Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 819
  • 854
  •   1
Отговори
# 405
Излязоха ми изследванията, които ми назначи Савова. Аз си добавих Б12, Б9, хомоцистеин, Д, желязо и феритин. Не са ми много добри. Пролактинът ми отново е завишен. Ще трябва да си запазвам час при ендокринолога. Чудя се дали да не отида при Яначкова в Щерев направо и да й занеса документите с историята с моя пролактин.
Иначе ето ми ги изследванията. Ще се радвам на коментари.

# 406
Здравейте момичета, преди малко разбрах и имам буца в гърлото, но искам да споделя. Бебето ми е спряло да се развива и утре ще ми правят аборт. Болката е неописуема, но.... не знам как ще протече, забравих да я попитам даже АГ. Наистина не знам какво се случва около мен в момента, чувствам се толкова смачкана....

# 407
Tity, много съжалявам! Hug
Кюретаж ли ще ти правят?

# 408
Най-вероятно.. забравих напълно за всякакви въпроси, а и не бях в състояние и да говоря чак

Кюретаж ли ще ти правят?

# 409
Тити, много съжалявам.. разбирам как се чувстваш, тъй като и аз самата два пъти съм минавала през това. Ако е възможно поискай да направят генетично изследване на ембриончето, за да знаеш дали в това е било причината. Прегръщам те! Heart

# 410
Тити, съжалявам за тежкия развой и всичко през което сега трябва да преминеш най- вече емоционално... Знам че е трудно, но не губи вяра, ще дойде и твоето щастие!

# 411
Благодаря ви момичета❤️

fayona ще поискам и АГ също го предложи. Иначе самата процедура и след това болезнено ли е?

# 412
Тити, самата процедура е под пълна упойка и минава за 20 минути. Аз бях в частна болница, та дори не ме задължаваха да оставам за през нощта, та 3 часа след нея си стегнах багажа и си тръгнах на собствен ход, усещаше се като по-силен цикъл.

# 413
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Тити. А видя ли се ембрион/пулс или е кухо яйце?

# 414
Тити, страшно съжалявам. Прегръдка от мен ❤
Коя седмица си? Няма ли да мине с вакуум или с лекарства?

# 415
АА не е кухо яйце, мисля че го видя, защото каза, че е изостанало с много .

empathy в 8г.с съм, хич не разбрах как ще стане изцяло изключих

# 416
Да, ти си била под стрес. Нормално. Моят беше в шеста и ми направиха аборт с вакууум. Мина бързо, нямаше болка и е без упойка. Но аз си бях изхвърлила сакчето. За осма не знам с лекарства ли е или с кюртаж.

# 417
  • Замък сред облаците
Всичко зависи колко е голямо сакчето в момента и дали болницата предлага вакуум, но е или вакуум или кюретаж, ще те приспят за кратко и после ще имаш леко кървене. Две нощувки се лежи след аборт, но някои частни болници изписват и същия ден, ако не минаваш по ЗК.

# 418
Най-вероятно.. забравих напълно за всякакви въпроси, а и не бях в състояние и да говоря чак

Кюретаж ли ще ти правят?
Ако е кюретаж, сутринта на гладно трябва да ти пуснат изследвания, да направиш консултация с анестезиолог и кардиолог (дано не бъркам за кардиолога). После процедурата е 20 мин., както каза и Fayona. Аз също препоръчвам да изследвате абортивния материал. По възможност в Геника. Не ти ли казаха да не пиеш вода и да не ядеш храна след определен час? Това е важно.

# 419
Тити, много съжалявам! Прегръщам те! 🥺❤️❤️ Вече са те посъветвали да изследвате абортивния материал.
Пожелавам ти бързо възстановяване, физически и емоционално! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт