Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 603
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
На касата ми казаха, че талоните, за които писахте 1+1 важат и във физическите магазини, не е необходимо да се прави поръчка през приложението.

Днес бях в Добрич и реших да посетя ДМ на центъра. Оказа се много добре зареден. Парфюмът за коса на Балеа е от лимитирана зимна серия, има страхотен аромат. Фрау каза да се запасим с лилавата серия, макар да имаше маски, балсами и шампоани, взех само една маска. Още не съм пробвала балсама, който купих и не знам, дали ще ми харесат.
Душ гелът съм го харесала от немския ДМ, но не съм го виждала в нито един ДМ във Варна.

Всеки път в ДМ проверявам за този парфюм за коса и никъде не съм го виждала в София... Какъв е ароматът му?

# 166
Благодаря за информацията!
Ако някой няма да ползва течния гел на Сомат, ще съм благодарна ако мога да го ползвам.
Трябва ли ти още? На мен ми е излишен.

# 167
  • Deutschland
На касата ми казаха, че талоните, за които писахте 1+1 важат и във физическите магазини, не е необходимо да се прави поръчка през приложението.

Днес бях в Добрич и реших да посетя ДМ на центъра. Оказа се много добре зареден. Парфюмът за коса на Балеа е от лимитирана зимна серия, има страхотен аромат. Фрау каза да се запасим с лилавата серия, макар да имаше маски, балсами и шампоани, взех само една маска. Още не съм пробвала балсама, който купих и не знам, дали ще ми харесат.
Душ гелът съм го харесала от немския ДМ, но не съм го виждала в нито един ДМ във Варна.

Всеки път в ДМ проверявам за този парфюм за коса и никъде не съм го виждала в София... Какъв е ароматът му?

От коментари разбрах, че ухае на кокичета.

# 168
Беладона, изобщо не мога да описвам аромати. Не мога да го сравня със сходен парфюм, за да добиеш представа. Цената му беше около 5 лева. Ароматът му е много наситен, повече дори от парфюми, които имам. На опаковката пише, че ароматът е на кокичета. Има наистина прилика, на мен ми ухае на свежест, на чистота и един интересен аромат, който не само зимата, а изобщо бих използвала. Ще се радвам да пуснат и дезодорант с този аромат.
Беше последната бройка в магазина, не знам дали изобщо е имало повече от една.
В немския сайт на ДМ видях, че има и сух шампоан с този аромат, но тъй като не ползвам сухи шампоани дори не обърнах внимание дали го е имало в магазина:
https://www.dm.de/search?query=winter%20breeze&searchType=product

В профила в инстаграм на ДМ, двамата продукта са качени още в края на ноември. Тук при нас в България естествено нищо няма...

# 169
  • София
Съвсем случайно бях в един ДМ докато ги зареждаха на стелажа, подуших, погледах и нищо не ме впечатли. А и винаги съм с парфюм и ако сложа различен на косата, ще стане каша.

# 170
Искам да се възползвам от дезодорантите на Нивеа. Бихте ли ми препоръчали хубави аромати? Не съм използвама дезодоранти на Нивеа от над 15 години и затовя нямам впечатления.

# 171
На Нивея ползвам Black & white clear (розова лента) или pure (синя лента). Първият е цветен аромат без да е сладникъв, вторият е още по-свеж и изчистен, не е толкова цветен. Сравнени с рексона, нивея се държат по-добре поне при мен. Имала съм от същата серия със златна лента, той е по-сладникъв аромат.

# 172
това са моите с талоните. Не съм ползвала серумите, дано ми паснат. Имаше тестери и ги пробвах на ръка. Дезодорантите са много свежи, особено зеления. Тези пръстчета за миене на лице и очи бяха много намалени -към 4 лева минус. Дъкчетата ги ползвам и съм доволна. Видях , че ги има в дм, иначе на другите магазини вече не ги откривам. Крема за ръце ми се вижда не особено мазен на първо ползване за тест. Мирише леко. Ще подаря единия на мама. Обичам кремове с маслина.

