Първокласници 2023/2024 - 3 тема

• 26 709
  • 685
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Вижте първо  дали учебника няма някакво приложение, при нас има и прежда и клечки някакви
Това няма как да видя, защото учебниците стоят в училището. Евентуално само по БЕЛ и МАТ дават нещо за допопълване.
Явно са свършили в Теди, нормално. Сега всички ученици мартеници правят.
От сега ще се подготвя за  Великден. Очаквам и там нещо да ни спретнат за правене вкъщи.

# 301
Миналата година взех прежда от магазин на Позитано, за прежди.

# 302
  • София
За Софийско -младостките мами, на пътеките в Младост 1 има едно магазинче за прежди, вътре и шивачка има... та от него сега взех бяла и червена прежка, както и готов комплект за направата на мартеници. Готовите комплектчета са много хубави. Има мъниста, усукани шнурчета, както и бяла и червена прежда.

# 303
  • София
Извинявайте, че пак с тези мартеници ви занимавам, но знаете ли дали в Джъмбо има такива комплекти за направа на мартеници или поне прежда?

# 304
  • Sofia, Bulgaria
За правене на мартеници - Емарт. В подлеза на НДК и на Екзарх Йосиф са магазините в София. Може и онлайн.

# 305
  • София
Извинявайте, че пак с тези мартеници ви занимавам, но знаете ли дали в Джъмбо има такива комплекти за направа на мартеници или поне прежда?

Има, взех от там. После взех и комплекти за момичешки гривни, тип мънисти за низане Grinning

# 306
  • София
Е, супер! Значи, утре там отивам.

# 307
  • София
Излезли са резултатите от състезанието Аз и числата.

# 308
  • София
Тъкмо и аз ги видях преди малко. 50 има дъщеря ли, като цяло класът се е справил също добре.

# 309
Йееее 👏 и моето е с 50 точки. Много приятно ме изненада. Благодаря, че казахте да погледна.

# 310
Супер, че споделихте за резултатите, а къде мога да видя теста. Не го видях качен на сайта им.

# 311
  • София
Да, още не е качен.
„На Аз и буквите ще ходи ли някой? При нас нищо не са казвали, а виждам,че е скоро. Както и Европейското кенгуру.

# 312
  • София
Живот и здраве ще ходи, след почти един месец е. А на какъв принцип се определят участниците във финалния кръг?

# 313
Колебая се още дали да го пускам на Кенгуруто - категорично не е готов за типа задачи, които са давали предни години, може би в последния момент ще решим, според това как се движи подготовката Simple Smile

# 314
Колебая се още дали да го пускам на Кенгуруто - категорично не е готов за типа задачи, които са давали предни години, може би в последния момент ще решим, според това как се движи подготовката Simple Smile
И аз се чудя за Кенгуруто, да не се притесни, не може още да чете бързо. Това също ще я затрудни да разбере добре условията.
Отделно, че задачите искат доста логическо мислене.

Общи условия

Активация на акаунт