Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 7)

• 42 838
  • 515
  •   1
Отговори
# 480
Някоя мама , може ли да каже актуални цени в Шейново ?
За избор на доктор/екип  , за секцио ?

900 лв.

# 481
  • София
Някоя мама , може ли да каже актуални цени в Шейново ?
За избор на доктор/екип  , за секцио ?
Според ценоразписа, публикуван на сайта на болницата, явно от години няма промяна в цената:

IХ. ”Избор на екип”                   
ZFS0009        1. ”Раждане независимо от срока на бременността, предлежанието на плода и начина на родоразрешение”       900,00                         460,16 €

# 482
Може ли да ми препоръчате лекар за следене на бременност и после раждане в Шейново. Преди години бях при Д-р Китанова, но тя отдавна не работи там

# 483
  • София
д-р Емине Бикова

# 484

Следя се при нея и имам добри впечатления също. Много мила и спокойна. За раждане не съм чела отзиви.

# 485
Може ли да ми препоръчате лекар за следене на бременност и после раждане в Шейново. Преди години бях при Д-р Китанова, но тя отдавна не работи там

Д-р Вецев е невероятен професионалист, няма да съжалявате

# 486

Следя се при нея и имам добри впечатления също. Много мила и спокойна. За раждане не съм чела отзиви.
[/quote

Следя се втора бременност на частно при нея. Много мила, внимателна.
Първото раждане нямаше как да е при нея, сега се надявам да е тя

# 487
Здравейте,
Практикува ли се веднага при планово секцио “кожа в кожа” на майката с бебето.

# 488
Здравейте,

Аз като родих миналата година ми я показаха само до мен и я пипнах по ръчичката, после чак на другия ден си я взех. Но една майка, която беше с мен в реанимация е попитала и й бяха дали бебка за малко върху нея. Предполагам може, но защо не е практика да ги дават и без да попиташ, не знам. От емоциите или от и аз не знам какво, не се бях сетила да поискам и аз. По-добре питайте и настоявайте да ви дадат бебчо, не мисля, че ще откажат!

При мен се случи на смяна да е Д-р Свобода Есмерова и ми се стори много мила и готина, но не съм се следяла при нея. Бях доволна! После на прегледа след раждането, 40 дни ли беше, не помня, бях пак при нея, тъй като тя ме е оперирала и ми допадна много! Иначе май преглежда в 11 ДКЦ, в Супердок може да си запишете час.

# 489
Здравейте,

При мен го доближиха до лицето ми за няколко секунди и го цунках ❤

# 490
Някой раждал при доктор Бикова може ли да даде информация кога се уговорихте с нея, в деня като тръгна раждането Вие ли я търсихте или от болницата?

# 491
С две ръце д-р Кожухарова. Невероятен човек и професионалист. Изражда в Шейново,следи бременността в частен кабинет,работи с НЗОК.

# 492
С две ръце д-р Кожухарова. Невероятен човек и професионалист. Изражда в Шейново,следи бременността в частен кабинет,работи с НЗОК.

Tя е много младичка и се чудя дали има достатъчно опит… иначе  и други мами съм чувала да я препоръчват…

# 493

Tя е много младичка и се чудя дали има достатъчно опит… иначе  и други мами съм чувала да я препоръчват…

Не мисля, че това че един лекар е млад е определящо. Аз се следя при доктор Бикова и нея избрах за раждането. Тя ми следи и първата бременност нямаше как да раждам при нея, но всичко което видя и предположи беше вярно+ всеки преглед е много подробен, внимателна е и винаги е на разположение.

# 494
Аз също съм при д-р Бикова и следях за отговор на въпроса как протича раждането с нея, но никой не сподели. Тя с коя акушерка работи най-добре или няма предпочитания? Миналият път трябваше да съм с Имир, но тя отсъстваше от града в деня на раждането. Чудя се сега пак ли към нея да се обърна.

Общи условия

Активация на акаунт