Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 457
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Последните 2 епизода не ги гледах. Не ми е интересно, не мога да гледам повече тази Бутафория.
Освен това след 2 епизод всичко рязко се обърна, дето се вика маските паднаха.
Много са ми селски ( без да обидя хората от село), простащина, която не е забавна и не смятам да си загубя някакви си 40 мин от времето.
И някак ми е далеч от риалити. Аз ако седя на тази маса, ще стана. Не харесвам пиянско, просташки разговори поляти в алкохол и цигари. Не харесвам фалшиви вечеринки и обяди и изсмукани от пръстите  скалъпени разговори.
Не са реалити ама грам.

# 601
черна орхидея, много точен анализ!

# 602
Гледах няколко от епизодите и не се изненадвам от ниската хигиена на общуване, съществуване и създаване на връзки в това “семейство”. Гнус е най-малкото, което изпитвам от Йордан и Даниел.
Днес разбрах, че правата на заснетия им и монтиран жив живот, са продадени на Иван и Андрей, така че скоро очаквайте да се появят и по телевизора.

# 603
Най-голямата мечта на Анита Мейзер, която влезе в затвора, била да е известна. Е постигна я.
Даниел и той тази известност мечтае.  А най-много сълзи са проляти от сбъднати мечти.

# 604
Черна орхидея, точно казано.
Аз съм в потрес от манията да се плодят, алкохолните вечери с цигански оркестър също. Изобщо селяндурска  история с мераци за лукса на “пилитата “ от Монако. Дори пиленцата сега не ми се струват толкова смотани.
Гнусни са отношенията на Даниел и дъртия Бачор спрямо жените, единият изнудва едва ли не жена си за плодене, другия “прави услуга” на бивша, ами долна работа.

# 605
Това няма как някоя телевизия да го излъчи. Абсурд.

# 606
  • София
Не помните ли Биг Брадър Фемили, ами онова с детектора на лъжата Grinning
Съдебен спор е в ефир, при това май сутрин.
Телевизията излъчва всякаква мизерия. Въобще не са толкова скандални Бачорски.

# 607
Здравейте, някой знае ли защо все още не е качен епизод 8? Благодаря!

# 608
Прочети последните страници, де.

# 609
Е, сега се е регистрирала Даниела9333, що да знае правилата Grinning

# 610
  • Glasgow
Е, сега се е регистрирала Даниела9333, що да знае правилата Grinning
замря интересът и в темата и сега една седмица ще има нови потребители да питат тук🤭

# 611
# 612
  • София
Даниел не знам за коя поредна вечер споделя видеото, в което Емели обяснява, че обича нейното семейство. Смешно става вече наистина.

# 613
Даниел вече се изявява и като ментор на зрителите, залива ни с клише след клише, този велик мислител, недоволен от собствения си продукт. Персонално на Даниел и Атанаска това така наречено реалити, а реално сбирщаин от записани пиянски изцепки, по скоро им се отрази негативно на имиджа. За реално следящата аудитория Даниел вече не е този добродушен Андрешко, трудещ се човек от народа, на които му е провървяло, а един жаден за слава и пари алчен човек. Точно на тях двамата им лъснаха всички кирливи ризи..другите и те имат, ама някак не претентдират за нещо, което не са..даже смятам, че темата за фамилните им несгоди нарочно я преескпонират, пак за пари. Наска разтури къща, няма какво изобщо даже да я коментирам...образът на сладка и красива добра майка на две деца някак не издържа.....от ситуацията спечели Емилия, защото си казва нещата, както са и не се опита да замаскира нищо!

# 614
Преди няколко дни имаше стори на Даниел от офиса, седят и коментират нещо работно и той вади водката. В ранния следобед и всички пият шотове.Тези хора после шофират. Глупаци!!!!

Общи условия

Активация на акаунт