Рецепти за Airfryer фритюрник - четвърта тема

  • 64 473
  • 534
  •   1
Отговори
# 525
  • Мнения: 8 978
Увих две глави цвекло в алуминиево фолио и пекох около 20 минути на 180 градуса. След като изстина, обелих и нарязах на шайби, сложих малко топено сирене, дресинг от зехтин, мед, сол, соев сос и горчица. Поръсих със смлени ядки и пекох десетина минути на 160 градуса. Импровизация, но вкусът е много добър, на външен вид обаче не е много успешен.

# 526
  • Мнения: 24 606
Потвърждавам че става много добре печеното цвекло, аз също увито пека но по-дълго че това му е цялата обработка при мен. После на салата с оцет, зехтин, чесън, магданоз и орехи.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 18:45 от natka

# 527
  • на острова на мечтите
  • Мнения: 6 355
Вчера и аз пекох цвекло😁 Доста по дълго от 20 минути обаче.

# 528
  • Мнения: 7 984

Омлет-200°С, 10 мин., в цялото чекмедже върху омаслена хартия без дупки

Спетзофай-200°, 20 мин. с разбъркване

Сложих сурова наденица, лук, чушки, тиквичка и чери домати

Чушки бюрек
200°С 15мин., обърнах и още 10мин.на 200°

Брашно, яйце, галета и поръсени с малко олио

Панчета-200°С 15мин, обръщам, 200°С 5 мин.

Кюфтенца от пилешка кайма и кашкавал - 200°С 10мин, обръщам и още 10 при 200

Картофи -при 200°С, 20мин. с 1-2 разтръсквания

Царевица замразена-2 обелени кочана
Roast 190°C-15мин. Направо в чекмеджето, без скара, омаслени, замразени

Готови мариновани -200°, 20мин., обръщам и още 10мин. при 200°С

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 11:23 от denyil

# 529
  • Мнения: 4 079
Това ястие спетзофай върху решетката ли е, или на дъното на кошницата, и друго да попитам еърфраера с два реотана ли е ? Благодаря !

# 530
  • Мнения: 7 984
Направо в кошницата, без решетка. Фраер Нинджа с един реотан. По принцип това ястие е със сос, но ние сме по по-сухите неща и затова вместо млени домати/сос сложих черита. В нета има рецепти за Спетзофай, търпи промени според наличните зеленчуци.

# 531
  • Мнения: 4 079
Благодаря !

# 532
  • Мнения: 6 017

В Нинджа -200°С, 10 минути, на 5тата обърнах.
И аз пробвах на моя Косори вече няколко пъти, но още не мога да ги догодя по наш вкус.
Тези от снимката изглеждат много апетитни. Кога и колко олио/масло слагате?

Темата е супер, чак сега я намерих.

И едно малко тъпичко въпросче, на коя програма печете филийки? Скарата ми е разглобена, а голямата поиска препечена с масло. Пуснах на програма Еър фраер, но стана изцяло хрупкава, а тя обича само отгоре да е хрупкава и препечена.

# 533
  • 1st floor
  • Мнения: 9 781
Запичам сандвичи с кашкавал и подобни само на горен реотан за 5 мин. в Косори с два реотана.

# 534
  • Мнения: 8 978
Днес цялата вечеря за мен и дъщеря ми е приговена с този уред.
Печени сини сливи с канела и малко захар
Мъфини със сирене и кашкавал
Картофи със самардала и малко чесън на прах
Все повече ми харесва да го ползвам, освен това приятно затопля остъклената тераса.

Общи условия

Активация на акаунт