Юлски Бебета 2023 - Тема 3

• 28 937
  • 834
  •   1
Отговори
# 90
Честита Нова Година!
И нашата бебка се събуди днес в 05ч00. Хапна и после поспа пак от 06ч00 до 08ч00, та и ние с нея 😊.
От фойерверките и гърмежите не се събуди, спа дълбоко, дори си хапна доволно, докато спеше 😊.

# 91
Честита Нова Година! Бъдете здрави вие и семействата ви! Спокойни бебета и наспани майки!
Легнах в 3, малката ае събуди в 6:30… Едва гледам.. тежък ден ще е..

Да не са имали уговорка с моето? По принцип става в 8 😀
Хах. Явно да 😄

# 92
Честита Нова Година!

Такива зъби го мъчат детето, че спи само на гърда от два дни.

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 17:13 от Мinerva О.

# 93
Здравейте и за много години!
От зъбките вдигат ли ви температура бебчета... И ако да ,доколко..
Няма още избити, но поддържа 37.8-38.2 ...

# 94
  • София
Здравейте и за много години!
От зъбките вдигат ли ви температура бебчета... И ако да ,доколко..
Няма още избити, но поддържа 37.8-38.2 ...

Наблюдавай си го детенцето, но знам че е възможно, на една приятелка дъщерята винаги вдигаше, че даже и до 39 е стигала.

# 95
На мен педиатърката ми е казвала,че от зъби температура не се вдигало, но детето ставало по-подтанливо на вируси и настинки. Това по повод на мое питане дали е наистина така, че може да вдигне температура детето от избиване на зъб защото ми бяха продънили ушите на тази тема. В интерес на истината, от зъби каката не е вдигала температура. Сега малкото и то не е вдигало. От раждането му до сега си е с постоянна температура до 37.5С. И това било нормално.

# 96
Честита Нова Година и от мен! Бъдете здрави. Исках да попитам майките с момченца, до къде стигнахте със забелването? Какви са съветите от вашите педиатри?

Относно зъбките и при моя малчо е кошмар. Мрънкане, неспане и стоене на гърда...и все още нито едно не се е показало.

# 97
Моя нов готин педиатър относно за забелването: "никакво забелване, само почистване лекичко."
Уролога: " не забелваме насилствено, защото можем да направим проблеми в бъдеще."

Това стоене на гърда вече почна да ме изнервя, дано скоро избият зъбчетата.

# 98
Аз снощи съм го приспала поне 10:00 пъти, от 20 до 7 сутринта голямо въртене, събуждане, мърморене.. Още година и половина 😁

# 99
Мами, привет!
Тези от Вас, които са по-напред със захранването, с какъв карфиол захранихте посред зима? 😊 Не се сетих да си замразя есента и сега се чудя, сигурно в "Метро" има замразен!?

# 100
Аз не бих дала замразен. Като няма просто няма и ще яде като има.

# 101
За заселването хич не пипам и няма да пипам. Първо, че ме е страх второ,че толкова много изчетох по темата и трето, абе страх ме е... въобще няма да го забелвам.

Снощи и ние не сме спали. От 17.30 (ляга си с кокошките туй момче от както сменихме часовника) до сутринта в 5ч (когато вече и каката будна) на всеки час по часовник се будеше. Тази вечер дано спи,че буквално я карам на изпарения енергия вече.

Днеска правих сладък картоф, печен (само с зехтин и сол) и малкото грабна от чинията само. Май му хареса, обаче ни е рано за захранването още. Избутва с език храната. Не е ял, обаче яко го облиза и олигави и цялата му ръка беше в пюре сладък картоф. 🤣  То се очакваше. От седмица дърпа всичко по масата към себе си. И покривката ще я прибирам май защото не ми се чистят чинии и чаши от земята.

# 102
Ама, да, така е, обаче това значи наесен 😊.
То сега реално сезонни зеленчуци се водят картофът, сладкият картоф, тиквата, морковът и пащърнакът. Броколите и тиквичките също не са сезонни.
А с плодовете е още по-зле, то на нито един не му е сезон. 😂

Аз не бих дала замразен. Като няма просто няма и ще яде като има.

# 103
Е не, ти пак може да купиш нещо, което не е сезонно, ама поне да не е замразрно.

# 104
  • София
Аз нещо зациклих с това захранване... Реално е яла и месо(заек, пиле, пуйка) и жълтък, кисело мляко, сухар, хляб, сирене, но нищо купешко освен месните заготовки не иска, не иска сладки и плодово никакви, правя й каши само на Слънчо яде и това е, има дни в които не иска изобщо да яде , има такива в които не цока изобщо.
Кога мислите да давате малко по-едро? Габито се дави сякаш . А Толкова много изхвърлям че почвам да се дразня , егати ..  утре съм решила да й правя грис сутринта, мъжа ми като чу каза че иска и за него.
Тая нощ явно са били във фаза всички, защото и аз през час я приспивах .

Общи условия

Активация на акаунт