🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 011
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 2 550
Скоро гледах лайф на Иван и спомена, че тази година са ги поканили за Фермата, но твърде късно, нямало време и те отказали. Също така спомена, че догодина ще има сезон и ако ги поканят по-рано, ще приемат, доколкото си спомням. Колкото до Фермата, това е любимото ми риалити, обожавам го... 3-ти сезон и 5-ти съм гледала по 3 пъти 🤣 любимите ми... нямам търпение, страшно се вълнувам.

Още не е потъврдено официално, а и знаем, че бТВ е бавна медия, но да ви кажа в аванс:
100% сигурна информация:
Фермата се завръща в ефира на бТВ от следащата есен.

С нови продуценти, нали?

И и А са аут, поне те така казаха преди месец-два...

# 2 551
Браво на БиТиВи. Дойде им акълът да си вземат Иван и Андрей обратно.

# 2 552
При всички положения, новината е добра Simple Smile
Ще трябва да се види обаче кой ще е продуцент. Мисля, че за тази година бТВ искаха сами да си го продуцират, а Иван и Андрей ги бяха поканили, от кумова срама, да са водещи. И то много късно, та те естествено отказали.

бТВ е в огромна криза, наливат се пари, а резултатите са плачевни. Единствените им рейтингови предавания останаха Ергенът (топ простотия) и Предателите (много малко епизоди).
Гривните бяха с много нисък рейтинг, Сървайвърите също. Хубав сериал не се сещам от ковид да са имали (татковци последно). Вечерно шоу след Слави не са имали, а монаха доста годинки. Дори и сутрешния блок успяха да съсипят.

# 2 553
  • Разпиляна във въображението
Аз харесвах "Алфа". "Кой да знае?" също е добро предаване и много искам да го върнат в първоначален вид на излъчване - всеки ден единичен епизод.

# 2 554
Аз харесвах "Алфа". "Кой да знае?" също е добро предаване и много искам да го върнат в първоначален вид на излъчване - всеки ден единичен епизод.

Да и аз така мисля. "Кой да знае" с тези двойни епизоди много натежа. Аз го почвам и след час и нещо ми писва да го гледам, много е протяжно. По същата причина ме товари и "Аз обичам България". Хубаво предаване, но много досадно дълго. Такива игри не трябва да са повече от час и да не запълват с тях целия си есенен сезон, защото така олекват. Добре че е Трейтърс да отсрами нещата, ама един вторник рейтинг не прави.

# 2 555
Кой им е човека отговарящ за програмата, Програмен Директор ли трябва да е? Съсипията идва от кадрите... Докато го карат на шуро-баджанащина, няма да се оправят!

# 2 556

Да и аз така мисля. "Кой да знае" с тези двойни епизоди много натежа. Аз го почвам и след час и нещо ми писва да го гледам, много е протяжно. По същата причина ме товари и "Аз обичам България". Хубаво предаване, но много досадно дълго. Такива игри не трябва да са повече от час и да не запълват с тях целия си есенен сезон, защото така олекват. Добре че е Трейтърс да отсрами нещата, ама един вторник рейтинг не прави.
А два часа "Колко ми даваш?" как е... предаване, което е предназначено да запълва дупката между праймтайм и новините или да ляга точно на гърба на новините, да носи ефира... ужас. И всичко това се случи точно заради липсата на Фермата, която тръгнаха да правят в последния момент.
Защо не биха отбой този есенен сезон и не закупиха просто касови филми или някой популярен сериал, за мен си остава мистерия.

# 2 557

А два часа "Колко ми даваш?" как е... предаване, което е предназначено да запълва дупката между праймтайм и новините или да ляга точно на гърба на новините, да носи ефира... ужас. И всичко това се случи точно заради липсата на Фермата, която тръгнаха да правят в последния момент.
Защо не биха отбой този есенен сезон и не закупиха просто касови филми или някой популярен сериал, за мен си остава мистерия.
При бТВ, няма мистерия! Всичко е високомерие, самонадеяност и усещане за величие! Никога няма да си признаят и на себе си,че са сгрешили

# 2 558
  • България
Вместо "Колко ми даваш", "Аз обичам България", "Лъжеш ли" и всички подобни глупави предавания могат да излъчват модерен турски сериал. С "Опасно изкушение" проблем нямах, имаха българска фейсбук група със стотици хиляди участници.
Заменят стабилни сериали със стабилни риалити формати. А сега стабилни риалити формати с плюнки.

# 2 559
В никакъв случай не визирах турски сериал, имат си цял канал за тях. Преди 20 години, ако не се лъжа, в праймтайма на БТВ вървяха Отчаяни съпруги, Ориндж Каунти... има толкова много нови сериали, които не са минавали по телевизията или са по кабеларките, а най-телевизионната аудитория няма да тръгне да ги стриймва или сваля от Замунда.

# 2 560
  • SF
Пари, пари, права, пари за тези права...  Продукциите станаха скъпи.  А и тогава нямаше платформи НВО, Нетфликс и др. Хонорарите на артистите и режисьорите са... по милион на епизод - нещо такова.
Ами... няма как да се предложи такъв продукт на зрителите на Провадия или на Стрелча. Самите зрители предпочитат да си варат и ядат лютеницата, отколкото да се залепят пред телевизорите и да изгледат Black mirror примерно, който така и няма да го пуснат, колкото и вече да остаря. Жалко за такива като нас.
Но по-нашумелите сериали си имат публиката, която не чака да й ги пуснат вечер в 8. Ангажирани сме с други неща по това време.

# 2 561
Не мисля, че сериал (особено някой по-старичък с много серии) би бил по-малко гледан от Колко ми даваш с двучасов епизод, нито пък би струвал по-малко. Даже не е задължително да е някой нов -  да вземат някой от Comedy или Action каналите си. До неотдавна точно сериали се слагаха от 8 - независимо турски или западни, а големите шоута почваха от 9. Пазарът се променя непрекъснато, но БТВ винаги са две крачки назад.

# 2 562
  • SF
Те са в различни дирекции. Времето за сериалите и филмите е около Коледа, зимните месеци, късите дни. Ще им дойде времето и на тях до месец.
Тогава ще се снимат нови епизоди и луфтът между смяната на сезоните ще се обере от стари филми и евтини сериали.

# 2 563
Павел от последния сезон е в Ергена.

# 2 564
И Борислав от Фермата 6 в Зона Х

Общи условия

Активация на акаунт