Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 52

• 64 631
  • 935
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Понеже знам, че сте любознателни, бих искал да ви споделя, че до няколко дни в България ще се предлагат количките на австралийската марка RedsBaby.
Същите се характеризират с висока функционалност, лекота, компактност и уникална маневреност.
Моделите които ще се предлагат са:
Aeron
Nuvo
Skip2
Най - нетърпеливите могат да ги разгледат на официалния им сайт:
www.redsbaby.com.au

# 706
Слънчогледка, аз съм в същата дилема…
Мен също ме притеснява Мелиото до колко е стабилна, защото гледах едно клипче, в което като основен недостатък посочват, че “занася” при остър и бърз завой и може да се обърне с детето…🙈

# 707
Понеже знам, че сте любознателни, бих искал да ви споделя, че до няколко дни в България ще се предлагат количките на австралийската марка RedsBaby.
Същите се характеризират с висока функционалност, лекота, компактност и уникална маневреност.
Aeron
Nuvo
Skip2
www.redsbaby.com.au
различни са, браво! Има ли сметка чак от Австралия да се внася? На мен и американските ми харесват, но съм виждала лично само два модела. Хубаво се сгъват тези австралийски колички. От какъв материал е конструкцията?

# 708
  • Варна
Aeron
Nuvo
Skip2
www.redsbaby.com.au
различни са, браво! Има ли сметка чак от Австралия да се внася? На мен и американските ми харесват, но съм виждала лично само два модела. Хубаво се сгъват тези австралийски колички. От какъв материал е конструкцията?

За търговията няма невъзможни неща.
Американските модели (вкл. премиум брандовете) за съжаление не се славят с особено качество.
Имат няколко премиум марки като UppaBaby и Orbit, останалите са за магазините от рода на Метро и Кауфланд.

RedsBaby е най - продаваната марка в Австралия.
Сега стъпва в Европа и България е една от първите страни, заедно с Испания.
Количките са с алуминиева конструкция и това е причината да са доста леки, напр. Aeron е 9.2 кг., въпреки че е с амортисьори на всички колела и се сгъва сама.
Собствениците на марката са и дизайнери на моделите.

# 709
Вече втори месец бутам melio -  модел street с кош 0+, казват че шасито е една идея по стабилно. Количката е повече от страхотна. Преди години съм бутала лятна на cosatto с малки гуми през зимата и не е било проблем. То няма много сняг последните години, разбира се ако не живеете някъде на високо Simple Smile

# 710
  • София
Aeron
Nuvo
Skip2
www.redsbaby.com.au

А Оникс няма да стигнат дотук така ли? Че от сайта баш тя ми допадна най-много.

# 711
  • Варна
Aeron
Nuvo
Skip2
www.redsbaby.com.au

А Оникс няма да стигнат дотук така ли? Че от сайта баш тя ми допадна най-много.

Onix е нов модел и все още не е тестван по европейския стандарт.
Ние също много я харесваме, но с оглед на това, че тя е предвидена и за офроуд терени, теглото и е малко над (11.4 кг.) нашия максимум за градска количка.
Понеже сте от Варна, бих Ви предложил да ни посетите и да разгледате Aeron на живо.

# 712
Здравейте,
Не съм сигурна дали не е против правилата на групата, но минавам да кажа, че продавам лятната си количка Nuna trvl xl. Купувана е съвсем скоро ( в края на м. май) , но детето ми проходи и категорично не иска да стъпи в нея и само си я разхождам, иска да излизаме само с тротинетка. Купувана за 850 лв., продавам за 680 лв.
При интерес ще я снимам.

# 713
Здравейте,
Има ли леки "летни" колички, които в седнало положение са с изправен гръб на 90 градуса или приблизително? Ако да, ще кажете ли кои са те?
Бях в няколко магазина и количките, които видях, бяха с наклон в най-изправеното си положение. Харесах Cybex beezy, но като сложих бебка (8 м) ми се стори, че не й е много удобно, седи някак свлечена, въпреки че коланите са затегнати. Полулегнала е в най-изправеното положение. За сравнение сегашната количка, която много си обичам, но се налага да сменя, тъй като ми натежа, си има добро изправено положение и бебка може да си седне хубаво, да се хване за предпазния борд, ако иска, може да се облегне, не е нонстоп "залепена" за облегалката.

# 714
  • Варна
Здравейте,
Има ли леки "летни" колички, които в седнало положение са с изправен гръб на 90 градуса или приблизително? Ако да, ще кажете ли кои са те?
Бях в няколко магазина и количките, които видях, бяха с наклон в най-изправеното си положение. Харесах Cybex beezy, но като сложих бебка (8 м) ми се стори, че не й е много удобно, седи някак свлечена, въпреки че коланите са затегнати. Полулегнала е в най-изправеното положение. За сравнение сегашната количка, която много си обичам, но се налага да сменя, тъй като ми натежа, си има добро изправено положение и бебка може да си седне хубаво, да се хване за предпазния борд, ако иска, може да се облегне, не е нонстоп "залепена" за облегалката.

Може да разгледате количките на Inglesina.
Седналото им положение е доста изправено и приблизително 90 градуса.

# 715
И аз съм с подобен въпрос - във всички летни колички ли се свличат децата? Моето е на 9 месеца и стои ужасно свлечена в сегашната ни количка - easywalker jackey. Мисля да я сменям с Inglesina, но ако всички, които се регулират с колани са така ще търся направо някаква комбинирана с механизъм и без това не ми се налага да я вдигам.

# 716
Не само комбинираните са с механизъм. Назад бях писала в един пост всички летни, които се сещам, че са с механизъм и съответно 90° седнало положение. Имаше още няколко включвания. Разбира се, със сигурност има още много такива. Ако ви се рови назад по темите.

# 717
  • Варна
Не само комбинираните са с механизъм. Назад бях писала в един пост всички летни, които се сещам, че са с механизъм и съответно 90° седнало положение. Имаше още няколко включвания. Разбира се, със сигурност има още много такива. Ако ви се рови назад по темите.

Има нещо важно, което трябва да се отбележи, а то е, че не всички с механизъм имат изправено положение.

# 718
Cybex Melio e много лека и с отлично изправено положение. Също много проветрива за летния сезон. Като цяло я препоръчвам, въпреки че за мен изработката за парите си е некачествена и неудобна за родителя (платове, покритие на шасито, тясна задна ос), но за сметка на това много комфортна за детето. Детето спеше охотно в нея, мрежестият гръб е перфектен за горещите летни дни, дълбок сенник с прозорчета за проветрение, комфортна, детето не виси на коланите.

# 719

Има нещо важно, което трябва да се отбележи, а то е, че не всички с механизъм имат изправено положение.

Сигурно е така. Всички, които аз съм виждала са, а всички с колани, които съм виждала - не са.

Общи условия

Активация на акаунт