Майски бебета 2024г. - Тема 4

• 33 921
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, по- добре сами си запазвайте за доц. Чавеева.
В понеделник си запазих час за средата на януари. Беше си дала графика до 24.01. Позвънете да видите дали има останали часове.

# 121
Може ли мнения за Стратиева и пускат ли таткото на прегледа?
Преди няколко поста коментирахме, че не се допускат придружители. Аз съм доволна от Д-р Стратиева.

# 122
Днес бях на фетална във Фемина. Пускат татково. Аз там ходих и първата бременност и съм много доволна от всичко. Славкова всичко си обяснява и разпечатва богато количество снимки. На това последното не държа, на мен всички бебета на ултразвук ми изглеждат еднакво. Joy
Дали може да споделиш каква сума е там за прегледа

# 123
  • София
150 лв беше. Аз очаквах да е малко повече всъщност.

Днес бях на зъболекар по спешност, оказах се с пулпит на мъдрец, който даже не знаех, че е пораснал. Преди 7-8 месеца го нямаше. Сега си вия вкъщи от болка, освен парацетамол нищо не можем да приемаме, а се оказа че нямаме вкъщи. Дано заспя и утре да е по-добре.

# 124
Уау, този пулпит не трябва ли да се лекува? Как ще изкараш до раждането така, няма ли да стане много зле? Веднъж в живота си съм имала пулпит и не искам да ме повтаря...

# 125
И според мен трябва да се лекува, особено при условие, че възпалението вече е в нерва.
Дано бързо да се оправиш ☺️

# 126
Момичета, разболях се и аз за жалост, гърло ме боли и веднъж вдигнах температура. Гинеколога ми изписа лекарства, но каза ако не се оправя до три дни да ходя при личния, но точно ще уцеля почивните дни. На вас изписваха ли ви антибиотик, аз съм на парацетамол, тантум верде, имунолактон.

# 127
Защо да се изписва веднага антибиотик? Аз за настинка, дори ковид не съм пила антибиотик. Вече ако не се повлияеш от лекарствата може да се мисли нещо, но за момента няма смисъл.

# 128
На мен също не са ми изписвали. И 2те ми боледувания по време на бременност бяха доста тежки, но не съм стигала до антибиотик

# 129
Аз имах гнойна ангина в 7-8 седмица и пих антибиотик.

# 130
Аз когато бях болна дори не отидох до личния , още преди това АГ ми каза да пия биозин мама, когато се разболях започнах с чайчета, мед, ряпа, лукчета, повече почивка. Винаги когато се разболея от каквото и да е имам гнойна ангина и е ужасно но стискам зъби…

# 131
Като по-напреднали, може ли мнение как са тези хормони? Бях вчера на първата си фетална, рисковете са много ниски. Каза, че всичко е наред, но сподели, че хормоните вече ще ги обсъдя със следящия ме доктор, а аз съм на преглед чак на 17.01. Не искам да й звъня, ако нещата са нормални, защото й нямам номера. Звъня на регистратура, чакам да ми върне обаждане. Връща ми обаждане, когато не мога да вдигна и е страшно издирване.

Кръвта е взета в 12+2

# 132
Защо да се изписва веднага антибиотик? Аз за настинка, дори ковид не съм пила антибиотик. Вече ако не се повлияеш от лекарствата може да се мисли нещо, но за момента няма смисъл.

Нормално да не си пила, Ковид е вирусно заболяване, най-голямата глупост тогава беше да дават антибиотик.

Момичета, антибиотик се пие при установена БАКТЕРИАЛНА инфекция, не всяка настинка и грип е за антибиотик.

# 133
  • София
За пулпита не уточних - извадиха зъба. Съжалявам, много ме болеше вчера и много много не мислех какво съм писала. Днес болката е по-добре, но пак си я има. Така ще е още 2-3 дни. Тамън за Коледа да се наместя, че не искам да ходя като буреносен облак на събирането с родата.

# 134
  • Англия
Момичета знаете ли пола вече? Ако да как го разбрахте? Имахте ли парти?

Аз не живея в България, но скоро се прибирам и близките са ми организирали парти, за което нямам търпение!
Почти съм сигурна, че ще е момче, предвид факта, че е инвитро и ембриона беше 5АА, което по статистика е 72% шанс да е момче Grin

Общи условия

Активация на акаунт