Да се оплачем... 2024

• 1 987 521
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 370
Затова дами, работете. Да не се налага да търпите и да имате свободата да си вземете децата и да се изнесете.

И моята логика е такава. Ако нещо се случи с ММ, трябва да мога да отгледам сама малкото човече. Една жена трябва да е независима финансово. Или ще търпи... Ама аз не съм от търпящите, та бачкам...
Иначе познавам момиче, бременно в 5-6 месец. Мислела да зареже бащата и да се прибере в България да си гледа детето. Само ми е интересно с какви пари ще го гледа като ще й се пада само мизерно социално майчинство...

Няма да се оплаквам. В Гърция сме. Ще се наслаждавам на моренцето, плажа...

# 17 371
По принцип не говоря наизуст.

# 17 372
Съгласна съм със Сигма. Какво означава работи, но не ѝ стига заплатата за квартира с двама тийнейджъри? Да не са малки бебета това? Нито боледуват като малки деца, нито имат нужда 24/7 от нея. Нито се налага да ги взима от градина, ясла. Ще живеят в едно студио, в таванско и т.н.
Но е по-лесно да влезеш в ролята на жертва, вместо да поемеш отговорност за собствения си живот. А за примера, който дава на децата си? Те какъв партньор ще търсят с такъв баща?

# 17 373
Трудно е с наемите. Сестра ми дава 2 апартамента, ми те са по 1000 лв, единия е над 1000. Ако не взима поне 4000 много сложно, особено с тийнове. Но не е невъзможно.
Оплаквам се, че положението в Елин Пелин е много сериозно ! Да се помолим за хората !

# 17 374
Дупе знае 2 и 200. Няма да купува гримове и парцалки на тийновете, а само храна, сметки и наем. А и баща им е длъжен да плаща издръжка даже до навършване на 25годишна възраст, ако учат, а и ученето може да е държавна поръчка. Не хиляди левове.
Ако не е работила години, тогава е проблем. Работеща жена може да си стъпи на краката. Не е с малки деца.

# 17 375
  • Пловдив
Работи, не е спирала, извън майчинствата. Не ми се детайлизира, да не вземе да я познае някой. Не стигат просто парите, обективно.

# 17 376
  • София
Наздраве. Сипах си втора бира. Много ми е мъчно за една приятелка (не пише във форума). Има хора, които са добри, свестни, обаче в живота много не им върви. Мъжът и е едно лайно, ама висша класа говно. И и викам "Защо стоиш с него?". И тя ми вика "Къде да отида?". Майка и казала, че тя си го е избирала да си го търпи, не може да се прибере при нея. Баси кучката, без извинение. Аз, съм скарана с моята в момента, ама главата си ще отрежа - ще ме прибере и ще ме гледа, мен и децата. И ще продължим да сме си скарани и да си се караме. А приятелката ми не може да си позволи квартира в София сама с две деца. Много ми тъпо. Твай. Та пия бира.
Наздраве и от мен. Точно и аз си сипах втора бира.
За майката - ако има място за тази дъщеря да се прибере при нея, временно, не ми е понятно да каже - да си го търпи и да си седи при него.
За свекървата ти и за теб - браво! В по-голямата част от времето и аз съм скарана с моята, но и тя ще постъпи като твоята. Ще ни гледа, ще ни угажда, и то не лицемерно, а от сърце...

# 17 377
Дано успее да се съхрани, но щом не го е напуснала още, значи не е взела окончателно решение.
Наздравица вдигам с един аперол шприц и аз, с пожелание всички да сме здрави и разумни.

# 17 378
  • София
"Майката" ще има ли очите да иска помощ от дъщеря си след години? Не би трябвало.

# 17 379
  • Пловдив
Наздраве. Сипах си втора бира. Много ми е мъчно за една приятелка (не пише във форума). Има хора, които са добри, свестни, обаче в живота много не им върви. Мъжът и е едно лайно, ама висша класа говно. И и викам "Защо стоиш с него?". И тя ми вика "Къде да отида?". Майка и казала, че тя си го е избирала да си го търпи, не може да се прибере при нея. Баси кучката, без извинение. Аз, съм скарана с моята в момента, ама главата си ще отрежа - ще ме прибере и ще ме гледа, мен и децата. И ще продължим да сме си скарани и да си се караме. А приятелката ми не може да си позволи квартира в София сама с две деца. Много ми тъпо. Твай. Та пия бира.
Наздраве и от мен. Точно и аз си сипах втора бира.
За майката - ако има място за тази дъщеря да се прибере при нея, временно, не ми е понятно да каже - да си го търпи и да си седи при него.
За свекървата ти и за теб - браво! В по-голямата част от времето и аз съм скарана с моята, но и тя ще постъпи като твоята. Ще ни гледа, ще ни угажда, и то не лицемерно, а от сърце...
Майка ми, не свекърва ми. Аз с майка ми съм скарана. Ама и свекървата ще ме прибере, къде ще ходи.

# 17 380

Искренно вярвам, че всичко в живота ни е урок.
Приятелката ти иска да избяга от урока, който сама е поела, но не и да го реши и научи. Обаче явно е достигнала точка, в която няма възможност повече да откланя "изпита". След като го научи - той ще приключи и ще почне следващия.
С други още по зафарфалочени думи - прителката ти вибрира на вибрацията "аз съм жертва" и това вероятно е от ранните и години. И това привлича към себе си. Трябва да смени вибрацията си - по-добре нагоре, отколкото надолу. Има една книга, което би могла да и помогне "Поискай и ще ти бъде дадено". Например ако е ядосана има по-голям шанс да и се "случи" желано решение.

Ако не вярваш в такива приказки за Вселената, уроците и вибрациите приеми, че те водя с чаша вино Wink

# 17 381
Какво е станало в Елин Пелин?

# 17 382
Горят завод и складове за фойерверки.

# 17 383
взриви се фабрика за фойерверки.

# 17 384
Аз познавам такава жена, за каквато Янтра говори. Майка й не я иска. Какво щели да кажат хората от входа....

Общи условия

Активация на акаунт