Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 696
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 615
Безкрайно ми е любопитно кои са Ковид, Арапя и Дидо. Факт е, че ако са хора от Продукцията, явно тя все пак има попадения с интелигентни служители, за разлика от всичко друго, което прави.
И съм убедена, че няма да разбера, но така е най-добре за тях.

# 616
  • Bayern
Аз обаче започвам да се чудя дали зад това потребителско име Арапя не се крие Неделчо ...Представям си как се забавлява четейки тук с какво нетърпение очаквахме Бомбата Simple Smile

# 617
Айде сега ако може да ни се разясни това какво означава. Че Марто е победител и бие и Рълев и Момчи. Трябва да са играли покер
Дай подробности.

# 618
Неделчо по принцип не обича спойлери, или поне така твърди, спойлерист е Туджаров и скоро нещо се изпусна, че е наясно какво се случва, но нямало да спойлва. Не помня в кой точно подкаст беше и как точно се изказаха, но беше сравнително скоро това, че Туджаров е запознат с нещата в бъдеще.
P.S. А и той сега е влюбен, та едва ли ще му се занимава да ни будалка из форума, има гадженце да гушка Grinning

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 11:02 от karmilla

# 619
Ами аз доколкото разбирам се НАМЕКВА, че финалът е спечелен от Мартин, но Продукцията е направила така, че за официален победител да се обяви Рълев.

# 620
Сумасти различни хора, независими един от друг потвърдиха, че Рълев печели и пак всичкото сигурно се помита и почва да се развиват фантазии. Дори Ковид ни даде и подробности за битката, как Мартин изостава. Пределно ясно е, че това е едно от 3-те платна, които ги има всяка година на финала.

# 621
# 622
  • Буркина Фасо
ако играят 2-3 -ма на финала възможно е да има платна за победител и на тримата и който пръв си свали знамето ще се види неговото име. после работниците ще свалят и трите знамена с "победител", естествено.

# 623
Ама какви са тези нагласени игри - как може да подготвят постери и за тримата, като всички твърдят, че победителят е избран още на кастингите? Rolling Eyes

Арапя, да не би Мартин да те е снимал в гръб? Grinning

# 624
Рълев изхарчи парите, а Мартин е още на варелите...

Значи печели Момчил 😀😍💙💙💙

# 625
Продуцентите пак ни имат за малоумни 🤣 още пролетта с Ергенът го играхме филма за споделянето на верни дребни спойлери за печелене на доверие и накрая един заблуждаващ, който да свърши работата.

Не знам кого си мислехте, че ще заблудите с този кадър на екипа, който монтира/демонтира платна, каквито има за всички Hands Minus1

# 626
Аз на победителя му честитих отдавна в инстаграм и той ми благодари Simple Smile

# 627
Аз на победителя му честитих отдавна в инстаграм и той ми благодари Simple Smile
Joy Sweat Smile Grinning

# 628
Аз не схващам за какво ни будалкат само?! Ние с или без грешни и бомбастични спойлери пак си гледкаме. Макс някоя жълтина по грешка да препишат от тук и да всеят смут в останалите. Да има заглавия "Шок и ужас Мартин е големият победител, а Стрина Вила  развъртя 5 любовника на резиденция! Денислава остана на сухо! Момчил излиза от предаването с белезници заради шмекерии на дребно. Дунев осинови Благо, после го изгони на последен съвет за самочувствие." и народа ще припатка масово, настъпват паника и безредици, а бг алерта пасти да яде.
Хубаво се посмяхме поне Grinning

# 629
Бомбата, ако се счита че е такава наистина е, че Марто е махнал Вили, Дени и е изпреварил Благо и Дунев, за да отиде на финал.

Този плакат не сме деца, че да се вържем, някой просто иска да пусне фейк спойлер, за да е по-интересно, защото всички знаем, че Рълев печели. Това Мартин победител е след като е спечелил на полуфинала (възможно е първи да е стигнал там) или просто е имало за всички финалисти.

Общи условия

Активация на акаунт