🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 029
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 120
Точно за това говорихме снощи вкъщи. Като влезе, тя го представяше като белег, който ще ѝ напомня през какво е минала, на мен ми изглеждаше като символ на нещо, което не е преживяла. Надявам се във Фермата да е успяла да види собствената си стойност и да не позволява на някакви комплексари да я мачкат.

# 121
Тази татуировка е травматична, като белег, колкото по-бързо я заличи, толкова по-добре. Искам Еми да спечели, тя носи ценностите на Фермата наистина. Теди също ми се иска да е на финал, защото извървя много път и е човекът, който спечели най-много вътре, с оглед на личностното си развитие. Предлагм на финал да се класира и Кенан - за назидание и кодош. Останалите когато и да си тръгнат, все ще са закъснели. Най-безценното в промото, когато ги изпълзаляха, че Петър се връща, беше физиономията на Мартина, която буквално се изкриви, и реакцията на Андей - от страх чак гласът му се потрепери...Мишоци до един са в този отбор. Искаше ми се Еми да можеше да играе малко по-умно и стратегически, но пък тогава нямаше да е тя. На моменти е доста объркана в играта, не я разбира.

# 122
Не мисля че Еми трябва да е победител поне за мен. За мен лично бих искала Теди или колкото и странно да прозвучи Кенан. Този човек се раздаваше на макс на арената, алманаха беше брилянтен.

# 123
Ами , всички изказвания  и действия  на Елбетица снощи затвърдиха предпочитанията ми към Канатица, без да имам някакъв определен фаворит.

# 124
Във Фейсбук са повярвали, че ще връщат Петър. 😁

# 125
  • SF
Жоро от Елбетица ми прилича на забрадена бабичка. Така се движи, така говори, ъъъъ-ъъъ, едно такова гърлено. И не е много способен сякаш.
Какво хвърчило сътвориха... Никакво старание и умение не вложиха!... Думи нямам. Все едно го бяха правили и рисували със завързани очи.
С безсмисления си бунт, жените съсипаха един чудесен, печелещ отбор, съставен предимно от ЖЕНИ. Не разбрах кое не им хареса, че са трима мъже и 6 жени. Откакто се "светнаха", че Петър ги бил прекарал, само губят и се разделят с по някого. Мартина не става за лидер. Ето, до къде е отбора й, под нейно командване.

# 126
Мартина изглежда студена, безчувствена и пресметлива. Проблемът и е, че само се мисли за умна. Ако беше, с тези си качества щеше да е безпощадна.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 13:32 от dia4ti

# 127
  • Bayern
Жоро от Елбетица ми прилича на забрадена бабичка. Така се движи, така говори, ъъъъ-ъъъ, едно такова гърлено.
На  мен пък  още от визитките  Жоро  ми хареса Purple Heart Секси ми е и е много мой тип Purple Heart Харесвам и спокойното му говорене и блясъка в очите Purple Heart Не ми харесва ,че като пчеличка скача от цвят на цвят. Сякаш се  чувства длъжен да се пробва при всички жени ,сакън да не се почувства някоя пренебрегната Joy

За външния му вид нямам никакви забележки Blush

# 128
Няма да получиш много лайкове, освен ако Ния, Валерия, Теди и Приси не четат. 😁

# 129
На мен Георги не ми допада, визирам външен вид. Все пак това е важно на пръв поглед. Освен това не е много красноречив. Помага му единствено възпитаното му отношение към останалите, което не е никак маловажно. Той го знае, и това действа, защото другите критерии той не ги покрива.
Лично мнение, разбира се!

# 130
Просто той не засенчва останалите. Това да го приеме като комплимент, ако иска. 😃

# 131
  • Bayern
Няма да получиш много лайкове, освен ако Ния, Валерия, Теди и Приси не четат. 😁
Не искам лайкове Grinning  , искам Жоро на направи същото видео обръщение (както Петър) към фенките си .С благодарности и т.н. Blush Иначе аз защо се хабя цял сезон да убеждавам всички колко е готин Joy

# 132
Може и ъпгрейд. Примерно да потанцува на "You can leave your hat on". Ама да не ми се кара Приси.😁

# 133
Кой е готин? Не разбрах Simple Smile

# 134
  • Bayern
Кой е готин? Не разбрах Simple Smile
Е как  кой Blush  ,Жоро разбира се Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Общи условия

Активация на акаунт