Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 82

• 30 094
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
Ами аз например бях с много късна овулация .. на 29-ти ден от цикъла.
Та по последен цикъл се водя почти 7-ма седмица , а всъщност съм 5+2 . Та най-добре като отидете на преглед , ще измерят и ще ви кажат.

# 376
Здравейте, може ли мнение на някой, който е приемал хомеопатия против гадене и повръщане? Трета бременност ми е, и предишните пъти беше мн тежко, но сега е нетърпимо, а и съм и с две деца. Моля за помощ, тъй като няма да имам възможност да се свържа с лекар в близките няколко дни. Или евентуално ако може да ме насочите къде мога да направя онлайн консултация по празниците. Благодаря.

# 377
Не знам колко е страшно при теб. Аз не съм повръщала, но ми ставаше гадно като съм гладна. Не усещах глад, само че ми става лошо и гледах винаги да хапна нещо. Гледай винаги да ядеш, защото стомашните сокове дразнят. За съжаление с друго не мога да помогна.

# 378
Здравейте, може ли мнение на някой, който е приемал хомеопатия против гадене и повръщане? Трета бременност ми е, и предишните пъти беше мн тежко, но сега е нетърпимо, а и съм и с две деца. Моля за помощ, тъй като няма да имам възможност да се свържа с лекар в близките няколко дни. Или евентуално ако може да ме насочите къде мога да направя онлайн консултация по празниците. Благодаря.
Не знам дали се водят хомеопатия, но на мен АГ ми беше изписал Антиметил и Иберогаст, които са растителни продукти. Второто е под формата на капки и на мен лично не ми понесе на вкус.

# 379
На мен антиметил ми помага донякъде. След като го пия, няколко часа мога да се храня без да имам отвращение към храната. Иначе е страшно, брутално гадене, ядене през два часа на боклуци -солети, бисквити, крънчове, защото хем ми е лошо, хем си чувствам стомаха като дупка, стърже ми. Само въглехидрати, които по принцип мразя и не ми се отразяват никак добре, и истинско отвращение към нормалната храна, съчетано със силен глад. Докато с антиметил за пиене се живее, тези за смучене не ми действат.

# 380
+1за Антиметил заразих се от детето с този вирус с повръщане беше ужасно ....бях в началото....само с това се оправих.

По назад си качих антителата за варицела,според вас стигат ли ми ако пу ПУ детето донесе нещо ...

# 381
Според мен стигат, но мисля, че срещата с варицела по време на бременност е много Не желателна. Аз бях си сложила ваксина, но нямах достатъчно антитела. Година по-късно се заразих от детето и я карах по -леко от него. И след карантината избягвах срещи с бременни приятелки.(моите антитела бяха 0,87)

# 382
вомитусхил капки ми беше дал моят АГ

# 383
И тях опитах веднъж мн ми горчаха .....

# 384
В 12г.с ми изписаха антибиотик клиндамицин вагинално. Слагали ли сте го в тази седмица?

# 385
Антиметил и на мен ми помагаше.

# 386
Здравей! И аз съм в 6 ти месец и съм в същата драма мн трудно ставам вечер до тоалвтната имам опъване и това ниско долу явно си е нормално❤🙏не се плаши лека бременност

# 387
  • Сливен
Здравейте. Идвм с бърз въпрос, че нещо се притеснихме с моят мъж. С бебе на 14 дни сме - искам да попитам, нормално ли е, след всяко хранене да се сменят по 1 - 2 памперса?  Пакет памперси доста бързо "замина" и си мисля, че правим нещо грешно. Относно храненето - понякога изяжда 30мл,понякога 60мл, като преди това го слагам по 5-10 минути на гърда. Тъй като бях секцио, все още нямам кърма, а коластра.. Направо съм в  чудене и паника, приемам всякакви съвети и критики.

# 388
Нормално е да. Кърма вече трябва да имате, стимулирайте много, детето през 1-2 часа на гърдите не за 5 минути, а докато само се пусне, и после с помпа. Кърмата идва до 3-4 дни без оглед на раждането. От стимулацията зависи дали ще си увеличите количеството за да стига на бебето или няма да ви се получи. Много е полезна книгата на Хедра за кърменето, има и в нета доста информация. Ако имате нужда от помощ има и консултанти, дори може би и тук във форума.

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 13:34 от Фрезия

# 389
В края на 6 г.с. съм. Вечер имам нещо като контракции не мога да го определя. Усещам като къркорене ниско долу и ме боцка. Особено като натисна, там където трябва да е ембриончето. Винаги вечер като легна на една страна. Преди два дена бях на преглед, но доктора ми каза само да пия но-шпа. Не усещам някаква промяна. Нормално ли е толкова рано?

Общи условия

Активация на акаунт