🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 004
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 2 565
Какви пеленгатори вади Боби Joy

# 2 566
  • Bayern
И Борислав от Фермата 6 в Зона Х

По кой канал се излъчва това предаване ?

# 2 567
  • София
И Борислав от Фермата 6 в Зона Х

По кой канал се излъчва това предаване ?

В YouTube е.

# 2 568
  • Bayern
sea.sea Благодаря Simple Smile

# 2 569
По кой канал се излъчва това предаване
Е аз съм дал линк в предния ми коментар. Кликвате на “Зона Х” (в син цвят) и се отваря линк към предаването.

Загледах се и аз в ушите на Боби. Леле…

# 2 570
Опита се да играе сценария на Веселка тоя фалшив герой, ама не му се получи. Дано го разкарат бързо в новото предаване. Най-мразя фалшиви моралисти. Ще се прави на света вода ненапита, беден и дискриминиран ром, а баща му ще ръководи тежка схема за просия в Швеция.
Понякога ми липсва Фермата, понякога се сещам, че някакви като тоя, Чавдар, Веселка и подобни бяха изкарвани светци и спира да ми липсва.

# 2 571
  • при късмета
Нямам спомен Боби да се е правил на беден и дискриминиран ром. Даже никой не знаеше, че е ром, сам им го съобщи, доста след началото и не помня друга такава изненада на участниците, изобщо във формата. Като им каза всички млъкнаха и мълчаха доооооста време. Някои дори не му повярваха. На беден също не се правил, още докато беше вътре стана ясно, че има собствена строителна фирма. Да, искаше да подари екзотична почивка на родителите си, ако спечели, но никога дори не е намеквал, че е беден или, че те са бедни, на жеста с подаръка наблягаше. За мен само той от всичката плява в 6 сезон, заслужаваше победата в сезона. Останалите до един не струваха. Трябва да се срамуват от себе си, ром да е най-стойностния участник от всички. Най-много работеше, изпълнението на задачите беше почти благодарение на него, честен беше, никого за нищо не е излъгал, не влизаше в интриги и наговорени гласувания. Не срам, ми друга дума трябва да се измисли, специално за героите от кастинга в 6 сезон.  Дъно
А Веселка, към момента на участието си беше бедна. Изобщо не е споменаван произхода ѝ в предаването и да, това малко дразни. Но пък аз я харесвам. С парите от наградата отвори малко заведение и с това се издържа, не е легнала да лежи. В следващото ѝ участие, както и Яни не се е държала като победител или да си е вирнала носа. Пак беше манипулирана и наивността не я беше напуснала.

# 2 572
Понякога ми липсва Фермата, понякога се сещам, че някакви като тоя, Чавдар, Веселка и подобни бяха изкарвани светци и спира да ми липсва.
О да, Чавдар... пълен потрес. И Ивайло Шопски, и Гуспата... всички те.. онаправданите патриоти, които се държаха покъртително зле и надменно с останалите. Отврат!

# 2 573
  • София
Боби много се изложи тогава с тази екскурзия за добрия си баща, колко заслужавал, как би похарчил наградата за него, всички така се трогнаха. Като си знаеш роднините, мълчи си, кажи, че ще използваш парите за друго. Излишно беше да иска да трогва съфермерите с такива намеци.

Гледах и репортажа с родителите на Боби, даже скоро ми попадна пак, гнусна история.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 12:00 от Niya-

# 2 574
  • България
Павел от последния сезон е в Ергена.
Излага се. Да иде с гайдата и каракачанката при кокошките. Ергенът не е неговото място. Страшен тренд: който мъж не влезе в Игри на волята, отива в Ергенът.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 11:51 от ferencliszt

# 2 575
Вярно е, че Боби никога не е казвал, че е беден и дискриминиран. Също така е вярно, че всеки отговаря за собствените си постъпки, никой не си избира родителите и не отговаря за чужди действия. Но на въпрос какво ще направи с наградата Боби каза, че иска да подари екскурзия на родителите си, които никога не са излизали в чужбина. Малко след това стана ясно, че родителите му са в основата на мащабна схема за просия из Европа и определено излизат далеч от селото си. Ако не беше казвал тази откровена лъжа и за мен Боби най-много заслужаваше да спечели.

# 2 576
  • Bayern
Мен лъжата на Боби не успя да ме възмути толкова защото от неговия сезон помня най-вече отвратителното ! отношение на всички към Стоян! За пустия сеир и продукцията се изложи жестоко! Още кипвам като се сетя ! Как можаха да съберат толкова зли хора на едно място?!

# 2 577
Кои дни ще го качват? 20 теми никой нищо не казва Simple Smile

# 2 578
  • при късмета
Аз съм запомнила, че Боби каза, че не са почивали на екзотично място, а не, че изобщо не са излизали в чужбина. И за него може и да са добри родители и  да заслужават. И сами да са просили, не да са организирали други, не са ги карали да убиват и обират на сила. На просяк даваш по собствено желание.
Иначе и за мен 6 сезон беше голямата издънка на формата. Като се сетя за Джуката, квадратната глава, псевдопилота, Червеноско и Кукото и мишата муцуна, съм повече от погнусена. Освен Боби и Даяна, останалите бяха кошмар

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 13:00 от ма ко

# 2 579
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Казваше, казваше Боби, че е беден. Е, не директно, но в стил "Казвам ти, дъще, сещай се, снахо. "
Тези сърцераздирателни разкази как ако спечели ще подари на родителите си екскурзия, защото те миличките никъде не били ходили и нищо не били видели, какво са, ако не завоалирано обяснение колко нямат пари? А то родителите му и тогава си бяха в Швеция.
Точно с циганските номера на някой, който е излязъл от махалата и е една идея по-интелигентен от останалите там събратя.

Общи условия

Активация на акаунт