Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 609
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Как почиствате излишния лак? Аз нещо не се справям добре с това, преди изпичане бързам за да не се свие нещо, а след това няма махане.

# 691
Аз винаги почиствам преди изпичане. Оглеждам добре, преправям ако трябва, почиствам и едва тогава изпичам.

# 692
Последно време много ми излиза, че използват гел в бутилка и искам да го пробвам. Гледам, че Коди имат, а така и така ще взимам този гел в бутилка, си викам да взема си взема и база и топ на Коди, че са ми накрая. Обаче гледам в този евтиния сайт за Коди няма гелове в бутилка, нямат и праймер, и ултрабонд.

Мога ли от някъде другаде да си взема Коди или цените по другите сайтове са еднакви, гледах тези в началото на темата, но всички държат цена. Ако не, какъв друг гел в бутилка мога да си взема, ако не на Коди.

В найл мастер ги има, доколкото виждам малките опаковки на найл фрешъра и ултрабонда са сменили малко опаковката.
https://nailmastershop.com/en/ultrabond-non-acid-primer-12-ml-ko … professional.html
https://nailmastershop.com/en/nail-fresher-degreaser-12-ml-kodi-professional.html

Build it up ето линк да си избереш колко голям и цвят:
https://nailmastershop.com/search/?search=Build%20it%20up#/sort= … rder=ASC/limit=15

Малко им е кофти менюто така че ако не намираш нещо използвай търсачката.
Иначе ги има в му найлс, елена арт , официалния магазин на коди българия, но естествено са по-скъпи 12-14лв (в найл мастъра са по 3 долара). Както кармила е обяснявала поръчай 5 продукта да се разпредели доставката и би трябвало да ти излезе пак по-евтино от бг сайтовете. Преди наколко страници сме писали няколко човека за поръчките си от там и за колко време дойдоха, можеш да погледнеш.

# 693
На коди гел в шипше в момента е по-малък избора, май само прозрачен е останал. Имам на pnb  прозрачен и добре се държи при мен.Dnka Има в бутилка, но аз още не съм ги пробвала като продукти как са на усещане. И комилфо също имат акригел в бутилка-него само го имам и не мога да дам отзив. Есмералда каза, че при нея не се държи добре.

# 694
Iva_Lina, наистина сайта им е кофти и трудно намирам каквото търся, благодаря за линковете.

Ех, нямат цветен в бутилка, малко ме е яд. Иначе каква е разликата между гела за short/long nails?

След бързи сметки, ultrabond, nail fresher, топ и 3 гела в бутилка ще ми излязат 50 долара(заедно с доставката), а в на Елена сайта същите продукти ми бяха 140лв. Дори и с 10те долара доставка разликата е огромна, чак не ми се вярва.

# 695
Да не ти казвам четките на Елена на какви цени ги има али. Като разглеждаш гледай по марки _>продукти и подпродукти. Понякога се мешат някои, не знам защо, но като цяло ако знаеш какво търсиш става лесно. Гелове има и в менютата на марките и ако нацъкаш при геловете вече е списък с марки. Бондове и обезмаслители са в special liquids, но като отворя от Коди по някаква причина ми дава всичките. Да, по-игоддно е от тук, даже големите рразфасофки  мисля, че бяха по-евтини от тукашните 7 мл.

# 696
Ех, нямат цветен в бутилка, малко ме е яд. Иначе каква е разликата между гела за short/long nails?

Напротив. Тези по 15 мл почти съм сигурна, че са в бутилка. Тези в бурканче имат изрична снимка. За всеки случай можеш да им пишеш във вайбър или уотсап и да питаш.

# 697

Напротив. Тези по 15 мл почти съм сигурна, че са в бутилка. Тези в бурканче имат изрична снимка. За всеки случай можеш да им пишеш във вайбър или уотсап и да питаш.

Права си, питах и тези по 15мл са в бутилка, супер.

# 698
Момичета, може ли и мен да ме светнете за какво ползвате тези гелове в бутилка, както и дали имат четки и не са ли много милилитри? Те за изграждане ли служат или могат и за лакиране?

# 699
За укрепване на ноктите и архитектура.
Може и да се изгражда с тях до няколко мм.

# 700
Снимала съм ви моя, аз имам Milky да се ориентирате за размера и четката. 15мл трябва да са всички в бутилка, както есмералда вече спомена. На мен ми е малко по-трудно да укрепвам с тях, по-лесно ми е с база. Но определено ноктите са бетон с build it up и ако имате по-меки нокти отредено би бил полезен продукт.

# 701
Благодаря Esmeralda и Iva_Lina. Сега ми стана ясно вече.
 Бих ги пробвала и аз, защото ми е интересно да видя разликата, но за момента ще се въздържа, че 15 мл. няма да мога изобщо да изхабя. То не че 7 мл. мога, но поне  не е толкова много. Разбира се предполагам, че като правите архитектура повече материал отива и затова разфасовката е по-голяма, ама аз едва ли ще намеря време и едва ли ще успея толкова сложни неща, та ще се опитам да се въздържа.
Аз все гледам нещо по-лесно да е, дори като е много покривен цвета слагам само един слой, че вкъщи съм само с мъже и тая работа с лакирането ги дразни, затова и съм обект на непрекъснати подмятания като видят, че вадя сергията. Иначе ми харесва да се лакирам и ми е приятно, ама пусто като нямам никаква женска подкрепа. Затова гледам да използвам момент когато ги няма или поне по-кратко време да има лакове в полезрението им .

# 702
Tosy1, за гел отива по-малко материал по принцип. Питай го твоите момчета кокво мислят за 60 лв за читав чаникюр през 2-3 седмици и може и да им мине Blush

# 703
Аз си взех сега с последната поръчка Build it up short nails. Не съм ползвала до сега, с архитектурите- още съм съвсеем съвсем начинаеща, а и аз гледам по-набързо, че достатъчно съм бавна.
Едно нещо се опитвам да разбера- за меки нокти хем казват, че е хубаво по-гъвкава като ръбър базите, хем твърдите.. а и съм срещала и в различна последователност да се използват и двете едновременно. Аз си мисля, че за мен е подходящо първо ръбър.. хмм аз обаче сега се усещам, че нямам безцветна, безцветни имам октагона/ фибро базата на Дидиер, една база на Клареса и пнб хема фрии.. хм, ще видим тогава как ще процедирам..

# 704
Tosy1, за гел отива по-малко материал по принцип. Питай го твоите момчета кокво мислят за 60 лв за читав чаникюр през 2-3 седмици и може и да им мине Blush
Ох, Кармила да ти кажа, че докато ходех на маникюр никой не се е интересувал колко плащам, обаче сега като видят това количество лакове лошо им става и то си мисля не заради парите, ами по-скоро, защото не им обръщам внимание в това време.

Общи условия

Активация на акаунт