Лакове за нокти - 167

• 40 121
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Ст Загора
Ми нямаше ги при нас тези на 21 през декември... в две лилита рових . Сега ще ида някоя неделя .

# 706
Ми нямаше ги при нас тези на 21 през декември... в две лилита рових . Сега ще ида някоя неделя .

Днес ги взех от Лилито на Витошка

# 707
  • Ст Загора
Благодаря аз съм в Стара Загора, сега съм в  село та няма да ги търся  утре.
Аз пак ще пусна да подарък...

# 708
  • София
34 Squeeze Me

# 709
  • Варна
Чета стара тема и попадам на мнение на dolce, че ментите са и слабост, та... Незнам колко е мента, ама нали такова, на тази цена... А и едни други красотички си открих, ако някой иска да хвърли по едно оЧо 😉

https://www.pinkpanda.bg/produkt/revolution-ultimate-shine-gel-n … tel-green-79_3457

# 710

A-england Tristam и Opi snow day in LA

# 711
Didnik, много е хубав и обичам мента, но не ми се занимава с поръчки...Ще се радвам да го видя на ноктите на някоя от вас.🙂

# 712
  • на дъното
Здравейте 🙂
Може би е обсъждано,но да попитам за прословутият топ лак на Seche😉Има ли отдръпване и сгъстява ли се бързо?
Това е проблема при мен с повечето бързо съхнещи топове😞и заминават в коша.
Само този не съм пробвала та ще ми е полезно мнението на тези, които го използват 🙂
Благодаря ви🤗💗

# 713
  • В полите на Пирин планина
Сгъстява се, да, но слагам разредител и се оправя. Понякога смесвам два топа, може да са дори различни и си ги ползвам до последно.

Пясъчният Trend it up:

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 07:47 от Lady Brinne

# 714
На мен пък ми е любопитно дали някой е пробвал и какво е мнението за този sèche vive?

# 715
  • Варна
Seche Vive го чакам днес или утре, като го пробвам, ще пиша.
От Seche Vite не съм доволна, не съхне бързо, всякак го пробвах, и на сух лак, и на току-що нанесен... Poshe е по-хубав, според мен.
Моите наблюдения са, че всички топове се сгъстяват и отдръпват, ако не са нанесени обилно и близо до кожичките. Разреждам с разредител на Perfect, няма проблем.

# 716
Аз ползвах този, не Seche Vite. Откъм трайност е супер, при мен маникюра издържаше 7-10дни. Но много бързо се сгъстява и се отдръпва, което много ме дразнеше и реших да преустановя. Сега ползвам гел топ-а на Кико и съм много доволна Simple Smile
На мен пък ми е любопитно дали някой е пробвал и какво е мнението за този sèche vive?

# 717
На живо не е толкова лъскаво. 😊

Номер В06

# 718
Моята любима комбинация-Флормар 048 и Ревърз вип Никакъв шанс да хвана блясъка и цвета Sad .

Скрит текст:

# 719
Може би е обсъждано,но да попитам за прословутият топ лак на Seche😉Има ли отдръпване и сгъстява ли се бързо?
Това е проблема при мен с повечето бързо съхнещи топове😞и заминават в коша.

Има малко отдръпване, но аз го слагам и малко отвъд нокътя, така че да има накъде да се свива. А и да забележа лека граница там където се е отдръпнал, не ми пречи. Съветвам те да го опиташ поне веднъж - има много хубав стъклен ефект и съхне сравнително бързо (поне на моите нокти). За сгъстяването - според мен е в рамките на нормалното, аз не се занимавам да го разреждам.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 16:37 от Delta_12

Общи условия

Активация на акаунт