Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 126
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Защо изкарвате живеенето на жена с майка си нещо толкова лошо?
Вижте, за мъж и аз не бих подкрепила.

За мен е едно и също.

Георги и Даниел бяха много сладки  Grinning
Приятен епизод.

# 646
Не смятам, че е проблем, че Роза живее с майка си, те са в чужда държава сами и това си е вид подкрепа, мисля, че са се оправили добре..по подобна логика защо Даниел живее с тъща си, това на мен ми е даже по странно, че младото семейство се нуждае от икономка и използват майката на Наска. Този епизод за мен беше естествено отражение на различни семейни отношения, нямаше го този инфлуенсърски напън от всичките им рождени дни с тая показност, ревността на Атанска и глупавите им тематики от предишните епизоди, така че за мен беше глътка въздух и доста разпускащо, а урокът по салса ги изкара леко от зоната им на комфорт, беше забавно....

# 647
Да, този епизод се добличава все повече до филм, сигурно са порепетирали и репликите. Беше по-обран откъм простотии и показност.
Излезе, че Атанас живял 2 г там (не бил щастлив), че даже и Даниел...

# 648
Не смятам, че е проблем, че Роза живее с майка си, те са в чужда държава сами и това си е вид подкрепа, мисля, че са се оправили добре..по подобна логика защо Даниел живее с тъща си, това на мен ми е даже по странно, че младото семейство се нуждае от икономка и използват майката на Наска. Този епизод за мен беше естествено отражение на различни семейни отношения, нямаше го този инфлуенсърски напън от всичките им рождени дни с тая показност, ревността на Атанска и глупавите им тематики от предишните епизоди, така че за мен беше глътка въздух и доста разпускащо, а урокът по салса ги изкара леко от зоната им на комфорт, беше забавно....
С една дума нямаше я Танаска и серията беше много приятна!

# 649
Някои хора изобщо не използват мисъл в ежедневието си. Как изобщо може да се прави въпрос от това, че Розалия живее с майка си! Това, което те двете са постигнали в чужбина, е много по-значимо от това, което са постигнали роднините им в България. Да се интегрираш, да работиш нормална работа, да купиш къща! Това е толкова значимо. Дори Даниел, който уж е бизнесмен, живее в наследствен дом, наготово. А те са в чужбина, две жени! Защо да не живеят двете? Две къщи ли да купят? 😀 Някои коментари са направо дебилни.

# 650
Как така с Атанас? Те са на различни брегове.
Той не е казвал, че е бисексуален..
Не е и нужно да казва. (То такива неща тръбят ли се?) А и това си е негова работа.

# 651
Как така с Атанас? Те са на различни брегове.
Той не е казвал, че е бисексуален..
Не е и нужно да казва. (То такива неща тръбят ли се?) А и това си е негова работа.

Е да де, но пък каза, че е ХИВ позитивен и е хомосексуалист. Можеше да каже би.
Както и да е, просто ми се стори странно твърдението за заигравка с Михаела.
Те няколко пъти казаха, че са си много, много близки приятели.

# 652
Ной каза че е спал с жени на пияна глава. Но не е неговото.

# 653
Някой ще може ли да преразкаже епизода, че нямам възможност да го изгледам, а ки се струва интересно от вашите коментари😉

# 654
Ама като забележите, че е пуснат, директно слагайте и линк (с вградено видео), да кликват хората де Wink
Аз съм бил навън през целия ден и нямаше как.

Ето ЕП.11

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 22:28 от diziler

# 655
Някой ще може ли да преразкаже епизода, че нямам възможност да го изгледам, а ки се струва интересно от вашите коментари😉
Малко разглеждане на Стокхолм и много разговори за секс. Уроци по салса.

# 656
Ууу на голяма екран.. релакс. Голям кеф Wink

Розалия е супер.  Много ми харесва този епизод Simple Smile

# 657
И Рози, и Олга са прекрасни!

# 658
Само аз ли чух, че Даниел нарече майка си "ку*оездачка"? На 48-ата минута някъде. Направо съм в потрес.
Какъв "син" е това?
Някой ще може ли да преразкаже епизода, че нямам възможност да го изгледам, а ми се струва интересно от вашите коментари😉
Неее, изгледайте епизода, когато можете.

# 659
Невъзпитан.

Общи условия

Активация на акаунт