Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XII

• 46 763
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Колко време отне, за да направят втори сезон? Направо е безумие в последно време.

# 526
Забавиха се заради поредната стачка. И се говореше за спорове между продуцентите, но Бен Стилър отрече. Дано да не е имало твърде много креативни спорове!
Сега гледам разни видеа за мистериите на първи сезон - има твърде много въпроси и твърде много кози (и други сатанински символи), които едва ли ще получат най-добрите отговори.
Нещо на което незнайно защо не съм обръщала внимание - Джема/мис Кейси
Скрит текст:
вероятно не излиза от сградата. Тя спомена, че през повечето време не е в съзнание и най-дългият период, през който е била "будна", е когато наблюдаваше Хели (след опита за самоубийство). Може би причината Марк да не знае, че тя е жива, е че тя има някакъв сериозен проблем - може би другото й съзнание е в кома и я пазят някъде в комплекса, а чипът я поддържа само за малки периоди от време (като мис Кейси).

И Пийти споменава в един момент, че има служители, които не напускат комплекса, а имат жилища в него. (това не е потвърдено, но беше означено на картата)

Мисля, че преди сме коментирали - не вярвам, че "бунтът" на Хели ще има значение - вероятно ще го покрият и ще остане като теория на конспирацията. А тя вече ще е сред злодеите.
Освен това, какво се случва с Ървинг? Той е скритата лимонка на сезона - вероятно ще има много по-голямо значение. Знам, че е обсъждано, но в клиповете попаднах на нещо, което изобщо не бях забелязала, докато гледах сериала - Марк вероятно познава Ървинг (в извънработно време), понеже сестра му споменава в един от епизодите възрастен мъж с мустачки, когото е срещнал на терапията си.

# 527
Изгледах новият сезон на Адвокатът с Линкълна, ще чакаме явно следващият сезон, този завърши отворено.
Иначе си мисля, че педигрито си беше убиеца, макар че не изясниха това в сезона.

# 528
  • София
Вторият сезон на "Squid Game": По-вълнуващ и с повече персонажи (ТИЙЗЪР)
(от актуално.ком)
Създателят на сериала Хуанг Донг-хьок обещава повече герои и по-завладяващи предизвикателства от първия сезон.
https://www.actualno.com/cinema/vtorijat-sezon-na-squid-game-po- … news_2331241.html

# 529
  • София

ДЮН, Пророчеството, С01
Силоз, С02
Агенцията (с Майкъл Фасбендър)
https://webcafe.bg/seriali/serialite-koito-shte-gledame-prez-noemvri.html

# 530
  • София
Силоз! Ураааа! 🤩 От кога го чакам 😀

# 531
Къде ще дават Силоз?
Ще го дават ли по НВО?

Аз го гледах по Apple  TV. Но ми изтече абонамента и да знам дали да го подновявам. Защото само този сериал там ме интересува към момента.

# 532
Silo е на apple,не съм го виждала в hbo.Почва на 15.11.,втората част от първа книга е страхотна,надявам се да са я представили добре.Първи сезон беше страхотен.

# 533
Silo е на apple,не съм го виждала в hbo.Почва на 15.11.,втората част от първа книга е страхотна,надявам се да са я представили добре.Първи сезон беше страхотен.

В дадения по-горе линк пише, че ще го дават по МАХ, което си е НВО. Затова питам.
И аз не съм забелязала да го има в НВО...

# 534
Не съм отваряла линка,може да са купили правата ще видим.

# 535
  • Berlin
Silo, Severance, Cobra Kai, Arcane - чакаме с нетърпение.
"Кобра кай" покрай децата загледах и накрая го гледахме всички заедно, отдавна нещо не ни е хващало всички заедно пред екрана. Arcane яко го загряват в играта, специални events, специално нов шампион (Амбеса, майката на приятелката на Джейс, от Ностос, яка мадама), изобщо рекламата върви с всичка сила.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 14:10 от abs

# 536
  • София
Първи сезон на Силоз го гледах в Нетфликс.

# 537
  • София
Качени са 3 епизода на втори сезон на Аrcane. Да налазваме Simple Smile

# 538
  • София
Нещо е паднала темата. 😉

Направих тема за сериала на MAX по ДЮН
Ако се интересувате, заповядайте 😊
https://www.bg-mamma.com/?topic=1709549

Дедкраш пък е направила тема за супер анимацията ''Аркейн'' 🤗
https://www.bg-mamma.com/?topic=1707917

# 539
Аз напоследък гледам само източни сериали, а от западните - реакции на стари. Реакциите ме забавляват, а от друга страна виждам нова гледна точка за сюжета и героите. Отскоро започнах реакции на Фриндж и ми е доста интересно, защото не съм го гледала от над 10 години и доста съм го забравила.

Общи условия

Активация на акаунт