Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 52

• 64 498
  • 935
  •   1
Отговори
# 810
Момичета, на черния петък най-рано ли да очаквам намаление на Сайбекс във Вис Виталис или Рая тойс?
До колкото ми е известно правят намаления на всичко без Платинум серията, нея ако я намалят е не повече от 5%

# 811
В Хиполенд, малко преди черния петък, пускат -25% на всичко. Може и там да следите намаленията.
Момичета, на черния петък най-рано ли да очаквам намаление на Сайбекс във Вис Виталис или Рая тойс?

# 812
  • София
Аз идвам с ъпдейт за да предпазя евентуално някой от моята грешка.
Както съм казвала не един път имам количка, Kinderkraft Nea Nature Vibes, доскоро беше количката ми мечта, но гумите отпред се разхлопаха (след 3м активно ползване), копчето за дигане на дръжката блокира често и е трудно да се смени позицията и шасито почна да играе...в гаранция е и съм писала рекламация, но засега нищо. Бях лудо влюбена в нея, но сега е най-голямото ми разочарование. Да знам, че е полска и сама съм си виновна, но...каквото-такоз. Да бях си взела Балиос като всички други или дори Bugaboo. Пиша не за да плюя марката, а за да съм в помощ на бъдещи мами, които може също да се прихласнат по изгодните оферти и сладкия дизайн, защото аз като търсех мнения нямаше никакви. Детето е на 5м количката е ползвана активно 3-3.5 месеца и то ползвам и кола т.е. не се тръшка в градски транспорт и на дълги разстояния и се качва до нас с асансьор не по стълби. Не препоръчвам!

Ъпдейт(месец по-късно): Смениха ми шасито на количката и нови предни гуми. Сега е малко по-тежко (хм) но много стабилно, ще дам ъпдейт по-нататък като е разтракам, засега ще забавя купуването на нова количка .

# 813
Здравейте, знаете ли дали Easywalker правят намаление на Черен петък?

# 814
Здравейте, искам да попитам за препоръка за по-висока бебешка количка, тоест от земята до началото на кошчето да е поне 60 см. С мъжа ми сме високи и този вариант ще ни е по-удобен. За съжаление в магазините почти няма избор, или има изложени 2-3. В Интернет тези мерки не са описани.
Предварително благодаря.

# 815
Maxi Cosi Plaza е една от най-високите и стабилни колички на пазара. Уникална е!
https://babylifemalechko.com/Maxi-Cosi-Pushchair-Plaza-Plus-2in1 … -Green-1919047110
Здравейте, искам да попитам за препоръка за по-висока бебешка количка, тоест от земята до началото на кошчето да е поне 60 см. С мъжа ми сме високи и този вариант ще ни е по-удобен. За съжаление в магазините почти няма избор, или има изложени 2-3. В Интернет тези мерки не са описани.
Предварително благодаря.

# 816
Nia-Rori
Като си харесаш модел, търси и на чужд език, ако в БГ сайтовете има много оскъдна информация. Всяка количка може да се намери и в чужди сайтове, също и клипчета в you tube,

# 817
Здравейте, генерално съм нова в темата, но четох доста и днес с мъжа ми ходихме за първи път да гледаме колички и май се решихме на Easywalker Harvey 5. Принципно се чудя каква е разликата с premium, освен плата, ама това не ми е най-важното в момента.

В интернет гледах обаче и модели на Stokke и поне на външен вид много ми харесват. Изчетох всички 55 страници в тази тема, но не видях нито едно мнение за тях. Предимно се коментират Easywalker и Cybex.

Та, въпросът ми е, между Easywalker Harvey 5 и Stokke Xpolry кое е по-доброто? Какви са позитивите и негативите на Stokke?

На нас са ни важни следните неща (затова може би в тези насоки повече ме интересува):

-трябва да е лека, тъй като имаме преодоляване на един етаж до асансьор
-трябва да е компактна сгъната, защото багажникът не е особено голям;
-трябва да ни е маневрена и лесно да се преодоляват подлези, защото живеем в южните квартали на София и да стигна до Южния парк трябва да мина през поне 2 подлеза;
-разбира се, хубаво е да има добри колела и амортисьори, тъй като както казах - София.

Много ще съм благодарна на Вашата помощ!

# 818
  • Варна
Здравейте, генерално съм нова в темата, но четох доста и днес с мъжа ми ходихме за първи път да гледаме колички и май се решихме на Easywalker Harvey 5. Принципно се чудя каква е разликата с premium, освен плата, ама това не ми е най-важното в момента.

В интернет гледах обаче и модели на Stokke и поне на външен вид много ми харесват. Изчетох всички 55 страници в тази тема, но не видях нито едно мнение за тях. Предимно се коментират Easywalker и Cybex.

Та, въпросът ми е, между Easywalker Harvey 5 и Stokke Xpolry кое е по-доброто? Какви са позитивите и негативите на Stokke?

На нас са ни важни следните неща (затова може би в тези насоки повече ме интересува):

-трябва да ни е маневрена и лесно да се преодоляват подлези, защото живеем в южните квартали на София и да стигна до Южния парк трябва да мина през поне 2 подлеза;
-разбира се, хубаво е да има добри колела и амортисьори, тъй като както казах - София.

Трябва "да е лека" не кореспондира и с двата модела с техните тегла по 12+ кг.

# 819
Easywalker Harvey 5 се води 11 кг, мен това ме устройва сравнително. За сравнение пробвах други, в това число и Cybex няколко модела, и ми бяха доста по-тежки. Така че да приемем, че под 12 кг отговаря на очакванията ми Simple Smile

Трябва "да е лека" не кореспондира и с двата модела с техните тегла по 12+ кг.

# 820
  • Варна
Easywalker Harvey 5 се води 11 кг, мен това ме устройва сравнително. За сравнение пробвах други, в това число и Cybex няколко модела, и ми бяха доста по-тежки. Така че да приемем, че под 12 кг отговаря на очакванията ми Simple Smile

Има колички по 6-9 кг., но ако 11 кг. са ОК, то няма какво да я мислите.
Stokke не отговаря на изискванията за лека и в никакъв случай компактна.

# 821
12 -13 кг си е тежка, сложи и килцата на бебето и ще можеш ли в подлеза да я носиш по стълбите?

Easywalker Harvey 5
в сгънато състояние седящата количка е 77 × 59 × 47 cm. Не влиза  малък багажник. Измери с ролетката имаш ли тези сантиметри.

# 822
Влиза в багажника ни, да, благодаря.

12 -13 кг си е тежка, сложи и килцата на бебето и ще можеш ли в подлеза да я носиш по стълбите?

Easywalker Harvey 5
в сгънато състояние седящата количка е 77 × 59 × 47 cm. Не влиза  малък багажник. Измери с ролетката имаш ли тези сантиметри.

# 823
Някои колички нямат нужда да бъдат носени по стълби, защото имат two wheels mode. С него се слиза по стълби без проблем и без да се носи. Моето Бугабу и Приам, например, имат подобна опция и не ми се е налагало до сега да я вдигам изобщо. Grin

# 824
Моля пуснете нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт