Първокласници 2023/2024 - 3 тема

• 26 671
  • 685
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Моят също ходи на МБГ - една грешка има със сигурност, не е разбрал какво се търси в задачата; чакам резултатите да разбера има ли други.

# 226
  • Димитровград
При нас в Димитровград МБГ е в събота.

# 227
Синът ми с желание се записа на МБГ, но не иска да ходи. Това ще му е трето състезание. Уж има желание, уверен е в себе си. Класната каза, че трябва да отиде, защото има математически заложби...но не знам какво стана. Не казва защо не иска вече, не мога да разбера какво го притеснява. Вкъщи решавахме тестове от минали години и се справя много добре. Хем искам като е поел ангажимент да го изпълни, хем не искам да го карам насила. При нас беше днес. Той пък си е вкъщи, защото е болен и явно така е трябвало да стане.

# 228
  • София
Моята девойка е с тотална липса на интерес към всичко странично.спорт, състезания, танци.., Все ѝ предлагам, но тя отказва.
Днес госпожата е пуснала съобщение в Школо за приемното ѝ време през втория срок. Но ако все пак има различна” оговорка” с някой родител, ще се постарае да я спази.

# 229
При нас мгб е другата седмица. Ще видим как ще мине. Много малко се е подготвяла.

# 230
Моята девойка е с тотална липса на интерес към всичко странично.спорт, състезания, танци.., Все ѝ предлагам, но тя отказва.
Днес госпожата е пуснала съобщение в Школо за приемното ѝ време през втория срок. Но ако все пак има различна” оговорка” с някой родител, ще се постарае да я спази.
Интересно как ще поправя писмените работи на децата. Ако е случайно - карай, но ако е системно, направо е престъпление.

# 231
  • София
При нас проблемен е пълният член - слага се където трябва и където не (за по-сигурно Grinning )
Моят син ходи на всичко, което  е възможно. Не че самият той иска, но няма кой да го взима в 17,00ч.
Напоследък все ми мрънка, че много деца ги взимали още на обяд и искал и той така.. Става ми мъчно, но това е немислимо за нас Sad

# 232
Хепи, и ние сме така, взимаме ги последни 🙁
За МБГ нищо не са казали и искали, явно няма в нашето училище, но чакаме резултата от "Млад математик".

# 233
  • София
И аз като я вземам са 2,3 деца обикновено. Това е положението. Тя за сега в училище ходи на хип-хоп, извън него на балет и актьорско майсторство, ама ще видим дали от септември ще има промени. Мисля си за английски вече. Вашите учат ли нещо изобщо по него, аз не съм имала големи очаквания, ама не може по испански, който и е избираем да знае много повече думи.

# 234
Ходят на английски моите деца, но е голяма мъка... трудно четат, за писане да не говорим.

# 235
  • София
Аз в училище имах предвид нещо научават ли?

# 236
  • ту тук, ту там
МБГ при нас е днес. Аз не исках да участва, но той много настояваше. Иска да печели медали като батко си, ама никак не иска да решава задачи, та е безсмислено участието му. 😄 Все пак го оставих да се убеди и сам, че за да стигне до успех, трябва да положи и малко труд. 😁

В нашето училище чужд език започват да учат във втори клас.

# 237
  • София
Моят син е в паралелка на сдружение Луис Карол, от предучилищната още имат английски всеки ден. Отскоро и пишат, мисля че добре върви. Уж на игра, но доста думи знае вече.

# 238
  • София
В нашето училище също учат английски всеки ден и, да, научава.
Миналата и по-миналата година ходеше и на "Британика". Препоръчвам я с две ръце, ако се чудите къде да запишете детето си на английски.

# 239
  • София
Еее, вашите много учат, нашите имат един час на седмица само. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт