Първокласници 2023/2024 - 3 тема

• 26 663
  • 685
  •   1
Отговори
# 210
  • Германия
На мен много ми хареса идеята за гъсеницата, ще я предложа на класната. Детето онзи ден написа 1 лист с "Правила за родители", добре се упражни, едно такова вдъхновено Grinning

Нашата е нещо подобно

# 211
  • София
Моят чете по няколко страници от Дневникът на един Дръндьо /това в момента/, за да получи телефона ми. Гледа сателитни снимки. И по няколко страници на френски, за да получи телефона на баща си. Там нещо за летища и снимки на самолети гледа.
Научи се бързо да чете на 5г, за да може да си чете автобусите. Беше научил всички  линии около нас. След това се беше впечатлил от графитите по сградите и ми ги пресъздваше на едни кашони в нас. Драсканици и надписи. Не знамеше какво означават, но всякакви глупости записваше. Като стигна до разни трибуквени думи му обясних, че само хулигани пишат по стените и е много лошо, та да спре. Та, да, важна е мотивацията. За всеки е различна.

# 212
Leseraupe е супер идея, даже и basteln има варианти. Имаме цветна хартия, детето и без това е вкъщи болен, та като му спадне температурата ще направим една. Има много готини идеи.

# 213
  • София
Край на първи срок! Smiley При вас пишат ли срочни оценки?

# 214
До 3 клас вкл. няма срочни оценки.

# 215
  • София
Не знаех. При нас има само по музика срочна усмивка /т.е шестица/ и се чудех по другите ще има ли , няма ли...

# 216
При нас по всички предмети като срочна оценка е нанесена звезда или сърце.

# 217
  • Германия
При нас имаше разговор между дъщеря ми (важи за всички деца в класа разбира се) и класната, аз присъствах. Беше много хубаво структуриран, жената обясни съвсем разбираемо какви са силните и слабите страни при щерката, на какво да наблегне и т.н. Но като цяло съм много доволна от напредъка ѝ, учителката също, ако имаха оценки щеше да е почти пълна шестица. Дано продължи така добре да се развива 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

# 218
  • София
При нас оценки има - всичко е 6 (само с една 5-ица по физическо на входящия тест  Grinning ).
Ура! Изкласихме първи срок на първи клас! То не останало до 12-ти  Grinning

# 219
  • София
Аз съм точно с първокласничка и 12- класник..
Имахме рс онзи ден. Яко нахейтихме госпожата от занималня, която отсъстваше заради това , че не извежда децата навън и им реже междучасията в следобедната самоподготовка.

# 220
  • София
Е, тогава какво остана да правят, ако нито учат, нито излизат?
Надявах се, че ще им увеличат еднодневната ваканция с още 2-3 дни, но уви.

# 221
В Пловдив кметът разпореди 2 дни грипна ваканция след понеделник. Добре ще НИ дойде 😁

# 222
  • София
Ходи ли някое детенце на МБГ? На моя лесни са му се сторили и очаква медал Laughing

# 223
  • София
Ходи ли някое детенце на МБГ? На моя лесни са му се сторили и очаква медал Laughing
При нас е утре.
Не че се е трогнал да решава задачи, разчита на талант моя човек.

# 224
Моите деца ще се явяват в неделя, че борим в момента много силна алергична реакция на малкия.

Общи условия

Активация на акаунт