Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 10

• 48 167
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, много ви благодаря за обстойната информация! Определено ми е полезна!

# 406
  • София
Стаменов от край време си е антиваксър и аз лично не бих го посещавала по тази причина. Преди пандемията пускаше коментари тук таме, че в жегата примерно не се слагало ваксини, но покрай пандемията почна във фейсбук да пуска постове тип Мангъров.

Потвърждавам че фотографа е страхотен, прави хубави снимки и си заслужава, плаща се след получаването на снимките, но отделно е много готин човека, нашите си бяха и поговорили с него.

# 407
Лелеее все едно слушам за нашия преглед. И на нас ни каза, че е с атопичен дерматит и някакви конспираторски теории за ваксините. Разбира се препоръча ни да отложим ваксините заради дерматита.

Благодаря и аз за полезната информация, може би и аз ще процедирам като вас директно при специалистите със запазе час.

# 408
Здравейте! Включвам се към вас с един въпрос! Имате ли представа как е цялото име на една от акушерките, понеже знам само на галено как ѝ казаха - Ради. С татуировка на ръката. Питам, защото тя ми опази психиката по време на раждане и направи първата снимка на детето около 30 минути, след като се роди, и исках да ѝ благодаря. Ще се радвам, ако успеете да ми съдействате! 🫶🏼
Хубава вечер на всички!

# 409
Здравейте, знаете ли при ин витро процедура в Щерев дали може да се избира пола и да бъдат близнаци?

# 410
В България е забранено да се избира пол, забранено е дори да се казва в случай, че се прави предимплантационна диагностика. За близнаците - първо трансфера на 2 или повече ембриона не гарантира забременяване с близнаци, нито износване и раждане на живи и здрави близнаци. Второ, според Правилника за дейности по асистирана репродукция на жени под 38г в първи и втори инвитро опит е забранено връщането на повече от 1 ембрион на стадий компактизация.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 10:41 от 2402

# 411
Точно така. Това се урежда от законодателството на държавата, не от правилника на клиниката. Пол се избира извън ЕС, в Украйна например.

# 412
  • гр. София
Здравейте! Включвам се към вас с един въпрос! Имате ли представа как е цялото име на една от акушерките, понеже знам само на галено как ѝ казаха - Ради. С татуировка на ръката. Питам, защото тя ми опази психиката по време на раждане и направи първата снимка на детето около 30 минути, след като се роди, и исках да ѝ благодаря. Ще се радвам, ако успеете да ми съдействате! 🫶🏼
Хубава вечер на всички!

За съжаление не знам, но и аз имам страхотни впечатления от нея. Постоянно ме проверяваше дали съм добре, дали имам нужда от нещо, тя ме и раздвижи после и придружи до стаята. И това с усмивка. А по същото време имаше една по-възрастна, много намусена, дето чак ми беше неудобно да я моля разни неща, които са ѝ част от работата.

# 413
Здравейте, виждам че повечето в тази група са бременни. Аз съм пациент в Щерев от 3 години вече, без успех все още. Обмислям смяна на докторката в същата клиника. Дали някой е сменял доктор там при инвитро?
Не питам за проследяване на бременност (при мен все още не е настъпила такава).
Въпроса ми е свързан с това-дали имат такава практика и дали това мое желание може да засегне настоящия ми лекар и съответно да се отрази на цялостното им отношение към мен?
Благодаря ви.

# 414
Дами, вече изпращат анкета за удовлетвореност от болничен престой, след такъв. Не знам дали на всички пациенти или е на случаен принцип. Ако се е писало за това назад в тази или предишните теми, простете че повтарям. На мен за пръв път ми изпращат. Това беше четвъртия ми престой. Бях хоспитализирана за премахване на киста в събота, 06.07.2024 г. и днес получих анкетата.

# 415
  • София
Да, след раждането ми пратиха, бях им писала за проблемите в реанимация и ми дадоха безплатно три посещения за тазово дъно физиотерапия

# 416
А къде ги пращат? Аз не че съм раждала там, но за пункцията се води хоспитализация. Научих го, след като си инсталирах е-здраве. Е, вярно, че си тръгнах в 14 ч, но според приложението са ме изписали на другия ден 😂

# 417
  • София
на Вайбър на мен

# 418
На вайбър изпращат съобщението. Персонализирано е. Започва с "Уважаема първо име". Щом на Мацето са пращали след раждането, а аз имах една пункция след това и преди пункцията за кистата, значи не за всеки престой изпращат.
То и аз не съм раждала там, stonefaced. Писах даже за какво съм лежала там.

# 419
Да, прочетох за какво си лежала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт