Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 76 080
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Претопява се??? А тук уж трябва да е интелигентната част от нацията ни...
А къде изчезва тогава? А Амазонът напоследък се направо се е слял с Алито като гледам само китайско излиза, та...
Даже си представих огромните пещи, в които Линдт и Тоблерон изсипват върнатите шоколади, претопяват ги и ги връщат на пазара. Сега като се замислих...ами така явно са се появили и шоколадите с парчета бисквити- в една и съща пещ са претопили шоколадите и върнатите бисквити с изтекъл срок на годност! Шапки долу за тази инжинерна мисъл и за човека, разкрил тази тайна технология!

# 481
trikitil, това цялото се лепи отвън. Този етикет през телефон ли е генериран? При мен освен него, излизат и още две части, както ги описах по-горе - аз пускам искането за връщане през компютър.
Те го генерираха,писахме си в чата,през компютъра. Утре ще го видя и на компютъра.
За първи път ще връщам и се обърках, с четенето до тук и с това,което видях.
Ще сложа същия и вътре за всеки случай Confused

За безплатното връщане към немския А не се минава през никакъв чат! Сама си генерираш етикета! Отиваш на поръчки, вдясно от поръчката до 30 дни от получаването й има бутон "Return or Replace Items", кликваш там и следваш стъпките. В един момент ще излезе адреса, на който си получила покупката (т.е. на превозвача) - и тогава го сменяш с българския. След това многото опции за връщане изчезват и остава само една - с DHL. Потвърждаваш на всяка стъпка и етикетът е готов.

# 482
  • София
d&b стоката имаше проблеми,писах им,предложиха да пратят нова срещу връщане на старата или връщане на сума срещу връщане на стоката. Избрах втората опция и те казаха,че ще създадат етикет,поискаха адреса за потвърждения и те така ми създадоха етикет за връщане от БГ. Имам мейл с потвърждение,мейл с етикета,на сайта също се вижда етикета. Явно ще съм първия такъв казус в темата,ще видим какво ще стане.

# 483
Ако е изтекъл срокът за връщане и артикулът има дефект, естествено, че трябва човек да им пише.
Изобщо не сте първата с такъв казус, на мен ми се е случвало няколко пъти.

# 484
  • София, Манастирски ливади
Момичета, при мен почти нищо не излиза с безплатна доставка. Пробвах дори с тези продукти, които сте си купили, при мен си иска доставка. Каква може да е причината?

Безплатната доставка е над 49 Евро.

# 485
  • Сф
За великденските яйца и шоколади - днес видях, че в Лидл има доста.

# 486
За великденските яйца и шоколади - днес видях, че в Лидл има доста.
Ама темата е за пазаруване от Амазон.

# 487
Да си повторя въпроса Green Heart
Ако са ви пращали с Дойче пост до Бг адрес, спазват ли естимирания срок за доставката?
Чакам пакет с продукти, които трябва да пращам чрез 2ри човек до 3ти човек, та почнах да притеснявам ще хвана ли срока на 2рия човек...

# 488
На мен като цяло ми се бави изпращането на последните поръчки.Едната е с дата на получаване 8-9 април ,те още не са я пуснали.Кога ще тръгне ,кога ще дойде?Пуснах поръчката в неделя -четвърти ден не е диспечната.Не е като да не ми се е случвало и преди.Общо взето си спазват сроковете,ама се е случвало плюс минус....ден два.

# 489
И при мен има забавяне в поръчките с дата 6-11 април още не са изпратени.

# 490
  • софия
Имаха Великден.

# 491
https://www.amazon.de/dp/B084MM5RG8?th=1&psc=1
Боти 37 номер за широк крак Remonte 20 евро

# 492
  • София
Днес видях еконт да разнасят кашончета на Амазон...

# 493
Днес видях еконт да разнасят кашончета на Амазон...
Те си разнасят на FAN куриер , които ползват Амазон.

# 494
Кашончетата може и да са пристигнали с превозвач, но да са насочени към адрес от получателя за доставка с Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт