Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 10

• 47 986
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Има ли мами,  дето се следят и ще раждат в Щерев? Имам питане, знаете ли какво се случва ако следящия ви не е на смяна, но момента настъпи? Обаждат ли му се, или го замества друг?

# 601
Моето АГ ми даде номера си и каза да се обадя веднага при неразположение/изтичане на води и съответно да отивам към болницата. Знам, че дори и да не е на смяна- идва.

# 602
  • София
Идват ако не са на смяна. Единствено ако са отпуск ще ви насочи към заместника.

# 603
Как протича отстраняване на полип?

# 604
Момичета, някоя от вас правила ли е след раждане курс с импулсния стол в Щерев, за тазовото дъно и ако да - какви са ви отзивите?

# 605
Здравейте, искам да попитам в Щерев само платено ли може да бъде раждането, ако имам платени здравни осигуровки отново ли плащам за раждане?

# 606
Здравейте, искам да попитам в Щерев само платено ли може да бъде раждането, ако имам платени здравни осигуровки отново ли плащам за раждане?
Да,просто сумата е по-малка. 4000лв 😃

# 607
В този ред на мисли от 10 март има нови цени 🥲

# 608
Има ли мами,  дето се следят и ще раждат в Щерев? Имам питане, знаете ли какво се случва ако следящия ви не е на смяна, но момента настъпи? Обаждат ли му се, или го замества друг?
При мен така се получи. Преносих доста и точно уикенда преди насрочената индукция се случиха нещата. Лекарят ми беше извън София и нямаше как да дойде, имайки предвид че и самото раждане беше общо 3 часа. Д-р Доленска беше на смяна и беше в контакт с него докато раждах. Отделно и двамата комуникирахме как протича раждането.

# 609
  • София
Здравейте, интересувам се, ако някоя от вас се е възползвала от пакет Стандарт ''Проследяване на бременност 2ри и 3ти триместър+ раждане- неонатологично проследяване"- за здравноосигурени пациенти, какво по- конкретно включва този пакет (какво не включва и трябва да си доплащаме) и заслужава ли си?
Интересувам се от същото? А дали се плаща предварително целият пакет? При първото ми раждане ползвах пакет за проследяване и отделно раждане, което платих след като родих.

# 610
Аз с първата бременност си бях взела пакет за проследяване, раждането се заплаща преди изписването - понеже има непредвидими разходи, дали ще си нормално или секцио по спешност, дали ще си в самостоятелна или вип стая, дали ще се наложи удължаване на престой поради някакви причини.
Относно пакет за проследяване, мисля че в сайта имаше информация, за да не ви подведа, но мисля че са всички стандартни прегледи при една нормално протичаща бременност при АГ, изследвания, фетални морфологии, запис на тонове. Вече ако има някакви "усложения" или притеснения се назначават  други изследвания и предполагам се заплащат.
Хубавото на пакета е,че в последно време през 2месеца вдигат цените, ако се закупи пакет цената няма да се увеличи,ако има последващо вдигане. Иначе по спомен разликата не беше кой знае колко голяма, но пак си спестяваш някой лев. В моя случай с първото дете си доплащах тонове за 1седмица, понеже тези от пакета ми бяха свършили, а бях след термин. Моя приятелка  пък роди по-рано и съответно останаха неща от пакета,които не успя да използва,та не й беше много на оферта. 😃

Пп. Ето какво включват пакетите:
https://www.shterevhospital.com/bremennost/%D0%B0%D0%BB%D0%B3%D0 … D1%82%D1%8A%D1%80

# 611
Здравейте, интересувам се, ако някоя от вас се е възползвала от пакет Стандарт ''Проследяване на бременност 2ри и 3ти триместър+ раждане- неонатологично проследяване"- за здравноосигурени пациенти, какво по- конкретно включва този пакет (какво не включва и трябва да си доплащаме) и заслужава ли си?
Интересувам се от същото? А дали се плаща предварително целият пакет? При първото ми раждане ползвах пакет за проследяване и отделно раждане, което платих след като родих.

Здравейте,

Аз съм с такъв пакет - проследяване 2ри и 3ти триместър + раждане + неонатологични прегледи. Сумата се заплаща при закупуването на пакета, поне на мен не ми казаха да има опция на части (вероятно и да има, би го оскъпила).
Пакетът включва всички прегледи ( при аг и фетални) + изследвания за 2ри и 3ти триместър (без допълнително изискани от аг като обременяване с глюкоза например), тоновете и самото раждане ( мисля че без значение от вида). Мисля че беше споменато и настаняване в самостоятелна стая. И разбира се основните прегледи за бебчо след раждането. Има включена и 1 консултация с психолог и някакви процедури на някакъв специален стол, който тепърва предстои да разбера какво е 😃
Надявам се да съм била полезна!

# 612
  • София

Здравейте,

Аз съм с такъв пакет - проследяване 2ри и 3ти триместър + раждане + неонатологични прегледи. Сумата се заплаща при закупуването на пакета, поне на мен не ми казаха да има опция на части (вероятно и да има, би го оскъпила).
Пакетът включва всички прегледи ( при аг и фетални) + изследвания за 2ри и 3ти триместър (без допълнително изискани от аг като обременяване с глюкоза например), тоновете и самото раждане ( мисля че без значение от вида). Мисля че беше споменато и настаняване в самостоятелна стая. И разбира се основните прегледи за бебчо след раждането. Има включена и 1 консултация с психолог и някакви процедури на някакъв специален стол, който тепърва предстои да разбера какво е 😃
Благодаря, бяхте ми полезна. По пътят на логиката и аз си мислех, че ще трябва да платя предварително. Тази година не видях отделно пакети за проследяване в ценоразписа, само на сайта им, което ме навежда на мисълта и че цените им не са сменени.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 06:39 от flower_girl

# 613

Здравейте,

Благодаря, бяхте ми полезна. По пътят на би логиката и аз си мислех, че ще трябва да платя предварително. Тази година не видях отделно пакети за проследяване в ценоразписа, само на сайта им, което ме навежда на мисълта и че цените им не са сменени.

Не мога да кажа със сигурност, но дочух и аз че имало актуализация на ценоразписа наскоро. Аз моя пакет го взех декември, тъй като вече съм почти 7ми месец, та мисля че хванах цените преди актуализацията.

# 614
Има нов ценоразпис от 10 март, в сайта на клиниката е.

Общи условия

Активация на акаунт