# 173
Серумите на Ревокс са копие на тези на the ordinarу, но се произвеждат в България.

# 174
Беладона, изобщо не мога да описвам аромати. Не мога да го сравня със сходен парфюм, за да добиеш представа. Цената му беше около 5 лева. Ароматът му е много наситен, повече дори от парфюми, които имам. На опаковката пише, че ароматът е на кокичета. Има наистина прилика, на мен ми ухае на свежест, на чистота и един интересен аромат, който не само зимата, а изобщо бих използвала. Ще се радвам да пуснат и дезодорант с този аромат.
Беше последната бройка в магазина, не знам дали изобщо е имало повече от една.
В немския сайт на ДМ видях, че има и сух шампоан с този аромат, но тъй като не ползвам сухи шампоани дори не обърнах внимание дали го е имало в магазина:
https://www.dm.de/search?query=winter%20breeze&searchType=product

В профила в инстаграм на ДМ, двамата продукта са качени още в края на ноември. Тук при нас в България естествено нищо няма...

Благодаря! Преди време пратих запитване до българския ДМ кога ще го заредят, понеже винаги като има парфюм за коса си взимам, само че миналия от лилавата серия мирише на парфюм, от който ми става лошо... Ако някой види в София, моля да каже . Дотогава ще ходя явно профилактично да проверявам

# 175
Мен лично това не ме интересува. Важен ми е състава и качествата. Ако ще и в мазето да го бъркат. И двете марки до сега не съм ползвала. Знам , че преди години по групи за красота се пищеше за ординарито. Сега серуми на всички марки... Единия ще ползвам сутрин, другия вечер. Имам и масла , които ползвам. Ще видя как да ги разпределя или комбинирам.
Днес в лили, червилата на Николета Лозанова бяха всички пипани и мазани, дори и не тестерите. А самите тестери бяха на три цвята само. Бяха разместени, омазани. Почти нищо нямаше и като тестер и като запечатан продукт... Трагедия. И това е на стелаж до касата...

# 176
Беладона, имам един друг парфюм за коса, който е на марката Langhaarmadchen, купуван е преди поне година и нещо, чудесен е също, но дори да не пише, че е лимитка не съм го виждала никъде, дори в немския сайт.

Продуктите на тази марка са хубави, досега не съм имала разочарование от техен продукт. Миналата година си купих коледния им комплект, обаче от толкова много продукти за коса още не съм го отворила...
Имам един отворен шампоан за брюнетки, който ми е още преди да ги спрат и ще го изразходя сега с лилавата серия, която имитира Mugler Alien, после ще отворя и комплекта на Langhaarmadchen.

В немския ДМ има ето този парфюм за коса, който някога може да дойде и при нас, с новите опаковки е:

https://www.dm.de/balea-haarparfum-pure-liberty-p4066447438826.html

# 177
Благодаря за информацията!
Ако някой няма да ползва течния гел на Сомат, ще съм благодарна ако мога да го ползвам.
Трябва ли ти още? На мен ми е излишен.
Да. Почивните дни ще ходя до дм

# 178
Беладона, имам един друг парфюм за коса, който е на марката Langhaarmadchen, купуван е преди поне година и нещо, чудесен е също, но дори да не пише, че е лимитка не съм го виждала никъде, дори в немския сайт.

Продуктите на тази марка са хубави, досега не съм имала разочарование от техен продукт. Миналата година си купих коледния им комплект, обаче от толкова много продукти за коса още не съм го отворила...
Имам един отворен шампоан за брюнетки, който ми е още преди да ги спрат и ще го изразходя сега с лилавата серия, която имитира Mugler Alien, после ще отворя и комплекта на Langhaarmadchen.

В немския ДМ има ето този парфюм за коса, който някога може да дойде и при нас, с новите опаковки е:

https://www.dm.de/balea-haarparfum-pure-liberty-p4066447438826.html

Знам го и този на Langhaarmaedchen - никъде го няма вече, и на Балеа имаше един, който не беше лимитка, а си е от постоянния асортимент в Германия и ги питах за него - казаха, че повече няма да го предлагат. В магазините като ги питаш също нищо не знаят. Много жалко, че са толкова непостоянен артикул, защото са наистина хубави, имат и пантенол в състава.. След като си изсуша косата и напръскам, ароматът си се усеща 1-2 дни.

Някой да препоръча душ гел/пяна, който да не изсушава кожата от ДМ? Без душ олиото, мирише ми неприятно.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт