Термин Август 2024 ♥

• 43 642
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Да и при мен , само една мнооого мъничка точица вътре в сакчето .Раничко си е , ще почакаме търпеливо.❤

Туко що ми излезнаха изследванията за прогестерон , и той се е понижил.Изписаха ми утрогестан 2х1 вагинално.Предишната бременност съм пуша дуфастон и сега това е ново за мен.
Има ли от вас които да ползват Утрогестан по този начин, някакви препоръки , странични ефекти?

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 11:58 от Marbellaa

# 421
Момичета в 5+2 г.с ще се види ли нещо само с видеозон? На този етап не бих искала вагинално ..

# 422
Аз имам изписана терапия с Утрогестан 2×2. Не мисля, че има странични ефекти, когато се поставя вагинално.
Колко ти е прогестерона?

# 423
Привет и честито, момичета.

Утрогестан вагинално е обичайно предписание, следвай го и почивка.

При мен се видя с коремен на 5+3,но рязбирам, че е много индивидуално

# 424
15.28 ng/ml  .. не е критичен , но си е нисък.А и миналата седмица беше по-висок самоче в другата мерна единица.Беше 78 ng/mol , което обърнато в ng/ml е 24.
Колко време лежите след поставянето?

# 425
  • София
Връщам се от преглед, чухме сърчицето. Heart
В 8+4 г.с. съм, а си отговаря на 8+2, което не ме тревожи, защото следяхме овулацията и беше 4-5 дни по-късна. Макар, че ми е лошо и не успявам да ям много, лекарката каза, че добре си го гледам. Joy
Видяха се ръчички, крачета, главичка и гръбначен стълб, цял ден плача, чак не ми се вярва. CryHeart

# 426
Аз съм с 300мг утрогестан, вечер преди сън.

От вагиналното приложение странични ефекти няма, освен че постоятнно изтича

# 427
Аз слагам вагинално сутрин и вечер по 1таблетка, странични ефекти няма, но това изтичане направо ме побъркваа. Ужасно е, но няма как.
Моята Аг каза, че не трябва да се лежи за сутринта, а за вечер да си го слагам преди лягане.

# 428
Аз ходих на преглед, защото днес тотално небременна се чувствам и съответно бях доста посърнала.
Всичко е наред, пораснало е човечето, с добър пулс. Както каза лекарката половината бременни се оплакват, че им е много зле, а другата, че нищо им няма.

С предишната бременност слагах утрогестан вагинално, освен изтичането, друго нямаше. За сметка на това преди доста години съм приемала през устата прогестерон и беше ужасно. Някъде 20-30мин след като го изпиех направо заспивах права, рязко ми отмаляваше всичко и трябваше да дремна 1 час. Казах на лекарите какво става, казаха ми, че не може да е от него. Е как да не може като се случваше всеки път. Бях в училище още.

# 429
Здравейте, в 7г.с + 3 съм все още нямам кой знае какви симптоми освен болки в гърдите и това, че нямам апетит, има ли други като мен?  Много се притеснявам втория ми преглед е чак на 05 януари ..

# 430
Ni_Cl, по абсолютно същия начин ми действаше утрогестан през устата. Сега съм на вагинален, несравнимо по-добре е
Frisu, радвай се Hug

# 431
[/b][/b]
Здравейте, в 7г.с + 3 съм все още нямам кой знае какви симптоми освен болки в гърдите и това, че нямам апетит, има ли други като мен?  Много се притеснявам втория ми преглед е чак на 05 януари ..

Аз също нямам апетит не мога да ям но мисля че е нормално
 #sophiaaa при вас момичета има ли цвят като изтича ?

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 15:59 от Nikol2525

# 432
Момичета , въпреки че съм карала варицела , излезна , че нямам антитела.И сега вече съм в яка чуденка какво да правя с две малки деца ходещи на градина и в сезона на варицелата ?
Как се предпазвате вие ?

# 433
Няма как да се предпазиш, ако се разболеят. Симптомите излизат 2-3 дена след като детето е заразено,така че освен да ги спреш не знам. Защо не попиташ личния лекар дали е ок ваксината против варицела по време на бременност? Аз нямам представа за нея при бременност, понеже тъкмо щях да ги ваксинирам, но се е разболяха и им се размина.

# 434
Ето резултатите от вчера , днес съм на преглед ще видим дали само с видеозон ще се види нещо

Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт