Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 87

• 43 984
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, имам останал Летрозол два блистера, ако има момичета, които го пият и го искат, подарявам го! Пишете ми на лично!

# 616
Здравейте, момичета,
Започнахме стимулация по дълъг протокол. Нормално ли е естрадиол на 5 ден да е 172.0?

# 617
Към момичетата , което са използвали Гонал аз съм вече на втори ден 250 единици ...страшно главоболие и прилошава ми леко. Нормално ли е ...?

# 618
И при мен беше така на първия ден, но след това съм нямала проблем. Моята доза е 150 единици, но четейки листовката главоболие беше отбелязано като много честа реакция.

# 619
Благодаря за отговора, а някакъв съвет какво мога да взема за главоболие...овладях го , но с аналгин понеже не се търпеше, а само той ми действа светкавично. Знам , че не окей аналиг...все гледам да вземам парацетамол или Панадол , но сега беше инцидентно аналгина. Вие какво вземате?
Една идея ми е по добре , легнала съм ..дано да е това само. За пръв път ми е.

# 620
Според моя доктор - само Парацетамол.

Иначе при мен помогна разходка и топъл душ, плюс повече почивка.

Стискам палци бързо да ви мине!

# 621
Здравейте, дами. Записвам се и аз в тази тема. След три спонтанни аборта, два заради тризомии, ще започваме инвитро, за да можем да направим ПИД на ембрионите. На 15.02 си получихме заповедта от ЦАР. На 29.02 имам час при гинеколога, за да види дали имам задържан фоликул и ако всичко е наред, ще стартираме от следващия цикъл (предполагаема дата 08.03).

# 622
И аз бях на Гонал 250 единици, после Перговерис,при последната стимулация, но не съм забелязала да съм имала от него главоболие. Иначе по време на стимулацията ме боля 2 пъти главата и пих Беналгин.
Мини Маус, желая ти успех и да стартирате по план!

# 623
Здравейте!
Някоя от вас имала ли е Уреаплазма парвум и как се излекувахте? Притеснява ме това, че очаквам МЦ следващата седмица, за да започна подготовка за трансфер и не знам дали това ще възпрепятства нещата.

Благодаря предварително!

# 624
Здравейте!
Някоя от вас имала ли е Уреаплазма парвум и как се излекувахте? Притеснява ме това, че очаквам МЦ следващата седмица, за да започна подготовка за трансфер и не знам дали това ще възпрепятства нещата.

Благодаря предварително!

С уреаплазма не се прави трансфер

# 625
Момичета,

по време на процедурите ви, казвахте ли на близките си през какво преминавате? Имам предвид най-близките роднини и приятели. За сега аз съм споделила само с две много близки приятелки през какво преминаваме, но някакси ми тежи все да измислям някакви оправдания защо не може да се видим или да пътуваме донякъде...

# 626
Момичета,

по време на процедурите ви, казвахте ли на близките си през какво преминавате? Имам предвид най-близките роднини и приятели. За сега аз съм споделила само с две много близки приятелки през какво преминаваме, но някакси ми тежи все да измислям някакви оправдания защо не може да се видим или да пътуваме донякъде...
Абсолютно никой не знаеше при нас. Само и единствено бях казала на моята шефка, понеже трябваше да ходя на чести прегледи. На мен също ми тежеше, но повече щеше да ми тежи да обяснявам защо и какво е станало, ако не беше се случило да забременея от първия път. Освен това за жалост...моето мнение е, че жените и като цяла хората с деца изпитват съжаление към такива двойки, които имат проблеми. Не исках да ни съжаляват. ММ беше на мнение да не крием от най- близките си. Естествено той също не е казвал на никой. Сега съм бременна в края на трети месец и в началото на март мисля да казвам вече на работа. Като цяло близките ми и приятелите вече знаят за бременността.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 16:59 от baby96

# 627
Както си го усещаш. Аз с много малко хора съм споделила. Просто човек, който не е в нашето положение, няма как да те разбете. Най-много да се наслушаш на "ще стане" и "не го мисли".
Момичета,

# 628
Преди да стартираме инвитрото казах на всички в семейството и близките ми приятели, тъй като ходихме в Турция множество пъти. Ако го бяхме правили в България, сигурно щях да го запазя в тайна.

Честно казано много ми олекна когато вече нямаше нужда да се крия и да измислям оправдания, пък и подкрепата на хората ми беше супер ценна в този период - дори само някой да те провери как си по време на стимулация или пукнция. Не съжалявам изобщо, че споделих. Единствено около трансфера бяхме по-тихи за да не създаваме очаквания за някакъв резултат и да ме питат след това какво е станало

# 629
Първият път общо взето знаеха всички близки+приятели, не исках да крия, а и предвид годините беше логично, че сме за инвитро...Получавах съвети, подкрепа,всичко. За жалост завърши с аборт, за който също казах и се консултирах какво да очаквам. Сега сме решили да не коментираме, но е и по-лесно, спряха да питат. До човек си е, аз лично не виждам нищо лошо в споделянето... някои ги е страх може би от тип уроки, имат право, то и мен си ме е, но и да лъжа пак същото...

Общи условия

Активация на акаунт