията Simple Smile

# 740
Маце браво момиче, честито бебче. Бъдете здрави, много хубаво име. Бързо възстановяване от мен. 🤗🤗🥰🥰

# 741
Честито Маце! Да ти е живо и здраво момченцето!💙

# 742
Мацето , честито! Радвам се, че си успяла да устоиш на трудностите и да сбъднеш мечтата си! ❤️

Ние днес с ММ ходихме на първата си акупунктура заедно. Притеснявах се как ще му се отрази, защото не обича игли, но в крайна сметка му понесе, те акупунктурните иглички са толкова тънки, че почти не се усеща. Новата ми акупунктуристка твърди, че мъжкият фактор може значително да се повлияе от акупунктура и китайски билки (нали, в допълнение към другите 100 добавки), попаднах и на проучвания в този дух, така че силно се надявам да има ефект. Както се казва, всеки 1% разлика, който можем да обърнем в наша полза, си е 1% по-голям шанс 🙂

# 743
  • София
Moonlit, сподели къде ходите на акопунктура, това ми е следващото нещо, което да пробвам ....

# 744
Ех, Маце, просълзи ме. Hug

Добре дошъл на този свят на Александър. Да е много здрав, все така борбен, да е усмихнат и много любознателен. А вие с баща му да му осигурите едно невероятно и безгрижно детство.

# 745
Шанталче, жената на Калчев прави акупунктура. Мисля, че работеше в Салус с майка си.

# 746
  • София
Шанталче, жената на Калчев прави акупунктура. Мисля, че работеше в Салус с майка си.

Мдам, за нея знам, ама не знаех, че и на друго място работи. Ще го проверя и това Simple Smile

Аз нея я познавам покрай детето, даже може още да я имам като приятел във фейса Grinning

# 747
Маце, честита рожба! Да расте здрав, щастлив и безгрижен! 🍀

# 748
Moonlit, сподели къде ходите на акопунктура, това ми е следващото нещо, което да пробвам ....

Шанталче, с радост, но не е в България и вероятно няма да е полезна информация Sad Една част от времето живеем извън България и в момента ходим на акупунктура тук. Но за принципа - мисля, че е добра идея, особено ако попаднеш на читав специалист. Има проучвания, които показват, че има благоприятно въздействие и я препоръчват като съпътстващ метод, да ще споделям какви са резултатите и при нас.

# 749
Маце, честит юнак! Да е здрав и много щастлив! Heart

Общи условия

Активация на акаунт