Майски бебета 2024г. - Тема 4

• 34 049
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, весело посрещане на най-чаканата година! Да сме много здрави, щастливи и спокойни и скоро да се радваме на бебетата си! 💗💗💗

# 376
За много години момичета! Нека бъдем здрави, ние и семействата ни! ❤

# 377
За много години,мамчета! Нека тази година ни донесе здрави бебета,които да нямат колики 😂

# 378
Честита Нова Година  Heart

# 379
За много години,мамчета! Нека тази година ни донесе здрави бебета,които да нямат колики 😂
Това ми хареса 🤭

# 380
За много години, дано та,и година е изпълнена със здраве,  семейно щастие и усмивки. Simple Smile
Аз вчера на връх Нова година бях в спешното за тест за води, слава богу беше всичко наред и се прибрах да празнувам спокойно, бебока вече е 440г, направо дебелак спрямо батко си. 😂 Вече казах на сестрите ми и на брата на мъжа ми, днес предстои к на родителите му, хем ни е по-спокойно че има с кого са си говоря затова, хем хич не ми се споделя все още, но вече нямам особен избор, въпреки, че те на Коледа и Бъдни вечер не разбраха 😂😂😂

# 381
Много се радвам, че всичко е наред!
Може ли да опишеш тази ситуация с водите? Извинявам се за въпроса, но да имаме представа ако ни се случи нещо подобно.

# 382
За много години на всички! Бъдете живи и здрави и нека всички да гушнем здрави бебенца❤️❤️❤️

# 383
Момичета, как сте след празниците? Качихте ли много килограми от сармички, питки, баници и пр.? Laughing
Аз се претеглих днес, +3кг. съм от началото, което за след празници си е супер според мен.

Вече сме в заветната година, чувствате ли се по-развълнувани? Smiley

# 384
Момичета, как сте след празниците? Качихте ли много килограми от сармички, питки, баници и пр.? Laughing
Аз се претеглих днес, +3кг. съм от началото, което за след празници си е супер според мен.

Вече сме в заветната година, чувствате ли се по-развълнувани? Smiley
Аз съм вече плюс 10 килограма от началото досега. Бях 62 ,за отрицателно време както бях 67 ,станах 72 кг.Но аз съм и на Утрогестан всеки ден,отделно,че апетита ми е огромен и това ми влияяе . Е преди си ядох доста ,без ограничения и никога не съм качвала така.Но нека са живи и здрави и те ,и ние,кг ще се свалят.Вече имам много стрии и нищо не ми помага за тях нито Палмърс, не спаси от появата им ,нито един друг лосион.Та не знам сега при вече появили се ,дълбоки стрии по гърдите ,буквално са кърваво червени,какво мога да намажа ...Ако някоя мама знае ще се радвам да каже.  Нека новата година ни донесе здрави бебоци, и аз с вълнение очаквам Май месец  .🤗

# 385
Незнам още сме на село 😁 тези дни ще се притегля,утре съм на АГ🎉

# 386
Според мен стриите са и от бързото качване на кг. То не можеш да го спреш, просто кожата много бързо се разтяга.

# 387
Аз не съм се теглила, но освен малко корем не виждам да съм качила. Залагам на +5 от началото, утре ще се меря 😁

Нямам нито една стрия, но със сигурност кг биха допринесли за появата им. Имам такива от тийн годините ми, когато качих +10 кг за една година. Чувала съм за Bio Oil за пресни белези и стрии, но дали помага не знам.

Аз смених Палмърс с едно олио на Uriage и ми харесва повече.

Не се вълнувам, но почвам сериозно да се притеснявам 🙄😁

# 388
Аз на 28-ми бях с 1кг отгоре, реално от началото съм +4кг., но аз съм и по-пълничка, така че и за тези 4 ми се карат много.

# 389
Аз все още съм си колкото преди да забременея, но все пак свалих няколко кг първите месеци заради гаденето. След 6 месец май започва повечко да се качва, ще видим. Аз вече много се вълнувам, купих доста дрешки, скоро мисля и стаята да започнем. Чакам с нетърпение втората ФМ и се надявам всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт